Droneoptagelser

Trænger din virksomheds fortælling til et frisk pust?

Droneoptagelser gør dine kunder betagede

Trænger din virksomheds fortælling til et frisk pust? Med droneoptagelser kan du puste nyt liv i din virksomheds visuelle kommunikation, der giver sug i maven og vingesus til din virksomheds visuelle storytelling. I det følgende giver vi en introduktion til, hvordan droneoptagelser kan skabe blikfang og højne det visuelle udtryk for din virksomhed.

Afspil video

Andre videoerreferencer

Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video
Afspil video

Skab unikke billeder og stemninger

Droneoptagelser er optagelser taget fra luften med en drone, der i princippet er en ubemandet robot, der kan fjernstyres og bevæge sig automatisk. Droneoptagelser kan skabe helt unikke billeder og dronefilm – og hermed fange stemninger og perspektiver, der ikke er mulige at komme i nærheden af som fotograf på landjorden. Det er måske af samme årsag, at dronefilm har en helt utrolig, dragende effekt – der ofte vil efterlade seeren med en positiv oplevelse og et print i hukommelsen. Med droneoptagelser bliver vi inviteret med på en rejse op i de højere luftlag, op i et rum, der ellers alene er forbeholdt dyr med vinger – og netop dét er med til at skabe magien i dronefilm.

Droneoptagelser står sjældent helt alene, og derfor ses de også ofte i kombination af almindelige skud fra landjorden. Kombinationen er med til at skabe wow-effekten, idet vi i dronefilmen ser motivet og følger fortællingen fra flere forskellige vinkler og perspektiver.

Droneoptagelser skaber muligheder

Mulighederne med dronefilm er uendeligt mange. Det er derfor også muligt at tilpasse optagelserne, så de passer til netop den fortælling, din virksomhed har i sigte at fortælle. Droner bevæger sig mere eller mindre frit – og afstande og højder kan varieres. Hvad end du ønsker dronefilm af dine produkter, din virksomheds omgivelser eller blot ønsker at invitere dine seere med på en rejse, vil droneoptagelser med sikkerhed skille din virksomhed ud fra mængden og give et professionelt og fængende udtryk.

Retningslinjer ved droneoptagelser

Droneflyvning i Danmark kræver, at dronepiloten har et dronetegn og/eller et dronebeivs. Certificeringerne giver forskellige bemyndigelser i forbindelse med flyvningen og sikrer, at der kendes til de forskellige retningslinjer, der skal overholdes ved droneflyvning. Ud over certificeringen bør du være opmærksom på en række forhold, der kan have betydning for din flyvning. Vi har i det følgende samlet en liste på 9 punkter, du bør have in mente ved droneflyvning.

  1. Flyv altid i åbne arealer 
  2. Inden flyvning bør du altid sikre, at dronen ikke er beskadiget og at batteriet er fuldt opladt 
  3. Sørg for et stærkt GPS-signal i din drone inden flyvning
  4. Mist aldrig din drone af syne, når du bruger den
  5. Sørg for at propel og motor er intakt inden- under- og efter flyvning
  6. Sørg for at kompasset i din drone er kalibreret
  7. Hvis batteriet bliver lavt ved flyvning, flyv da tilbage til dit udgangspunkt
  8. Adlyd altid lokale love og retningslinjer
  9. Ved landing, sluk da først for selve dronen og herefter controlleren

En omkostningstung post for din virksomhed

Droneoptagelser kan være en værdifuld investering for din virksomheds visuelle identitet. En investering, der dog kan synes uoverskuelig – og ikke mindst yderst omkostningsfuld, da skabelsen af dronefilm kræver det rette udstyr og de rigtige certificeringer for at komme i mål.

Overvejer din virksomhed at prøve kræfter med droneoptagelser, er det derfor anbefalelsesværdigt at kontakte et eksternt bureau, der har erfaring med – og kan skyde professionelle dronefilm. Hos PK medier har vi stor erfaring indenfor droneoptagelser. Vi har hjulpet flere af vores kunder med at skabe smukke billeder og unikke droneoptagelser, der har været med til at styrke deres visuelle identitet. Vi har derfor stor erfaring med både det strategiske og tekniske arbejde, der ligger bag droneoptagelser. Hos PK medier har vi selvfølgelig alle certificeringer, der kræves fra dansk lovgivning, og vi arbejder altid med det bedste droneudstyr. Det sikrer, at vi kan skabe helt unikke droneoptagelser, der med garanti kan tage din virksomheds visuelle kommunikation til nye højder. Vil du vide mere om os? Besøg vores Facebook.

Vil du også være flyvende?

Så lad os tage en snak – ring på 4241 1647 eller udfyld formularen til højre

Udfyld formularen

Så sender vender vi tilbage hurtigst muligt.

Strandlodsvej 6B, 2 th.

2300 København

Tel: 42 41 16 47

Email: kontakt@pkmedier.dk

CVR: 37296783

SEO & Hjemmeside
Bliv ringet op

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.