Opdateret 17. august 2021 af Peter Klitkou

Droneoptagelser - Få droneoptagelser af højeste kvalitet her

Trænger din virksomheds fortælling til et frisk pust? Med droneoptagelser kan du puste nyt liv i din virksomheds visuelle kommunikation, der giver sug i maven og vingesus til din virksomheds visuelle storytelling. I det følgende giver vi en introduktion til, hvordan droneoptagelser kan skabe blikfang og højne det visuelle udtryk for din virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud

Ingen løbende bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed
En fast kontaktperson
Droneoptagelser PeterDroneoptagelser Peter mobil

Skab unikke billeder og stemninger​

Droneoptagelser er optagelser taget fra luften med en drone, der i princippet er en ubemandet robot, der kan fjernstyres og bevæge sig automatisk.

Droneoptagelser kan skabe helt unikke billeder og dronefilm - og hermed fange stemninger og perspektiver, der ikke er mulige at komme i nærheden af som fotograf på landjorden. Det er måske af samme årsag, at dronefilm har en helt utrolig, dragende effekt - der ofte vil efterlade seeren med en positiv oplevelse og et print i hukommelsen.

Med droneoptagelser bliver vi inviteret med på en rejse op i de højere luftlag, op i et rum, der ellers alene er forbeholdt dyr med vinger - og netop dét er med til at skabe magien i dronefilm.

Droneoptagelser står sjældent helt alene, og derfor ses de også ofte i kombination af almindelige skud fra landjorden. Kombinationen er med til at skabe wow-effekten, idet vi i dronefilmen ser motivet og følger fortællingen fra flere forskellige vinkler og perspektiver.

Estimer dit videoprojekt 📹
Få gratis estimat på dit næste videoprojekt. Det er helt uforpligtende.
Ja tak, estimer projekt!
Droneoptagelser

Droneoptagelser skaber muligheder​

Mulighederne med dronefilm er uendeligt mange. Det er derfor også muligt at tilpasse optagelserne, så de passer til netop den fortælling, din virksomhed har i sigte at fortælle. Droner bevæger sig mere eller mindre frit - og afstande og højder kan varieres.

Hvad end du ønsker dronefilm af dine produkter, din virksomheds omgivelser eller blot ønsker at invitere dine seere med på en rejse, vil droneoptagelser med sikkerhed skille din virksomhed ud fra mængden og give et professionelt og fængende udtryk.

Retningslinjer ved droneoptagelser​

En omkostningstung post for din virksomhed

Droneoptagelser kan være en værdifuld investering for din virksomheds visuelle identitet. En investering, der dog kan synes uoverskuelig – og ikke mindst yderst omkostningsfuld, da skabelsen af dronefilm kræver det rette udstyr og de rigtige certificeringer for at komme i mål.

Overvejer din virksomhed at prøve kræfter med droneoptagelser, er det derfor anbefalelsesværdigt at kontakte et eksternt bureau, der har erfaring med – og kan skyde professionelle dronefilm. Hos PK medier har vi stor erfaring indenfor droneoptagelser.

Vi har hjulpet flere af vores kunder med at skabe smukke billeder og unikke droneoptagelser, der har været med til at styrke deres visuelle identitet.

Vi har derfor stor erfaring med både det strategiske og tekniske arbejde, der ligger bag droneoptagelser.

Hos PK medier har vi selvfølgelig alle certificeringer, der kræves fra dansk lovgivning, og vi arbejder altid med det bedste droneudstyr.

Det sikrer, at vi kan skabe helt unikke droneoptagelser, der med garanti kan tage din virksomheds visuelle kommunikation til nye højder. Vil du vide mere om os? Besøg vores Facebook.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle