Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Dolce Gusto Mini Me - Lille og smart kapsel kaffemaskine

Denne kapsel kaffemaskine fra Dolce Gusto er en lille og lækker maskine, som kan brygge både kolde og varme drikke. Den har en automatisk betjening og hurtigt opvarmning, så din drink vil være hurtigt klar på få sekunder. Du kan med fordel justere styrken på din kaffe, så den passer præcist til dine ønsker og behov.
Af 
Opdateret d. 22. august 2022
Dolce Gusto Mini Me - Lille og smart kapsel kaffemaskine

Selvom denne kapsel kaffemaskine er en mindre en af slagsen, er den ikke mindre kraftfuld end vores andre anbefalede modeller. Den har nemlig en 1,460 watt motor, som gør at kaffebrygningen fungerer både nemt og effektivt. Maskinen er samtidig hurtig til at varme op og er meget intuitiv at anvende. Med den 15 bar tryk vil maskinen uddele vandet og levere presset igennem kapslen jævnt, så du er sikret en god smag og aroma.

En anden fordel er at maskinen automatisk vil slukke efter 5 minutter, hvilket er smart, da det kan være med til at gøre, at du kan reducere dit energiforbrug.

God mulighed for at lave din yndlings kaffe

Denne kapsel kaffemaskine er fra mærket Dolce Gusto, hvilket vil sige, at den også bruger kapsler heraf. Du har derfor rig mulighed for at vælge mellem mange forskellige slags kapsler, hvor du finder alle slags kaffe med eller uden smag og med forskellig intensitet. Du har samtidig også mulighed for at lave kolde drikke såsom cold brew og iste. Hvis du ikke er til kaffe, kan du også lave kakao eller te.

Lille og fleksibel kaffemaskine

Denne Dolce Gusto kapsel kaffemaskine er det perfekte valg til dig, som gerne vil have en lille og fleksibel kapselmaskine, som med fordel kan stå i det lille køkken eller i sommerhuset hvor pladsen er trang. Det er samtidig en stilren og pæn maskine, som vil passe ind i de fleste hjem og fylder som sagt ikke særlig meget, da den kun måler 32 cm i højden og 18 cm i dybden. 

Det er en maskine som har modtaget rigtig gode anmeldelser fra forbrugerne, som giver den 4,6 ud af 5 stjerner på Google ud af mere end 1600 anmeldelser. Dette understreger blot kundernes tilfredshed og hvor god en kapsel kaffemaskine den er. 

Læs også: kapsel kaffemaskine.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle