Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Find det bedste smørrebrød i København

Det kan i forvejen være svært at udvælge det helt rette sted at spise smørrebrød i København. Men vi har sørget for, at du nemt og hurtigt kan få det fulde overblik over de lækre smørrebrødssteder i København.
Af 
Opdateret d. 7. juli 2022
catering i København
Samtidig vil vi give dig de bedste tips med på vejen til, hvordan du optimerer din søgning i Google og finder det bedste smørrebrød i København.

Et ægte varemærke - smørrebrød i København

Hvis vi siger højtbelagt rugbrød og ‘open sandwich’, så ved vi, at du tænker den danske nationalret og et kært kendetegn for hele Danmark - og særligt for hovedstaden København.

Vi danskere og de bedste danske spisesteder formår at forny smørrebrød på alle tænkelige måder, og det er blevet til en ret, der aldrig går af mode eller mister sin værdi for danskerne. Grundet populariteten rummer København et væld af restauranter og mindre spisesteder, som tilbyder det bedste smørrebrød i byen.

Derfor har vi lavet en guide til det bedste smørrebrød i København, og hvordan du udnytter Google bedst muligt, så du nemt finder dit næste stamsted. Vi vil selvfølgelig løbende komme med Google-inputs til din søgning.

I denne artikel

Aamanns

Siger smørrebrødskongen dig noget? Hvis ikke, så finder du hurtigt ud af, hvorfor Aamanns er den selvudnævnte smørrebrøds-specialist. Én af de bedste, hvis ikke DEN bedste restaurant, som serverer smørrebrød af allerhøjeste kvalitet. 

Du får her serveret smørrebrød i verdensklasse, og hvor service og indretning afspejler den gastronomiske oplevelse. Et godt tip herfra er dog, at du booker dit bord i god tid på Aamanns, da der ofte er fuldt booket til langt ud i fremtiden grundet stor efterspørgsel. 

Du vil opleve nogle af Københavns bedste smørrebrød, hvor innovative smagssammensætninger, bæredygtighed og æstetisk er sat i højsædet. Du finder ganske enkelt ingen andre steder i København, der leverer det samme.

Find dem på: Niels Hemmingsens Gade 19-21, 1153 København K og Øster Farigmagsgade 12, 2100 København Ø

Følg deres Instagram her.

Frederiksberg Smørrebrød

Den lette, den elegante og den moderne. Frederiksberg smørrebrød er kendetegnet ved sit helt simple stykke smørrebrød, hvor enkelthed og detalje er grundessensen. De mestrer kunsten ved at sammensætte få og helt perfekte ingredienser, hvor smag og konsistens rammer den helt rigtige balance.

De tilbyder ikke blot den gode restaurantoplevelse. Du har nemlig også mulighed for at tage det bedste smørrebrød med ud i naturen eller med hjem til spisebordet. De leverer deres mad som take away til størstedelen af København, så du altid har mulighed for at sætte tænderne i et stykke sprødt, højtbelagt smørrebrød. 

De har moderniseret og udsmykket det klassiske smørrebrød og leverer derfor både en oplevelse for smagsløgene samt synet. Alt uden at gå på kompromis med kvalitet og ærligt håndværk.

Find dem på: Frederiksberg Allé 58, 1820 Frederiksberg C

Se deres Instagram her

Ravelinen

København er kendt for sine mange kanaler og adgange til vand, og det kan Ravelinen give dig samtidig med, at de serverer noget af det bedste smørrebrød i København. 

Du er ikke i tvivl, når du træder ind på Ravelinen til dit næste smørrebrød, for her er der kræset for detaljen - og på en yderst eksklusiv måde. Man fornemmer hurtigt, at man bevæger sig ind i en tidslomme, da lokaler og traditionel dansk mad danner rammen om en oplevelse i særklasse.

På en dejlig sommerdag ved vi intet bedre end at nyde udsigten og den rolige stemning langs kanalen, hvor der er udsigt over Christianshavn. Du vil derfor ikke kun gå derfra med fyldt mave men også fornyet energi og overskud.

Find dem på: Torvegade 79 - 1400 København K

Følg deres instagram her

Restaurant Kronborg

Her er der tale om en afslappet og meget traditionel tilgang til det danske smørrebrød i København. Efter du træder et par skridt ned af stentrappen til den hyggelige intime restaurant, kan du med det samme mærke, hvordan der emmer af dansk, traditionel stemning. 

Du er sikret den bedste personlige service, hvor du mærker, hvordan de ansatte har mange års erfaring og gør en dyd ud af alle de små detaljer, der har betydning for dig og dit selskab - gang på gang. 

For restaurant Kronborg i København er dansk hygge, de hjemmelavede råvarer, klassisk smørrebrød og en god snaps, ting som går hånd i hånd.

Find dem på: Brolæggerstræde 12 - 1211 København K

Find deres Instagram her.

Møntergade

Er du til det bedste smørrebrød, hvor der er skruet ekstra op for anretningerne? Møntergade er kendt for sin eksklusivitet og nytænkende tilgang til traditionelle retter, men uden at forlade det traditionelle danske køkken helt.

Ikke nok med, at du får serveret smørrebrød ud over det sædvanlige, får du også muligheden for at bestille nogle af de bedste danske snaps og brændevine. Dit smørrebrød bliver serveret med service i topklasse i smørhullet af København.

Så hvis du skal have én af de bedste og mest nytænkende smørrebrøds-oplevelser, kan vi klart anbefale, at du slår din vej forbi Møntergade. De lever helt sikkert op til alle deres flotte anmeldelser i København. 

Find dem på: Møntergade 19, 1116 København K

Find deres Instagram her.

Arbejdermuseet

Vidste du godt, at du kan få noget af byens bedste smørrebrød på Arbejdermuseet i København? Museet har nemlig en hygeglig restaurant, hvor du kan afslutte din tur med den lækreste middag. Her er konceptet buffet, hvor du kan vælge mellem alverdens former for smørrebrød. Ud over fantastisk velsmag vil smørrebrødene også være en mindre størrelse end de typiske stykker, hvorfor du kan spise mere af gangen og prøve massere forskelligt. 

Du behøver ikke at have besøgt deres museeum i København for at kunne smage deres lækre mad. Du kan tage hele familien med under armen, og I kan både nyde det bedste smørrebrød samt deres andre populære retter. De er især kendte for den hyggelige og autentiske stemning,og de sætter en ære i at servere deres mad, som var det i gamle dage. 

Du kan sagtens nyde deres mad uden at besøge museet på adressen Rømersgade 22, 1362 København K. 

Bedste smørrebrød i København som take away

Ovenævnte spisesteder er blot nogle få ud af mange eksempler på en restaurant, der serverer noget af det bedste smørrebrød i København. Ligesom du kan nyde smørrebrødet på en hyggelig restauranter i inde by, så har du også mulighed for at købe det som take away.

Restaurant Selma

På dette fanatiske spisested i København kan du få leveret og afhente noget af byens bedste smørrebrød som take away. Her kan du vælge mellem massere forskelligt delikalt og velsmagende madder, og fælles for alle stykker er, at der er kredset om detaljen. De benytter nemlig interessante og andeledes opskrifter, hvorfor du kan få meget mere end det klassiske stjerneskud eller æg og rejer. Ud over take away har du også mulighed for at besøge denne resturant, hvis du ønsker den bedste middag ude med familien.

Mad&Kaffe

På denne fantastiske restaurant har du mulighed for at bestille det bedste smørrebrød som take away og catering. Her kan du altså bestille mad til større arrangementer af gangen, og alt du skal gøre er blot at udvælge de stykker, som du og dit selskab ønsker. Herefter vil Mad&Kaffe klare resten, og I vil kunne få den bedste smørrebrød take away til hele selskabet. Du kan afhente maden på deres resturant på frederiksberg i København.

cogclockmenu-circlecross-circle