Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Dørtelefon med døråbner - Få smarte funktioner og sikkerhed

Med den helt rette dørtelefon for dig, for du ikke bare noget teknologi i dit hjem som virker, men noget som giver dig tryghed og sikkerhed. Det kan godt betale sig at investere i en model med døråbner, hvis dette er dit behov.
Af 
Opdateret d. 11. august 2022
dørtelefon og dørtelefonanlæg til lejlighed
Der findes en masse forskellige modeller og mærker indenfor netop dette marked, og du kan enten selv sætte det op, med et gør-det-selv projekt, eller du kan få hjælp af fagpersoner, som klart er en anbefaling ift. selve resultatet.
Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Få et overblik over den bedste dørtelefon med døråbner

Før du får vores anbefalinger kan vi lige sige lidt om, hvorfor det er vigtigt at have en dørtelefon. Først og fremmest er der en rigtig stor sikkerhed i at have denne enhed, som gør at du kan se og fornemme hvem der kommer inden du lukker dem ind i dit hjem. 

Flere og flere produkter bliver smartere og smartere og med flere funktioner, hvor det førhen har været en dørklokke. Nu fås de nyere og smartere modeller med kamera, døråbner, apps, integrerede kommunikationssystemer og i en masse smukke design. 

Du kan på den måde både få audio og video systemer. Med det helt rette system kan du selv lukke folk ind med din døråbner. Du kan derfor, når de ringer trykke på en knap og lukke døren op til dem, så de sikkert og nemt kan komme ind til dig.

En dørtelefon finder du ofte i lejlighedskomplekser, hvor der er længere ned til hoveddøren, og hvor det derfor er smartere og mere komfortabelt at kunne åbne med sin inddividuelle døråbner. Nogle større huse er også begyndt at få det, men her ser man ofte en normal dørklokke, hvor man selv bevæger sig ud og åbner døren.

Flere og flere kontorer er ligeledes begyndt at benytte sig af en dørtelefon med døråbner, da det dertil også er større lokaler, hvor der kan være langt til indgangen. Derfor ser du det ikke kun i privat men også erhverv. 

Nogle dørtelefoner kan man installere postkasser i, så postbuddet kan leverer pakker til beboerne i disse. Det er ikke bare smart, men også mere effektivt og sikkert.

Det som man også, i lejligheder, oftere og oftere ser er disse dørtelefon med døråbner, som kobles til mobilen. På denne måde kan du åbne din dør fra telefonen, uden nødvendigvis at skulle hen til dørtelefonen. Du kan derfor foretage din åbning fra sengen, spisebordet eller noget helt tredje.

En mobil opkobling til din dørtelefon med døråbner giver dig både fleksibilitet i form af hvor du befinder dig i lejligheden, men dertil kan du også lukke folk ind, mens du er nede med skraldet eller ikke er hjemme, hvis du skal have besøg i lejligheden.

Angivelse af kilder og tests

  • Best Reviews - se deres tests af dørtelefonanlæg her.
  • House & Beyond - se kilde her.
  • Intercomsonline - se gennemgang af dørtelefoner her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle