Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Elpriser app - Følg strømpriser time for time GRATIS

Savner du det store overblik over strømpriser time for time, så er det en fordel at hente en elpriser app til din elleverandør eller udbyder. Find din gratis app, hvor du henter dine applikationer. Vi har samlet forskellige udbydere, du kan holde øje med priser på.
skift elselskab
Sammenligning af +20 elselskaber
Af 

*Sådan arbejder vi hos PK medier

El-aftaler og priser ændres løbende og varierer, hvorfor priser løbende opdateres hos de enkelte udbydere. Ovenstående priser er taget med udgangspunkt i elpris.dk i det årlige forbrug på 200 kWh - ud fra København. Priserne kan være påvirket af kommisionsrate. Det skal derfor også pointeres at overblikket ikke er udtømmende for de forskellige udbydere, men blot priser, anmeldelser og kundeservice. Læs mere her.

Find den bedste app til elpriser

Den bedste app til elpriser er individuelt, alt efter hvilken udbyder du har. Har du Norlys elselskab, er deres version en af de bedste, du kan bruge. Så leder du efter en elpriser app, så bør du først og fremmest tjekke om der er tilknyttet en til dit selskab. Ellers kan du også finde dem som dækker over flere selskaber - og som dykker ned i den helt generelle pris.

Disse har ofte følgende funktioner:

  • Overblik over elpriser time for time
  • Dit eget elforbrug - hvis dette er tilkoblet
  • Se priser på afgifter, gebyrer mv.
  • Overblik over dine tidligere elregninger

Er du generelt på udkig efter det billigste elselskab - så læs med i vores guide.

Hvorfor bruge elpriser app?

Er du nysgerrig på, hvordan priserne ændrer sig løbende, eller er du på jagt efter det billigste tidspunkt at starte vaskemaskinen derhjemme, så elpriser app smart til at danne overblikket.

Hvorfor bruge en elpriser app?

  • Hvis du savner overblik over elpriserne løbende
  • Hvis du vil vide, hvornår det er bedst og billigst at bruge strøm
  • Hvis du ønsker at blive klogere på "det med småt", afgifter

Denne type applikation er ofte gratis at hente.

Hvad er priserne på forskellige udbydere?

Elselskab Pris pr. kWh Månedlig pris
Nordisk Energy 199,00 øre 298,50 kr
NettoPower 206,00 øre 309,00 kr
Gasel 208,00 øre 312,00 kr
OK 212,00 øre 318,00 kr
Energi Fyn 216,00 øre 324,00 kr

Priserne er et estimat. Listen er senest opdateret d. 21.11.23. Kilde: elpris.dk.

Hvilke elselskaber giver indblik i elpriser time for time

Har du besluttet dig for at hente appen, så har nogle af følgende udbydere en version tilgængeligt, hvor du kan se elpriser app time for time.

Disse elementer bruger strøm i dit hjem

Selvom, du mere konkret kan finde oplysninger på, hvad du bruger strømmen på hjemme, kan du også herunder finde svar på, hvilke elementer i dit hjem, der bruger mest strøm.

Vaskemaskine og tørretumbler 20%
Køle- og fryseapparater 16%
TV 15%
Madlavning 13%
Belysning 12%
Opvarmning 3%
Diverse 1%
YouTube video

FAQ - Elpriser App

Hvorfor bruge en elpriser app?

Hvis du ønsker overblik over strøm- og elpriser time for time eller ønsker, at se hvornår det er billigst at bruge dine hårdehvidevarer eller eldrevne elementer i hjemmet er det en idé at have den bedste app til netop dette formål.

Hvilke informationer finder du i en elpriser app?

Bruger du en elpriser app finder du ofte både informationer på priserne, men derudover viser disse applikationer også elafgifter, gebyrer og alt efter typen, vises dine elregninger også. Nogle få versioner viser også estimater og prognoser på kommende priser.

Er en app til elpriser gratis?

De fleste elpriser app er gratis at benytte, men flere kræver at du har abonnement hos den enkelte udbyder. Men finder du neutrale versioner, som kan give dig overblik over flere udbydere er de ofte gratis.

Hvornår er strøm billig app?

Leder du efter en version som fortæller dig hvornår strøm er billigt, så kan du nemt finde overblik hos Norlys App, Nettopower app og mange andre. Du finder ofte både historiske data for hvornår strøm er billig, såvel som time for time.

Angivelse af kilder og test

menu-circlecross-circle