Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Dørtelefon og dørtelefonanlæg - Bedste valg til dørtelefoni

En dørtelefon er, som navnet angiver, en sammentrækning af “dør” og “telefon”. Dette indikerer netop også, hvad dørtelefonanlæg bruges til. En dør telefon bruges nemlig til at åbne hoveddøren på bedste og mest sikre vis, så du kan føle dig tryg i dit hjem - hvad end du bor i hus eller i lejlighed.
Af 
bedste dørtelefon og dørtelefonanlæg
Hvis du er mere "gør-det-selv"-typen, kan du købe en dørtelefon hos forskellige forhandlere. Du kan se nogle af de bedste dørtelefoner på markeder her i guiden.

Vores anbefalinger til "gør-det-selv" dørtelefon

IGX dørtelefon

IXG

Touch skærm
God pris
Nyeste teknologi
gt dørtelefon

GT

Med video
App interface
Godt advanceret system
IX 2 dørtelefon

IX-2

Største fleksibilitet
God løsning som samtaleanlæg
Special designede panelfronte efter forespørgsel.
Når du har fået installeret et smart dørtelefoni system eller et dørtelefonanlæg, så vil du i ro og mag kunne lukke netop de mennesker ind i dit hjem, som betyder noget, og holde dem ude, som du ikke ønsker at omgås med eller have besøg af.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på dørtelefoner og opsætningen

Hos 3 byggetilbud vil du få 3 uforpligtende tilbud på dørtelefon og opsætning af disse. Det eneste du skal gøre er at følge linket og indsende din formular - helt gratis.

Få uforpligtende tilbud
Få 3 gratis tilbud på opsætning af dørtelefon
Gæster kan få adgang ved at ringe på døren, og du herefter trykker dem ind ved et enkelt tryk på en knap, og uvedkommende kan holdes ude. Det kan både gøres gennem en app eller på mobil alt efter om det er trådløs eller ej.

Du kan med andre ord holde dit hjem og dine omgivelser sikret til enhver tid. En dørtelefon bruges ofte og typisk i lejlighedskomplekser, i eksempelvis København eller andre større byer, hvor flere boliger har samme hoveddør. Man kan dog også bruge dørtelefoner, hvis man eksempelvis har en port til sin indkørsel, hvor man ikke ønsker at uvedkommende skal bevæge sig ind på grunden.

Et dørtelefonanlæg er også godt med video, hvis du ønsker at se, hvem der står forenden af døren og vil lukkes ind.

Hvordan virker en dørtelefon?

Dørtelefonanlæg har igennem de seneste år været igennem en stor teknologisk udvikling, hvor man er gået fra den analoge dørtelefon, hvor man skulle tage røret af, føre det op til øret og høre, hvem der ringende på, inden man ville lukke dem ind ved et tryk på en knap.

I dag kan man ikke bare høre dem, der ringer på dørtelefonen, men man kan i mange tilfælde også se personen, der står i den anden ende med video - eksempelvis nede på gaden, foran opgangsdøren. Det vil sige, at man både kan se og høre dem, der ringer på døren, så du kan holde øje med, hvem der ringer på din dør, og se hvem du får på besøg.

Det gør netop af de modeller med video er smarte. En pris for dem med video er dog oftest lidt højere end de normale. Disse fås dog også ofte som trådløs og til mobil gennem en app. Hvis du skal investere i en ny, ville dette være et godt køb.

Det er ikke kun i private hjem, at man bruger dørtelefoni. Dør telefonen er også et populært valg hos virksomheder, der har kontor i større komplekser, især i de større byer. Her har virksomheden netop mulighed for at se og eller høre, hvem der ringer på, inden de lukker dem ind. Dette er især smart, hvis man arbejder med personfølsomme oplysninger.

Til erhverv er det netop smart med dette også da du får en god pris for et smart system, der gavner sikkerheden, for enhver pris ønsker man at beskytte sine ting. Det kan også være en fordel, så man netop ved hvilken kunde eller samarbejdspartner, som er på vej op ad trappen.

gt dørtelefon

Et væld af muligheder for dørtelefonanlæg

Der findes rigtig mange muligheder, når det kommer til et dørtelefonanlæg - både til private hjem såvel som til virksomheder. Derfor findes der også helt sikkert en løsning, der passer til dit projekt. Det kan være uden eller med video, trådløs, med app eller til mobil. 

Er behovet blot til en simpel dørklokke, hvor der i hver ende blot behøves et tryk på en knap, så er dette en mulighed. Er man mere til en moderne og mere teknologisk løsning, så kan man også få en dør telefon, der er tilkoblet en app eller til mobil, så du på telefonen kan holde øje med, hvem der ringer på din dør, også når du ikke selv er hjemme. Det er smart! Især hvis du skal anskaffe dig en ny dørtelefon i København eller resten af Danmark.

Når du vælger en dør telefon med app, så kan det være nødvendigt også at overveje sin wi-fi forbindelse. En dørtelefon med app fungerer nemlig meget bedre, hvis internettet også er i orden. Hertil kan det være en god ide at se på en wi-fi forstærker, så internettet kan nå rundt i hele hjemmet.

Du kan nemlig risikere at dit dørtelefonanlæg i København eller andre steder kan være ude af drift, hvis ikke dit internet fungerer optimalt. Dog findes der flere produkter, som er trådløs og som kobles op på din telefon som et normalt opkald - og ikke nødvendigvis gennem en app. Pris på disse produkter varierer.

Til større lejlighedskomplekser, hvor der findes adskillige boliger i samme bygning, kan man få et dørtelefonanlæg, der kan erstatte ruden i opgangens dør, og på den måde får man masser af plads til ringeklokkerne til hele opgangen. Man kan sågar få installeret postkasser i samme indsats, så dørtelefon og postkasse findes i ét og samme modul.

Hvordan fungerer en trådløs dørtelefon med app eller til mobil?

Du tænker sikkert forsat, hvordan dette produkt fungerer. Hvordan kan du ringe på døren til din lejlighed i København eller dit hus i Vejle? En sådan “klokke” kobles til din mobil enten gennem en app eller hvor dørklokken ringer til dig gennem et normalt opkald. Denne kan du både få med video, men dem med video er ofte ikke en trådløs model, men en som hænger fast på væggen. 

Det er dog muligt med video på din app på de lidt nyere modeller. Men ofte til en dyrere pris.

Når du benytter dig af et dørtelefonanlæg, hvor den er koblet til din mobil eller app sparer du tid på ikke at skulle rejse dig og gå op til døren for at lukke folk ind. Du kan svare fra badet, kælderen og andre rum. Det giver dig en frihed som er en høj pris værd. Denne form for trådløs dørtelefon hjælper også dig med at kunne lukke eksempelvis en håndværker ind i din lejlighed, mens du befinder dig andensteds.

Kort og praktisk, så fungerer denne type dørklokke ofte ved, at den ringer dig op på mobil, og du taster et tal på telefonen, og den åbner døren. Du kan få forskellige design, som gør at denne tekniske del kan varierer, spørg derfor ind til den specifikke dørtelefon, når denne er udvalgt. Så du med rette kan benytte den korrekt og effektivt.

Det handler dog altid om, at du vælger det helt rette dørtelefonanlæg for dig, som møder de behov du måtte have. Det kan være at du gerne vil betale den pris der er for de lidt dyrere og mere moderne modeller med både app, video og trådløs opkobling til mobil. Find hvad der passer til din lejlighed i København, virksomhed i Odense eller hus i Hellerup.

Dørtelefoner findes både med og uden kamera og display. Nogle kan tilgås fra telefonen.

Flotte muligheder for dørtelefonanlæg

Dørtelefonen kan ofte være en mindre æstetisk flot løsning til at holde ubudne gæster ude. Alligevel er det en nødvendighed for at føle sig sikker og tryg i sit hjem, især hvis man bor i bygninger i større byer eller lignende. Derfor er det godt, at der findes masser af muligheder for en flot en flot modulløsning eller en trådløs dørtelefon.

Det er naturligvis forskelligt fra virksomhed til virksomhed og fra producent til producent, hvad du har at vælge imellem. Dog vil der altid være gode løsninger, både i forhold til mere praktiske løsninger til en ny dørtelefon, samt til mere æstetisk flotte døranlæg, der passer ind i bygningens æstetik.

Det kan ofte være vigtigt at have et flot dørtelefonanlæg, hvis man har med en speciel type bygning at gøre. Her kan bygninger i indre København, der er mere traditionelle og ofte værdsat for deres udseende, have krav til, hvordan et nyt dørtelefonanlæg kan se ud. Hvad end det er en dørtelefon med video, en smart en med app, eller noget tredje.

Du kan både vælge en mere klassisk version af en med video, der funktionelt virker, men du kan også vælge en mere æstetisk løsning til din med app. Der findes i dag nemlig både messingløsninger og andre flotte metaller, der kan holde udtrykket enten prangende eller mere eller mindre anonymt.

Hvorfor få en dørtelefon?

Man kan nemt og hurtig lukke folk ind.
Ekstra sikkerhed og tryghed.
Man kan se hvem folk er, hvis man vælger dørtelefon med kamera.

En dørtelefon til mobil i det private

Dørtelefoner i København er ofte en gammel sag, der har siddet dig i mange, mange år, og som ikke har den store æstetiske værdi. Men måske er udseendet slet ikke så vigtigt for din bolig. I private hjem kan funktionaliteten ofte overstige udseendet, især hvis din dørtelefon med app og har andre gode funktioner.

Bor du i et område, hvor der er port til matriklen, vil man ofte også have brug for en trådløs dørtelefon, der kan sidde ude ved porten. Her er det især praktisk med en dørtelefon med video, men dørtelefoner med app kan også være en fordel, da man så vil kunne lukke gæster ind via telefonen, uden at man skal rejse sig fra sofaen.

DA dørtelefon kan købes hos kajlarsen.dk. De forhandler et stort udvalg af dørtelefoner.

bedste dørtelefon

Hvad koster en dørtelefon?

Det kan variere meget i prisen for en dørtelefon, men generelt set vil prisen ligge omkring 500-700 kr, hvis man har med en privat dørtelefon at gøre. Snakker vi derimod om dørtelefonanlæg, så kan prisen ligge noget højere, for her betaler man ikke blot for én enkelt telefon med video eller app, men for et helt system.

Skal man have et helt anlæg, så kan man forvente en pris på 1500-2000 kr., hvis man vælger ét, der ikke har de vilde funktioner - eksempelvis en med app eller til mobil, som naturligt vil koste mere.

Ønsker man derimod en dørtelefon med video, en med app, eller måske den helt avancerede til mobil, så vil en pris ligge nærmere de 3000 kr. hos mange producenter.

dørtelefon

Simpel og praktisk dørtelefon, som kan det den skal. Man kan ringe på - og så kan man blive lukket ind.

En model med døråbner

Frister det med en personlig døråbner, om det er et menneske eller en teknologi? Det er nok væsentligt billigere med en teknologisk, så du ikke skal have en dørmand ansat. Her kommer dørtelefoni med døråbner ind i billedet. Det kan gavne dig gevaldigt.

Hvis du investerer i en dørtelefon med åbner er du sikret et sikkert system, hvor ikke alle kommer ind. Det er ofte i sammenhæng med større huse med porte, hvor det kan være en genial opfindelse, så du ikke selv skal ned og åbne låger, porte, eller andre døre.

Hvis du også får dem med kamera, er det endnu mere smart, da du med sikkerhed kan lure, hvem der står og venter foran din dør eller port. Denne type dørtelefoni kan fås både hvor den optager live video, eller hvor der tages et billede af vedkommende. 

Du har nok i flere Hollywood film set denne type dørtelefon med døråbner, hvor store mansions har disse ude foran. Det behøver dog ikke være så eksklusivt, før du investerer i denne type dørtelefonanlæg. 

Det er en moderne løsning, men faktisk rigtig simpel og smart. Den kan være lidt dyrere end normale dørtelefoner, men den pris afhænger dog af om du bor i hus, eller om det er dørtelefoni til lejlighed eller lejlighedskomplekser. Du kan ofte ved komplekser få mængde rabat.

Et godt sikkerhedsnet

Med denne teknologi kan du sikkert og trygt befærde dig rundt i dit hjem, velvidende at der ikke kommer ubudte gæster inden døre. En dørtelefon giver nemlig et sikkerhedsnet, som er svært at sætte pris på, da det er et basalt behov.

Udover dørtelefoni, eller et dørtelefonanlæg anbefaler vi dog at du investerer i et godt alarmsystem, hvis du oplever indbrud eller lignende. Det kan være en idé for at skabe yderligere sikkerhed i hjemmet.

 

Hvad er dørtelefoni

Dørtelefoni er et ord, der er sammensat af ordene “dør” og “telefoni”. Det betyder helt konkret ‘telefoni ved døren’. Det er noget der især bruges i lejlighedskopmplekser, hvor der bor mange mennesker i samme bygning og bruger samme opgang. Der er typisk en lang række knapper med navne eller numre ud for, der viser, hvilken lejlighed man ringer op, når man trykker på knappen. 

Når man trykker på knappen ringer det på oppe i lejligheden og der skal personen, som der bor i lejligheden, så ud i entreen eller gangen, hvor dørtelefonen typisk sidder og så trykke på en knap eller holde den inde, så der låses op nede ved gaden til opgangen. 

Inden man trykker på knappen for at låse op, kan man først snakke i telefonen og spørge hvem der ringer på, hvis man f.eks. Ikke venter nogen gæster. Når man tager røret op til øret kan man høre personen nede på gaden og personen kan høre dig ud fra samtaleanlægget.

Man kan også i nogen tilfælde låse folk ind helt uden at snakke med dem først eller at løfte røret. Det er smart, hvis man ved hvem der kommer og bare kan trykke på en knap så de bliver låst ind. 

Dørtelefoni er helt ideelt til etage ejendomme, hvor det skaber tryghed at have en ekstra sikkerhed i forhold til hvem der kommer ind i bygningen, som man bor i og deler med måske fremmede mennesker i form at naboer, under- og overboer. Det er super smart at man ikke behøver at gå ned på gaden og låse døren op, hvis man f.eks. bor på en etage højt oppe, hvor trapperne er benhårde at komme op og ned af. 

Det er også en rigtig god løsning i forhold til, når der kommer post eller reklamer, der ikke nødvendigvis skal op i nogen lejligheder men bare have adgang til postkasserne. Her prøver de som regel at ringe lidt forskellige lejligheder op, indtil nogen svarer og lukker dem ind. 

De mere moderne varianter kan have en app tilknyttet samtaleanlægget, så når nogen ringer på dørklokken, så ringer personen i lejlighedens mobiltelefon simpelthen, hvor man så kan låse op direkte fra sin telefon. Før var det smart at man ikke skulle bevæge sig ned på gaden for at låse op, men nu behøver man ikke engang at rejse sig og gå ud i gangen og låse op ved dørtelefonen.

Populære brands indenfor dørtelefoner 

Der findes massere varianter af en dørtelefon, som hver især har forskellige funktioner, kvaliter, priser og mere, hvorfor der findes en type til ethvert behov. Ligeså mange varianter der findes, ligeså mange udbydere findes der. Nedenfor kan du læser mere om de to populære brands “Videx” og “Scantron”, og hvorfor disse to mærker især er populære, hvad angår dørtelefoni. 

Videx 

Videx er et brand med mange års erfaring, der leverer dørtelefoner til boligselskaber, virksomheder og private hjem. Videx gør sig især inden for service og tryghed, og de ønsker at give kunden den tryggeste oplevelse, når de køber en dørtelefon fra deres brand. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type du skal købe, så har Videx desuden brochurer og vejledninger, der har til formål at gøre dig klogere på deres mange dørtelefoner, således at du kan få et indblik i, hvilken der passer bedst til dine behov. Ydermere har Videx stort fokus på service og support, og deres uddannede teknikerteam står altid klar til at hjælpe, hvis du har behov for vejledning eller rådgivning. 

Når du har fået installeret dørtelefoni fra Videx, kan du desuden finde instruktionsfilm på deres hjemmeside, som viser hvordan du udskifter navneskilte, monterer og meget mere. Disse videoer er også at finde på Youtube, og har til formål at gøre det meget nemmere for dig at håndtere din dørtelefon fra Videx. 

Videx kan levere mange forskellige former for dørtelefoner, hvorfor der findes en type til ethvert behov. Du kan f.eks. Vælge en dørtelefon med video, som giver en ekstra sikkerhed for brugeren. Her kan du se, hvem der ringer på klokken, hvilket kan skabe en stor tryghed for mange. Du kan også vælge en model med GMS, hvilket betyder, at din dørtelefon fra Videx er koblet til din mobiltelefon. Dette er et moderne valg, som gør det nemmere at lukke folk ind i din lejlighed. 

Scantron 

Et andet populært brand er Scantron, som bliver benyttet af mange virksomheder og privatpersoner. Scantron er certificeret installatører, som tilbyder assistance inden for dørtelefoni fra brandet, hvad end du står med en helt nyt projekt, eller har behov for service inden for allerede eksisterende dørtelefoner. 

Scantron har udviklet mange forskellige modeller, som hver især har forskellige funktioner og priser. Brandet har med deres mere end 40 års erfaring opnået stor ekspertise indenfor området, der gør dem i stand til at kunne installere produkter af højeste kvalitet, med øje for din tryghed. 

En dørtelefon fra Scantron er baseret på høj kvalitet og nyeste teknologi, hvorfor du kan få installeret udgaver med kamera og meget mere. Dørtelefoni fra Scantron med kamera er et populært valg, der vil skabe mere tryghed for brugeren, der altid kan se, hvem der ringer på din dørtelefon. Scantron tilbyder totalløsninger inden for adgangskontrol, dørtelefoni og kommunikationsanlæg, og eksperterne fra Scantron står altid klar til at vejlede dig, hvis du har spørgsmål eller undringer. 

På Scantron hjemmesiden kan du læse mere om brandet og det arbejde, de laver, hvorefter du vil få et bedre indblik i, hvilken dørtelefon du bør vælge. 

Siedle

Måske kender du allerede dette brand, eller måske er det et helt nyt navn i dine øre. Uanset hvad, så kan du, hvis du har med dørtelefoner at gøre, ikke komme uden om Siedle. Her finder du nemlig et stort udvalg af forskellige typer af dørtelefoner og dørtelefonanlæg i høj kvalitet og med innovative og smarte detaljer.

Siedle er en tysk producent, der har sine rødder i Schwarzwald i Sydvesttyskland. Det betyder dog bestemt ikke, at du hverken skal betjene dine Siedle produkter på tysk, eller at tingene ikke er i orden, tværtimod.

Produkterne fra dette veletablerede firma passer nemlig ind, både i form og teknologi, på det danske såvel som nordiske marked. Designet er nemlig altid tidløst, simpelt og i afdæmpede og basale farver, samt praktiske og enkle materialer, såsom hvid plast eller børstet stål - alt sammen i højeste kvalitet med fokus på brugervenligheden.

Legrand

Legrand er et international brand, der huserer i flere forskellige landet verden over. Derfor vil du ikke blot kunne finde Legrands mange produkter inden for elektrisk og digital infrastruktur til byggebranchen i Danmark, men i helt op mod 90 andre lande i verden.

I Danmark vil du finde Legrands produkter, herunder dørtelefon, dørtelefonanlæg og meget andet, fra undergruppen Legrand Scandinavia, der er en del af den større koncern Legrand Group.

Brandet har i over 50 år beskæftiget sig med skræddersyede løsning til boliger, samt til kommercielt og industrielt brug. Indledningsvist blev Legrand introduceret til markedet som RM RIch, der arbejdede med kabelbakker, som senere bleve til RM Kabelbaner A/S. Herefter har virksomheden udviklet sig til at arbejde inde for mange flere områder.

I dag finder du deres produkter i mange forskellige former, men især en dørtelefon eller dørtelefonanlæg er et hyppigt syn i forbindelse med netop dette brand.

FAQ - Dørtelefon

SEO står for "Search Engine Optimization", som står for begrebet søgemaskineoptimering. Hermed er SEO altså ift. søgemaskiner, der er baseret på organiske søgeresultater.
Hvad er pris for en dørtelefon?
Når du skal købe dig en ny dørtelefon eller dørtelefonanlæg afhænger din pris af, hvilke funktioner din model har. Er det med eller uden video? Skal den være trådløs eller kobles til mobil og app? Dertil også installationen. Pris kan derfor ligge i alt fra 1.000-10.000 kr. Få indhentet et tilbud.
Hvordan fungerer et dørtelefonanlæg med app?
Et dørtelefonanlæg kan kobles til din mobil og derved også en app. På den måde kan dine gæster ringe på døren, og du kan lukke dem ind ved et enkelt klik på din mobil. Det sker ved en trådløs dørtelefon.
Hvad skal jeg holde øje med, når jeg køber en ny dørtelefon?
Når du tilegner dit en ny dørtelefon, skal du holde øje med pris, installationen, og dine behov. Ønsker du video, app, trådløs eller noget helt fjerde? Hold øje med om det nye anlæg er noget, som skal installeres i hele opgangen - hvis du bor i lejlighed. Hold også øje med brugervenligheden på den enkelte model.
Hvilke dørtelefonanlæg er bedst i test?
Det varierer ofte hvilke modeller og produkter, der er bedst i test, da der konstant udvikles nye modeller med nye app indstillinger, video og andre smarte funktioner eller features.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 1

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downmenu-circlecross-circle