Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Dolce Gusto Genio - Stilren Nescafé kapsel kaffemaskine

Med denne lækre kapsel kaffemaskine fra mærket Dolce Gusto kan du lave dejlige drikke både varme og kolde. Maskinen har en automatisk betjening, som hurtigt varmer op, så den er klar til brug.
Af 
Opdateret d. 6. juli 2022
Dolce Gusto Genio kapsel kaffemaskine

Den er udstyret med en multistadie-temperaturbetjening, som giver dig mulighed for at tilberede din kaffe præcis, som du ønsker den. Du kan nemlig lave en dampende varm kop kaffe eller en mere kold og forfriskende drink med rumtemperatur indstillingen. Med den smarte XL funktion har du også mulighed for at tilberede en ekstra stor kop kaffe.

Hvis du er mere til en stærk espresso, kan du med espresso boost funktionen, tilberede en espresso som har en endnu mere intens smag og duft. Med maskinens 15 bar tryk får du ligeledes en jævn fordeling af vandet og trykket via kapslen.

Maskinen har en kraftfuld motor, som gør, at din kaffe bliver brygget hurtigt og nemt. Maskinen varmer nemlig rigtig hurtigt op, så du hurtigt kan få din kaffe med på farten eller hurtigt drikke den, inden du tager på arbejde.

I forhold til rengøring er denne Dolce Gusto kapsel kaffemaskine meget nem at vedligeholde og rengøre. Det eneste den kræver, er at den bliver afkalket en gang imellem, hvilket gør at maskinens levetid bliver forlænget og at den gode smag, bliver holdt i så lang tid som muligt.

God kapsel kaffemaskine til hele familien

Maskinen har et Dolce Gusto kapsel system, hvilket giver et stort udvalg af kapsler at vælge imellem. Du kan nemlig vælge alle de traditionelle kaffedrikke såsom espresso, lungo eller cappuccino. Derudover kan du også vælge imellem lækker kaffe med forskellige slags smage, eller kakao eller te, hvis du ikke er så meget til kaffe.

Der er derfor rig mulighed for at eksperimentere lidt, så du bedst kan finde frem til din yndlingsdrink. Hvis du er glad for at gå på Starbucks for at få din yndlingsdrink, kan du med en Dolce Gusto kapselkaffemaskine, lave din egen caramel macchiato, espresso dark roast kaffe eller house blend grande kaffe derhjemme.  Du finder også Dolce Gusto kaffekapsler som er 100% plantebaseret.

Som nævt kan kapsel kaffemaskinen også tilbedrede kolde drikke lige så vel som varme drikke. Når du har brug for en kold forfriskning, har du altså mulighed for at lave en lækker cold brew. Mulighederne er mange med en kapsel kaffemaskine fra Dolce Gusto.

Læs også: kapsel kaffemaskine.

Kilder og tests

  • Independent bedømmer kaffemaskinen her.
  • Se også techadvisor anmeldelse her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle