Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Elpris sammenligning

Find de billigste strømpriser med en elpris sammenligning af de forskellige udbydere og priser. Det giver netop dig gode forudsætninger for at finde det bedste elselskab til dine behov - hvor du sparer bedst muligt. Lad os se nærmere på de forskellige muligheder.
skift elselskab
Sammenligning af elpriser og elselskaber i Danmark
Af 

*Sådan regner vi, hos PK Medier

Disse priser og denne sammenligning har vi fokus på løbende at opdatere ud fra elpris.dk og deres live beregninger. Priserne tager udgangspunkt i et årsforbrug af kilowatt på 2.000 med en placering på Amager. Dette da priser og udbydere varierer alt efter din placering i landet.  Bemærk desuden at vores priser kan være påvirket af kommisionsrater og samarbejde. Læs mere om vores betingelser her.

Sådan foregår en elpris sammenligning

Ved elpris sammenligning tages der udgangspunkt i enten den månedlige pris (som afhænger af abonnementerne og om hvorvidt det er fast eller variabel elpris). Derudover sammenlignes der også på priser pr. kilowatt, hvilket er mere repræsentativt for en sammenligning.

Du kan derfor på den måde i højere grad se hvilken mulighed, der er bedst for dig.

Der er nogle ting, du bør være opmærksom på i forbindelse med elpris sammenligning. Det er blandt andet følgende:

  • Din placering påvirker din pris og dine muligheder for udbydere - dog opdelt i øst og vest
  • Din boligsituation påvirker prisen
    • Har du elbil?
    • Har du fjernvarme / varmepumpe mv.?

En anden ting, som kan være relevant når du søger den bedst mulige pris er at holde øje med elpriser time for time løbende hos de forskellige udbydere eller på elpris.dk. Alt efter, hvilket selskab du har på nuværende tidspunkt, så har de desuden ofte en app tilkoblet, som viser live udvikling på strømpriser eller en elpris prognose.

elpris sammenligning

Bliv klogere på det enkelte selskab og deres pris

Er du nysgerrig på det enkelte elselskab og deres individuelle pris, så kan det være en fordel at undersøge eller modtage tilbud fra de forskellige udbydere. Det gør din elpris sammenligning med præcis med udgangspunkt i dine oplysninger og boligsituation.

Bliv klogere på de forskellige udvalgte elselskaber i Danmark - dette er blot et udvalg:

Husk, at det altid er uforpligtende at modtage tilbud eller undersøgende kontakt med de forskellige udbydere, hvor du kan høre nærmere.

menu-circlecross-circle