Opdateret 21. april 2022 af Peter Klitkou

Professionel firma-hjemmeside - Vi hjælper dig til succes

En gennemarbejdet firma hjemmeside kan hjælpe dig med at styrke din visuelle identitet samt øge troværdigheden af din virksomhed.

En firma hjemmeside skal indeholde den rette information til dine kunder, så de nemt og overskueligt kan tilgå den ønskede viden.

Dit website er dit online visitkort, som skal tiltrække og fastholde kunder. De er derfor vigtigt, at du rammer den rette kombination mellem design og brugervenlighed.

Professionel firma-hjemmeside | Vi hjælper dig til succes

Den gode firma-hjemmeside

Din virksomheds website skal styrke din online profil. Det skal opfylde en række forventninger som dine kunder har til dig og din virksomhed.

Hvis ikke disse forventninger indfries, vil du miste besøgende på dit website. Du bør derfor altid starte med at analysere din målgruppe og gøre dig bevidst om målgruppens behov.

Den gode firma hjemmeside indeholder flere elementer. Nedenunder har vi beskrevet tre succesfaktorer, som du især skal være opmærksom på.

Valg af domæne og webhotel

Når dit firma opretter en ny hjemmeside, skal du starte med at tilkøbe dig et domæne og et webhotel.

Når du køber et domæne, køber du din webadresse. Uden dette domæne vil din adresse være en lang række ubrugelige tal.

Domænet er derfor det der skaber genkendelighed hos både søgemaskiner og brugerne, og det vi normalt kender som ‘.dk’ eller ‘.com’.

Derudover skal du tilkøbe plads på et webhotel, som er stedet du har dit website liggende. Det er her alle dine filer og information ligger lagret, så alle kan tilgå dem.

For at få denne placering, lejer man online plads hos en webhotel-udbyder, som sørger for at al din information altid er tilgængelig online.

Når du vælger webhotel, er det især vigtigt, at det kan give dig en hurtig indlæsningstid. Hvis der er risiko for, at indlæsningen er langsom, kan du hurtigt miste dine online kunder til konkurrenterne.

Det kan derfor være en god ide, at søge vejledning hos et webbureau eller SEO bureau, når du skal oprette en ny firma hjemmeside, så du har styr på din backend.

Du kan hurtigt og nemt tjekke din nuværende firma hjemmesides hastighed ved hjælp af Googles PageSpeed Insights. Indtast blot dit domænenavn, og Google vil udarbejde nøgletal, der beskriver dit websites nuværende hastighed.

Design og opsætning

Valget af et fordelagtigt design er ikke helt uden betydning for din nye firma hjemmeside. Den rette opsætning kan optimere konverteringerne, så dine besøgende foretager konkrete handlinger, når de besøger din firma hjemmeside.

Her er det vigtigt at have målet med websitet for øje, når du laver din opsætning.

Ud over konverteringsoptimering er et responsivt design essentielt. Det er vigtigt at din firma hjemmeside er udviklet til forskellige enheder og skærmstørrelser.

Dette indebærer, at dit website både passer til mobil-, tablet, og PC-skærme. Især førstnævnte er i dag meget vigtigt, da mange virksomheder glemmer, at deres kunder oftere tilgår websites fra deres telefon i stedet for PC.

Dertil skal din firma hjemmeside ligeledes være responsiv til forskellige softwares - både Windows, iPhone og Android systemer. Disse designoptimeringer er ligeledes højt prioriteret hos Googles algoritmer, og øger derved dine chancer for online succes.

SEO optimering

Når designet fungerer, handler det om at trække kunderne ind på dit website. Til dette anvendes søgemaskineoptimering (SEO), der arbejder med websitets synlighed på forskellige søgemaskiner.

SEO-arbejdet bevirker, at din firma hjemmeside kommer frem, når der søges på et produkt eller en service i en søgemaskine. Her kan man blandt andet arbejde med linkbuilding, E-A-T, teknisk SEO og sidenernes indhold.

Hvorfor investere i en ny firma-hjemmeside?

Trænger din virksomhed til en ny hjemmeside eller kunne du tænke dig at optimere dit nuværende website? Hvis ja, kan det sagtens betale sig, at søge råd og vejledning hos et professionelt webbureau, som er eksperter indenfor området. 

Hos PK Medier vil vi med glæde give dig vejledning og sparring i forhold til, hvordan du kan skabe en fordelagtig firma hjemmeside, der hjælper dig i mål med dine online drømme. Du kan også læse mere om hvorfor du skal vælge at udvikle en wordpress hjemmeside i vores blogindlæg "få din egen hjemmeside med WordPress".

Vi kan blandt andet assistere dig med ovennævnte tre fokuspunkter; domæne og webhotel, design og opsætning, SEO optimering samt meget andet for at sikre dig et succesfuldt website. Arbejder du derimod har vi også gode råd til Shopify SEO lige her. 

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle