Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Dørtelefon med døråbner - Få smarte funktioner og sikkerhed

Med den helt rette dørtelefon for dig, for du ikke bare noget teknologi i dit hjem som virker, men noget som giver dig tryghed og sikkerhed. Det kan godt betale sig at investere i en model med døråbner, hvis dette er dit behov.
Af 
dørtelefon og dørtelefonanlæg til lejlighed
Der findes en masse forskellige modeller og mærker indenfor netop dette marked, og du kan enten selv sætte det op, med et gør-det-selv projekt, eller du kan få hjælp af fagpersoner, som klart er en anbefaling ift. selve resultatet.

Vores anbefaling af bedste dørtelefon med døråbner

IGX dørtelefon

IXG

Touch skærm
God pris
Nyeste teknologi
dørtelefon med døråbner

JO

Med video
Kan åbne døren
Godt advanceret system
IX 2 dørtelefon

IX-2

Største fleksibilitet
God løsning som samtaleanlæg
Special designede panelfronte efter forespørgsel.
Flere og flere produkter bliver smartere og smartere og med flere funktioner, hvor det førhen har været en dørklokke. Nu fås de nyere og smartere modeller med kamera, døråbner, apps, integrerede kommunikationssystemer og i en masse smukke design. 

Få 3 gratis tilbud på dørtelefon med døråbner

Få 3 tilbud på dørtelefoner med døråbner fra virksomheder som gør dette til hverdag. Udfyld formularen, så vil du modtage tilbud på din opgave.

Få uforpligtende tilbud
dørtelefon med døråbner
Før du får vores anbefalinger kan vi lige sige lidt om, hvorfor det er vigtigt at have en dørtelefon. Først og fremmest er der en rigtig stor sikkerhed i at have denne enhed, som gør at du kan se og fornemme hvem der kommer inden du lukker dem ind i dit hjem.

Få et overblik over den bedste dørtelefon med døråbner

Du kan på den måde både få audio og video systemer. Med det helt rette system kan du selv lukke folk ind med din døråbner. Du kan derfor, når de ringer trykke på en knap og lukke døren op til dem, så de sikkert og nemt kan komme ind til dig.

En dørtelefon finder du ofte i lejlighedskomplekser, hvor der er længere ned til hoveddøren, og hvor det derfor er smartere og mere komfortabelt at kunne åbne med sin inddividuelle døråbner. Nogle større huse er også begyndt at få det, men her ser man ofte en normal dørklokke, hvor man selv bevæger sig ud og åbner døren.

Flere og flere kontorer er ligeledes begyndt at benytte sig af en dørtelefon med døråbner, da det dertil også er større lokaler, hvor der kan være langt til indgangen. Derfor ser du det ikke kun i privat men også erhverv. 

Dørtelefoner med døråbner og kamera 

Der er mange gode grunde til at investere i en dørtelefon med døråbner, som også indeholder et kamera, der kan filme personen, der ringer på døren. Dette vil først og fremmest skabe mere tryghed blandt mange brugere og er en moderne type dørtelefon i dag. 

Der findes mange forskellige udgaver af en dørtelefon med døråbner og kamera. Den klassiske udgave er blot en model, hvor du kan se en live video af personen, der ringer på døren. Alternativt findes der også udgaver, der kan tage billeder af de personer, der ringer på døren. På denne måde får en udgave, hvor du har mulighed for at se, hvem der førhen har ringet på din dør, imens du ikke var hjemme. 

En dørtelefon med døråbner og kamera er alt andet lige en moderne og smart type, der kan skabe mere tryghed for mange brugere, hvorfor det er værd at overvejer, hvis du skal have installeret dørtelefoner i et helt lejlighedskompleks. Prisen på en dørtelefon med døråbner og kamera vil ofte være en dyrere type, og du kan med fordel forhøre dig hos udbydere af denne type, som i nogle tilfælde vil kunne give dig en god mængderabat, hvis du skal have installeret dørtelefoner i et helt lejlighedskompleks. 

Dørtelefoner connected til mobilen

I takt med digitaliseringen er der naturligvis også udviklet dørtelefoner, der er connected til din mobiltelefon. Denne type dørtelefon med døråbner er meget populær, og gør det endnu nemmere at lukke folk ind. Du behover nemlig ikke at være i nærheden af din dør, hvorfor det især er smart, hvis du bør i en stor ejendom og befinder dig langt væk fra døren. 

Er din dørtelefon gået i stykker? I tilfælde af, at din dørtelefon med med døråbner er gået i stykker, vil du først og fremmest skulle kontakte din vicevært, hvis du bor i et lejlighedskompleks. I de fleste tilfælde er det nemlig viceværtens ansvar et få fikset dørtelefonerne, hvis de er gået i stykker. 

Alternativt findes der også mange virksomheder, der er klar til at rykke ud alle ugens dage, hvis du skal have fikset din dørtelefon med døråbner. At din døtelefon ikke virker er nemlig en meget frustrerende situation at stå i - og især hvis du bor på 4. Etage uden elevator og derfor skal ned og lukke folk ind hver eneste gang. 

Nogle dørtelefoner kan man installere postkasser i, så postbuddet kan leverer pakker til beboerne i disse. Det er ikke bare smart, men også mere effektivt og sikkert.

Det som man også, i lejligheder, oftere og oftere ser er disse dørtelefon med døråbner, som kobles til mobilen. På denne måde kan du åbne din dør fra telefonen, uden nødvendigvis at skulle hen til dørtelefonen. Du kan derfor foretage din åbning fra sengen, spisebordet eller noget helt tredje.

En mobil opkobling til din dørtelefon med døråbner giver dig både fleksibilitet i form af hvor du befinder dig i lejligheden, men dertil kan du også lukke folk ind, mens du er nede med skraldet eller ikke er hjemme, hvis du skal have besøg i lejligheden.

Er din dørtelefon med døråbner gået i stykker? 

 

Hvis din dørtelefonen er gået i stykker, betyder det, at du skal rende hele vejen ned  hver enetse gang, at du skal have gæster på besøg i dit hjem. Dette vil være en super uheldig situation at stå i, og vi forstår godt, at du har behov for at få fikset problemet prompte.

 

Hvis du bor i et lejlighedskompleks, vil du højest sandsynligt ikke være den enetsre, der står i en situtation, hvor din dørtelefon med døråbner er gået i stykker - dine naboers dørtelefon med døråbner  vil med stor sandsynlig også være i stykker. I tilfælde af, at du bor i etageejenmdom, vil det ofte være en god ide at starte med at kontakte viceværten. Denne vil oftest have styr på, hvordan du bør håndtere situtationen. I tilfælde af, af der skal professionel hjælp til, vil videværten oftest håndtere kontakten til disse og sørge for, at jeres dørtelefon med døråbner bliver fikset hurtigst muligt. Start derfor med at kontakte din vicevært, hvis du står i denne situation. 

 

Hvis du derimod bor i en villa eller andet, bør du kontakte udbyderen af din dørtelefon med døråbner. Brandet vil højest sandsynligt stå på selve dørtelefonen, hvorefter du ved hjælp af en enkel google søgning vil kunne finde kontaktinformation på virksomheden. I dette tilfælde vil der altså ikke være en vicevært, du kan ringe til, hvis din dørtelefon med døråbner er gået i stykker. Dog vil du altid kunne forvente, at udbyderen rykker hurtigt ud, hvis dørtelefonen er gået i stykker, da der kan være mange konsekvenser forbundet med dette. Hvis du ikke kan komme i kontakt med udbyderen af din dørtelefon med døråbner, kan du blive nødt til at kontakte andre udbydere for at få problemet løst. 

Angivelse af kilder og tests

  • Best Reviews - se deres tests af dørtelefonanlæg her.
  • House & Beyond - se kilde her.
  • Intercomsonline - se gennemgang af dørtelefoner her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle