Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Dørtelefon med kamera - dørklokke til udendørs overvågning

Ved at have en udendørs ringeklokke med kamera tilknyttet lejligheder kan du trygt åbne hoveddøren og lukke din familie og venner, postbud og andre mennesker ind i din opgang.
Af 
faldstamme udluftning
Det er ikke altid til at vide, hvem man åbner hoveddøren for, når det ringer på i ens lejlighed. Selvom en dørtelefon er en hjælpende hånd, giver det en mere betryggende følelse at lukke andre ind i opgangen, når der sidder et udendørs kamera på ejendommens ringeklokke, så man faktisk også kan se vedkommende, man lukker ind i bygningen.

Vores anbefaling til dørtelefon med kamera

IGX dørtelefon

IXG

Touch skærm
God pris
Nyeste teknologi
gt dørtelefon

GT

Med video og kamera
App interface
Godt advanceret system
IX 2 dørtelefon

IX-2

Største fleksibilitet
God løsning som samtaleanlæg
Special designede panelfronte efter forespørgsel.

Hvad end du afventer eller ikke afventer et besøg fra postbuddet eller en anden person, kan det være fordelagtigt at kunne se vedkommende gennem et kamera.

Modtag 3 uforpligtende tilbud på dørtelefon med kamera og opsætning

Skal du have dørtelefoner med kamera? Så kan du kontakte 3 byggetilbud i dag. Beskriv din opgave i formularen, og modtag derefter 3 byggetilbud på din opgave.

Få uforpligtende tilbud
Dørtelefon med kamera

Hvis et postbud trykker forkert og eksempelvis bærer på en kæmpe pakke, som, du øjeblikkeligt sagtens kan se, ikke er til dig, slipper buddet for det første for at gå op til din etage. Dermed ulejliges hverken du eller vedkommende med besøget. Og dermed kan pakken tilfalde den rette ejer.

Det samme gør sig gældene, hvis et Wolt bud eller anden madleverandør såsom Nemlig får slæbt en masse op til en forkert etage. Dette er blot et par eksempler på, hvorfor en dørtelefon med kamera også kan være til fordel for andre end blot beboere i lejligheder.

Lejligheder uden ringeklokke med overvågning

Bor du i en af de ejendomme med lejligheder, der fortsat ikke har tilknyttet en dørtelefon med kamera, kender du sikkert til fejlleveringer og andre forkerte eller urette henvendelser.

Bor du i stuen, har du måske mulighed for at stikke hovedet ud af din dør og kigge ud gennem hoveddøren. Men ligger din lejlighed på tredje, femte eller en helt anden etage, kan du formentligt ikke se vedkommende, der ringer på, hvis ikke din dørklokke er udstyret med et kamera.

Du kan altid opsøge dit ejendomskontor, din vicecært eller bestyrelsen i din ejendom og ansøge om at få en ny ringeklokke med udendørs overvågning.

Nogle ejendomsforeninger har måske allerede i overvejelserne at etablere overvågning på ejendommens ringeklokke. Det kan også være, at det bliver en længere proces at få en dørtelefon, som har overvågning, men det kan være en god idé at forhøre sig nærmere herom.

Fungerer det altid at have en dørtelefon med overvågning?

En dørtelefon, der har et kamera, vil som regel fungerer lige så godt, som en ringeklokke uden kamera. Selvfølgelig er der lidt ekstra elektronik tilknyttet for at den skal fungere optimalt, men det bør ikke være et problem.

Der kan opstå situationer, hvor en dørtelefon med overvågning, kan være en smule upraktisk. Det kan jo eksempelvis hænde, at man skal overraske sin veninde, kæreste eller sin mor eller far med en flot buket blomster eller en anden overraskelse.

Herved kan det være en smule ærgerligt, at en dørtelefon indeholdende et kamera vil afsløre overraskelsen allerede inden, du skal overraske vedkommende på dørtrinnet eller måske selv skal forkæles og overraskes.

Der er dog mulighed for at holde en hånd foran dørtelefonens kamera, og så kan man stadig sige, hvem man er. Så må man se, om man bliver lukket ind i opgangen eller ej.

Dog er det klart en anbefaling af lade vær, da den udendørs dørtelefon er udstyret med overvågning af den simple årsag, at man selvfølgelig skal kunne se, hvem man åbner hoveddøren for, og hvem man ikke vil lukke ind i sin opgang.

Fordele ved at installere en dørtelefon med kamera

Der er forskellige fordele ved at installere en dørtelefon med kamera i dit hjem. Først og fremmest så er en dørtelefon med kamera en god ven at have, hvis du gerne vil føle dig tryg og sikker i dit hjem. Sammenlignet med vagtservice og lignende, så er et dørtelefonanlæg en væsentligt billigere løsning.

Herudover er der naturligvis også andre fordele. Vi gennemgår disse herunder:

Tryghed og sikkerhed

En af de vigtigste fordele ved at have en dørtelefon med kamera er, at den skaber tryghed - både for dig, din familie og dit hjem og dine egnedele. En dørtelefon med kamera lader dig kommunikere med personer på den anden side af døren, inden du lukker dem ind. 

Når du ikke er hjemme

Det smarte ved mange døretelefoner med kamera er, at de kan tage videoer og billeder af dem, der ringer på - især når du ikke er hjemme. Det betyder også, at skulle der komme nogle ubudne gæster på besøg, så har du både billeder og video af dem, når de ringer på døren.

Nem adgang

Skulle du sidde i haven eller ikke have hørt dørklokken, så kan en dørtelefon med kamera ofte tilkobles din telefon, så du får en besked om, at der står nogle ved døren og ringer på. Dette betyder, at du kan se, hvem der ringer på, inden du rejser dig for at gå ud og åbne døren. Du kan altså se, om det er besværet værd inden.

Optagelse og billeder

Nogle af de nyeste modeller af den dørtelefon med kamera kan både tage video og billeder. Disse kan både gemmes, lagres og datostemples, så du kan gå tilbage og se, hvem der har været på besøg. Dette kan give en masse sikkerhed, både når du er hjemme, men også, når du ikke er hjemme.

Nem installation

En anden fordel er, at det er nemt at installere en dørtelefon med kamera. Ofte kan du også få professionel til at få installeret det, og bor du i etagebyggeri, kan du endda bede din varmemester eller pedel om at ordne tingene for dig.

Med andre ord, så er der mange gode fordele, som du helt sikkert bør have in mente, når du skal tage beslutningen, om du ønsker at få installeret en dørtelefon med kamera. 

Ønsker du ekstra tryghed, mulighed for at se, hvem der ringer på døren og kommunikere med dem inden du åbner, eller måske have en sikkerhed i, at du også kan se, hvad der foregår, når du ikke er hjemme, så er en dørtelefon med kamera en suveræn ide.

Pris på en dørtelefon med kamera

I langt de fleste tilfælde vil der i forvejen være installeret en dørtelefon med kamera eller uden, når du flytter ind i din ejendom, hvorfor du ikke skal bekymre dig om at købe en selv. I tilfælde af at du selv skal installere en dørtelefon med kamera har du måske funderet over, hvilket pris du skal give for denne type? 

Der er nemlig stor forskel på pris alt efter hvilken type dørtelefon, du køber, og om du ønsker en udgave med kamera eller ej . Hvis du vælger en type med overvågning vil det alt andet lige være dyrere at købe, men tilgengæld får du en model, der kan skabe mere tryghed og overvågning af dit hjem. 

Ydermere vil pris på en dørtelefon med kamera også afhænge af funktioner, kvalitet mm. Nogle modeller er blot lavet til at du kan se, hvem der ringer på din dør, imens andre modeller kan tage billeder eller optage videoer, således at du altid kan se, hvem der har haft ringet på din dør, imens du ikke var hjemme. 

Dermed vil pris altså afhænge af mange ting, hvorfor det er svært at sige, hvad din dørtelefon med kamera vil komme til at koste. Desuden afhænger det også af, hvorledes du skal have installeret en dørtelefon med kamera til et privat hus, eller om du er en virkosmhed, der skal have installeret dørtelefoner til en hel etageejendom. For at finde en pris på dørtelefoner skal du derfor kontakte udbydere af disse, som kan give dig en pris og eventuelt nogle gode råd og tips med på vejen. 

Der findes massere udgaver af dørtelefoner, som hver især har forskellige funtioner, kvaliteter og pris. Derfor kan du med fordel snakke med en forhandler, som er ekspert indenfor området, der kan hjælpe dig med at rådgive til hvilken type, der passer bedst til dine behov og ønsker. 

FAQ

Hvad er en dørtelefon med kamera?
En dørtelefon med kamera er, som ethvert andet døretelefonanlæg, en dørtelefon, hvorigennem du kan kommunikere og se med dem, der ringer på din dør, inden du beslutter dig for, om du vil lukke dem ind. Det er altså en sikker måde at holde sig tryg på.
Hvad kan man bruge en dørtelefon med kamera til?
Hvis du føler dig usikker eller utryg i dit hjem, måske fordi du bor i et utrygt område, fordi du før har haft ubehagelige oplevelser ved døren, eller fordi du bare godt kunne tænke dig at se, hvem der ringer på, inden du åbner, kan du med fordel bruge en dørtelefon med kamera.
Hvordan installeres et dørtelefonanlæg?
Du kan typisk nemt og bekvemt installere et dørtelefonanlæg, både med og uden video og eller kamera. Det vil dog i langt de fleste tilfælde være en god ide at have en professionel inde over - især hvis du bor i en etageejendom.
Hvilken dørtelefon med kamera er den bedste?
Der findes rigtig mange gode bud på en god dørtelefon med kamera på markedet, og derfor forstå vi også godt, hvis det kan være vanskeligt at vælge. Du skal dog vælge en dørtelefon med kamera, som opfylder dine egne behov og krav - dette vil være den bedste for dig.
Kontakten etableres, og bureauet analyserer og udforsker din virksomhed og jeres felt. Derefter foretages der et opstartsmøde, hvor I i samarbejde ser ind i indsatserne og handleplanen. Næste step er at komme ud over stepperne og i gang med eksekveringen. Afsluttende ses der ind i rapportering og om hvorvidt måltallene er nået.

Angivelse af kilder og tests

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockchevron-downmenu-circlecross-circle