Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Dyson V15 Detect Absolute - Ledningsfri støvsuger i 2024

Med en Dyson V15 Detect Absolute får du en effektiv ledningsfri støvstuger i høj kvalitet. Du slipper for at skifte stikkontakt og får en effektiv sugeeffekt ved at vælge dette produkt. Læs vores anmeldelse i 2024.
Af 
bedste ledningsfri støvsuger

Denne ledningsfri støvsuger fra Dyson har alt det, du har brug for: et kraftfuldt batteri, en effektiv sugekraft og en laserdetektering, som sikrer rene og pletfrie gulve, der er rare at bevæge sig rundt på efter endt rengøring.

Hvorfor lige Dyson V15??

Med det kraftfulde batteri kan du bevæge dig rundt i hjemmet i hele 60 minutter uden at skulle bekymre dig om et fladt og dødt batteri. Særligt for denne ledningsfri støvsuger er nemlig, at den har en yderst høj brugstid, der sikrer at du kan nå at rengøre hele hjemmet - i én omgang.

Denne ledningsfri og trådløse støvsuger fra Dyson er udstyret med 3 forskellige krafttilstande, der muliggør at du kan justere rengøringsydelsen alt efter hvilken overflade, du står overfor at skulle rengøre.

Denne ledningsfri støvsuger, Dyson V15 Detect Absolute, kan som navnet indikere stort set alt snavs. Med et helt særligt og forseglet filtreringssysystem fanger den op til 99,9% af alle støvpartikler i hjemmet og også allergener til ned til 0,3 mikron.

Med andre ord er dette en yderst professionel og effektiv ledningsfri støvsuger og hjælpende hånd til rengøringen. Det skal dog også siges, at man skal have den store tegnebog op ad lommen, når der skal investeres i Dyson V15 Detect Absolute.

For modellen ligger klart i den dyre prisklasse, hvis man sammenligner med andre ledningsfri støvsugere. Til gengæld får du også en af de allerbedste støvsugere på markedet, der holder i mange år frem. Man betaler for kvalitet - og det får man.

Denne ledningfri støvsuger er desuden udtryket med en LCD skærm, der hele tiden holder dig ajour med batteritilstand, sugekraft og andre vigtige info.

Når du køber denne ledningsfri støvsuger får du en række forskelligt ekstraudstyr med i købet. Herunder forskellige støvsugerhoveder, værktøj, en blød støvbørste, en stavklip, væg dock og en oplader. Du har altså alt lige ved hånden, så du blot kan komme i gang, når du står med den ledningsfri støvsuger i hånden.

Læs mere om ledningsfri støvsuger her.

YouTube video

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 4.3 / 5. Optælling af stemmer: 6

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle