Firma hjemmeside - Komplet og professionelt design

En gennemarbejdet firma hjemmeside kan hjælpe dig med at styrke din visuelle identitet samt øge troværdigheden af din virksomhed. Se hvorfor du bør investere i en god side her.

professionel firma hjemmeside
seo bureau

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, tilpasset netop din virksomhed

seo bureau

Fri support, ingen bindingsperiode

seo bureau
Én pris – ingen uforudsete omkostninger
seo bureau
Tilfredshedsgaranti inden lancering

Den gode firma hjemmeside

En god firma hjemmeside indeholder den rette information til dine kunder, så de nemt og overskueligt kan tilgå den ønskede viden.

Dit website er dit online visitkort, som skal tiltrække og fastholde kunder. De er derfor vigtigt, at du rammer den rette kombination mellem design og brugervenlighed

+300 cases

seo bureau kunder

Vores arbejde

"I mit samarbejde med PK Medier oplever jeg altid en professionelisme på alle fronter. Deres kreativitet er i top og eksekvering stemmer altid overens med vores forventninger."

HJEMMESIDE

SEO

GOOGLE ADS

FACEBOOK ANNONCERING

Grillen Burgerbar

Vi har designet og implementeret denne hjemmeside til Grillen Burgerbar.

Se case

HJEMMESIDE

VISUEL IDENTITET

Mad & Kaffe

Vi har udviklet Mad & Kaffe's visuelle identitet & nye hjemmeside med fokus på et simpelt og minimalistisk udtryk.

Se case

VISUEL IDENTITET

WEBSHOP

WORDPRESS

Luksusgaspejs

Vi har designet og bygget hjemmeside til Luksusgaspej & Luksus Trægulve, der inkluderer en webshop.

Se case

VISUEL IDENTITET

ONLINE BOOKING

WORDPRESS

Fysiq

Vi har designet og bygget Fysiqs hjemmeside med booking modul.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Tandreguleringkbh.dk

Vi har designet og bygget tandreguleringkbh's nye hjemmeside.

Se case

REDESIGN

SEO

WORDPRESS

Årsregnskab

Vi har designet og bygget Årsregnskabet's nye hjemmeside i wordpress.

Se case

Vores proces

Ny hjemmeside

1. fase

I fællesskab danner vi rammerne for projektet

2. fase

Der udarbejdes prototyper, som bliver sendt til godkendelse

3. fase

Feedback bliver implementeret,
og designet kommer til final approval

4. fase

Designet bliver implementeret
på din hjemmesde

Få prisestimat på din nye hjemmeside

Indtast dine oplysninger herunder, og vi kommer med et bud på din hjemmeside.
 • Fri support, ingen bindingsperiode
 • Én pris – ingen uforudsete omkostninger
 • Anmeldelser

  Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Knivskarpe, rasende ambitiøse, og super god sparring. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  stars

  Cirkeline Volder

  De sejeste inden for online markedsføring!

  "PK Medier har vist gode resultater på vores forretninger bl.a. gennem annoncering og seo optimering. Jeg kan varmt anbefale PK Medier, hvis man leder efter de sejeste inden for online markedsføring!"

  stars

  Alberte Kryger Sander

  Eksekvering stemmer altid overens med forventninger

  "I mit samarbejde med PK Medier oplever jeg altid en professionelisme på alle fronter. Deres kreativitet er i top og eksekvering stemmer altid overens med vores forventninger."

  stars

  Jens Risom

  Hvad er en god firma hjemmeside?

  Din virksomheds website skal styrke din online profil. Det skal opfylde en række forventninger som dine kunder har til dig og din virksomhed.

  Hvis ikke disse forventninger indfries, vil du miste besøgende på dit website. Du bør derfor altid starte med at analysere din målgruppe og gøre dig bevidst om målgruppens behov.

  Den gode firma hjemmeside indeholder flere elementer. Nedenunder har vi beskrevet tre succesfaktorer, som du især skal være opmærksom på.

  PK Mediers anmeldelser

  4.8 rating af 17 anmeldelser

  stars

  "Det er med fuldstændig ro i maven, når PK Medier styrer min SEO. Blev nr. 1. på det vigtigste keywords på bare en måned :)"

  Cirkeline Volder

  Valg af domæne og webhotel

  Når dit firma opretter en ny hjemmeside, skal du starte med at tilkøbe dig et domæne og et webhotel.

  Når du køber et domæne, køber du din webadresse. Uden dette domæne vil din adresse være en lang række ubrugelige tal.

  Domænet er derfor det der skaber genkendelighed hos både søgemaskiner og brugerne, og det vi normalt kender som ‘.dk’ eller ‘.com’.

  Derudover skal du tilkøbe plads på et webhotel, som er stedet du har dit website liggende. Det er her alle dine filer og information ligger lagret, så alle kan tilgå dem.

  For at få denne placering, lejer man online plads hos en webhotel-udbyder, som sørger for at al din information altid er tilgængelig online.

  Når du vælger webhotel, er det især vigtigt, at det kan give dig en hurtig indlæsningstid. Hvis der er risiko for, at indlæsningen er langsom, kan du hurtigt miste dine online kunder til konkurrenterne.

  Det kan derfor være en god ide, at søge vejledning hos et webbureau eller SEO bureau, når du skal oprette en ny firma hjemmeside, så du har styr på din backend.

  Du kan hurtigt og nemt tjekke din nuværende firma hjemmesides hastighed ved hjælp af Googles PageSpeed Insights. Indtast blot dit domænenavn, og Google vil udarbejde nøgletal, der beskriver dit websites nuværende hastighed.

  seo firma PK medier

  Har du lyst til at se vores cases?

  Tjek vores web-cases ud her og gå på opdagelse i vores proces når vi arbejder med web.
  Se cases

  Design og opsætning af firma hjemmeside

  Valget af et fordelagtigt design er ikke helt uden betydning for din nye firma hjemmeside. Den rette opsætning kan optimere konverteringerne, så dine besøgende foretager konkrete handlinger, når de besøger din firma hjemmeside.

  Her er det vigtigt at have målet med websitet for øje, når du laver din opsætning.

  Ud over konverteringsoptimering er et responsivt design essentielt. Det er vigtigt at din firma hjemmeside er udviklet til forskellige enheder og skærmstørrelser.

  Dette indebærer, at dit website både passer til mobil-, tablet, og PC-skærme. Især førstnævnte er i dag meget vigtigt, da mange virksomheder glemmer, at deres kunder oftere tilgår websites fra deres telefon i stedet for PC.

  Dertil skal din firma hjemmeside ligeledes være responsiv til forskellige softwares - både Windows, iPhone og Android systemer. Disse designoptimeringer er ligeledes højt prioriteret hos Googles algoritmer, og øger derved dine chancer for online succes.

  SEO optimering af firma hjemmeside

  Når designet fungerer, handler det om at trække kunderne ind på dit website. Til dette anvendes søgemaskineoptimering (SEO), der arbejder med websitets synlighed på forskellige søgemaskiner.

  SEO-arbejdet bevirker, at din firma hjemmeside kommer frem, når der søges på et produkt eller en service i en søgemaskine. Her kan man blandt andet arbejde med linkbuilding, E-A-T, teknisk SEO og sidernes indhold.

  Vores proces

  ny hjemmeside
  Vi danner  rammerne for projektet i fælleskab.
  ny hjemmeside
  Vi udarbejder prototyper der bliver sendt til godkendelse
  website
  Vi implementer feedback og sender tilbage til godkendelse
  Feedback og design bliver implementeret på din nye hjemmeside

  Hvorfor investere i en ny firma hjemmeside?

  Trænger din virksomhed til en ny hjemmeside eller kunne du tænke dig at optimere dit nuværende website? Hvis ja, kan det sagtens betale sig, at søge råd og vejledning hos et professionelt webbureau, som er eksperter indenfor området. 

  Hos PK Medier vil vi med glæde give dig vejledning og sparring i forhold til, hvordan du kan skabe en fordelagtig firma hjemmeside, der hjælper dig i mål med dine online drømme. Du kan også læse mere om hvorfor du skal vælge at udvikle en wordpress hjemmeside i vores blogindlæg "få din egen hjemmeside med WordPress".

  Vi kan blandt andet assistere dig med ovennævnte tre fokuspunkter; domæne og webhotel, design og opsætning, SEO optimering samt meget andet for at sikre dig et succesfuldt website. Arbejder du derimod har vi også gode råd til Shopify SEO lige her.

  Fordelene ved en god firma hjemmeside

  Ofte er hjemmesiden noget af det første, som kunder går ind på, når de skal læse mere om en virksomhed. Derfor er det essentielt at jeres firma hjemmeside appellerer til kunderne, og giver dem lyst til at læse mere om jeres virksomhed.

  Sælger I produkter til kunder er det alfa omega for at få kunder til forrentningen, at hjemmesiden fungerer. Her er der både tale om et fedt design, som afspejler jeres virksomhed, men også, at den funktionelt fungerer.

  Hjemmesider er ofte ikke det, som virksomheder prioriterer, når det handler om markedsføring og vækste deres forretning. Dette er helt misforstået, da det faktisk er en meget vigtig post. Er der fejl i hjemmesiden, eller virker den uprofessionel, falder det tilbage på kundens billede af virksomheden.

  Det kan derfor betale sig at kontakte et bureau som PK Medier, hvor vi i fællesskab kan designe en hjemmeside, som taler til kunderne, og passer ind i virksomheden identitet.

  Skal du have en ny hjemmeside? 💻
  Få gratis prisestimat på en SEO venlig hjemmeside til din virksomhed. Det er helt uforpligtende. 
  Estimer pris
  Peter og Mads - digital marketing

  Kan man selv lave en firma hjemmeside?

  Det er muligt selv at lave sin egen firma hjemmeside, hvis man har styr på teknikken bag det. Har man aldrig arbejdet med grafisk design eller hjemmesideopsætning kan det være en stor udfordring af kaste sig ud i.

  Det er muligt at købe nogle “site build” løsninger, hvor hjemmesiden næsten er designet for dig ud fra en skabelon. Dog ender dette dog ud i en dårlig hjemmeside, hvor skabelonen ikke er funktionel og pæn. Dertil ligger der også mange teknikker bag opsætningen, så man sørger for, at Google læser hjemmesiden rigtigt.

  Det er også vigtigt, at hjemmesiden er SEO optimeret og passer til et mobilvenligt format, hvis den skal have succes. Dette er noget, som mange ikke tænker over, når de laver en firma hjemmeside, men er et yderst vigtigt punkt.

  Vi anbefaler derfor altid, at man kontakter et webbureau som PK Medier, der har styr på det grafiske og det tekniske bag hjemmesideopsætningen og sørger for, at Google læser den.

  Læs også mere om køb hjemmeside og webbureau København her på siden.

  Få hjælp til din firma hjemmeside

  Hos PK Medier er vi eksperter i opsætning af firma hjemmesider, og har mange års erfaring inden for området. Vores team består af digitale specialister, som har styr på, hvad der fanger kundens opmærksomhed.

  Vi står altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at lave en god firma hjemmeside. Om du ønsker en hel ny side eller blot rådgivning og rettelser til en eksisterende side, skal du ikke tøve med at kontakte os.

  FAQ

  Hvad er en firma hjemmeside?
  En firma hjemmeside dækker over en hjemmeside, som henvender sig til et firma. Der er derfor ofte et økonomisk formål med siden.
  Skal man have en firma hjemmeside?
  I dag foregår meget digitalt, hvilket betyder at man skal have en firma hjemmeside, hvis man ønsker at fange kunderne online.
  Hvad skal der være på en firma hjemmeside?
  Det er umuligt at give et svar på, hvad en firma hjemmeside skal indeholde, da dette afhænger meget af virksomheden. Hos PK Medier hjælper vi med sparring og rådgivning omkring, hvad din hjemmeside skal indeholde.
  Er det svært at lave en hjemmeside?
  Det er ikke svært at lave en enkel hjemmeside, men hvis den har et økonomisk formål og drejer sig om forretning, er det vigtigt at hjemmesiden er optimeret efter forskellige teknikker, som kan være svære at lave selv.
  SEO indebærer at din hjemmeside er søgemaskineoptimeret, og f.eks. Google vælger at placere din hjemmeside længere oppe i søgningerne, hvis du er optimeret herefter. Det giver dig væsentlig højere chance for at skabe trafik til din hjemmeside. Gør din hjemmeside SEO optimeret – det er investeringen værd.

  Angivelse af kilder

  • Se Awwwards.com for inspiration til hjemmesider.
  • Hos Dribbble.com, kan du se forskellige webdesigns, som du kan lade dig inspirere af.
  chevron-downmenu-circlecross-circle