Opdateret 6. juli 2022 af Peter Klitkou

Digitalt bureau i København, Århus og Odense | PK Medier

PK Medier er et digitalt bureau i København, som siden vores oprettelse har hjulpet kunder med at vækste online via digital markedsføring. Vores team består af specialister, der brænder for det de arbejder med, og som er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at skabe resultater.

Som digitalt bureau, vil vi hjælpe din virksomhed med at skabe vækst via arbejdet med SEO, hjemmesider, Google- eller Facebook Annoncering. Ved hjælp af analytiske tilgange og data vi har til rådighed, kan vi skabe lukrative resultater for din virksomhed.

digitalt bureau i København, Århus og Odense

Vælg PK Medier som dit digitale bureau

PK Mediers mål er at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt. Det vil sige at vi går benhårdt efter at få de bedste resultater på de forskellige markedsføringsplatforme, som vi reklamerer på. Vi skyder film, opsætter kampagner, laver landingssider og ligger strategier før eksekvering. Alt går op i en højere enhed, når I lader os hjælpe jer.

Som kunde hos PK Medier, laver vi arbejdet i sparring med jer. Vi hjælper jer med alt fra A-Z, som digital bureau. Samarbejdet mellem os og kunden er derfor kernen i at sætte gode resultater. Vi bestræber os på at skabe et samarbejde hvor alle parter bliver hørt og hvor der er transparens.

Det vigtigste i et samarbejde er tillid, vi ønsker derfor at vores kunder skal have tillid til, at vi kan skabe en forandring og rykke deres virksomhed i den rigtige retning. Kun ved hjælp af dette, kan vi som digitalt bureau, arbejde benhårdt på at få de bedste resultater og sørge for at alt går op i en højere enhed.

Om du og din virksomhed befinder dig i København, Århus eller Odense er sådan set underordnet. Det vigtigste er bare, at i er villig til at holde en god kontakt, hvillet kan foregå digitalt såvel som fysisk. Hvis din virksomhed skulle befinde sig med stor afstand fra vores kontor, betyder det ikke, at vi vil vægte jeres virksomhed i mindre grad.

Alle vores kunder hos PK Medier, kan forvente en høj kundekontakt og jævnlige møder hvor alt fra strategiplanlægning, opdateringer og sparring vil blive drøftet. Vi laver alt vores arbejde i samarbejde med jer, da vi mener at dette vil give det bedste resultat.

Men hvad kan PK Medier helt præcist gøre for dig? Læs med her for at lære mere om nogle af de vigtigste ting, PK Medier som digitalt bureau kan gøre for jeres virksomhed i København, Århus eller Odense.

SEO

SEO står for “Search Engine Optimization” og er vigtigt at arbejde med, hvis man ønsker en øget vækst på ens hjemmeside. I arbejdet med SEO fokuseres der på søgeordsoptimering og herunder optimering af teksten på din hjemmeside, samt hjemmesidens tekniske struktur. 

Google Annoncering

Med målrettet annoncering på Google, kan din virksomhed hurtigt forbedre sin digitale tilstedeværelse og eventuelt indtage førstepladsen på Google. En sådan førsteplads vil skabe stor aktivitet på din hjemmeside, da de fleste kunder ofte vil klikke ind på en af de første sider, som bliver vist, når de søger efter noget bestemt. 

Facebook Annoncering

Via Facebook annoncering, kan vi hjælpe med at skabe resultater og tiltrække nye kunder ved hjælp af nytænkende content og detaljeret tracking. Facebook annoncering er en effektiv annonceringsmetode, da denne platform indeholder en stor aktivitet blandt alle målgrupper. 

Design af hjemmeside

Det er vigtigt at have en hjemmeside der både er visuelt tiltrækkende og appellerende. Yderligere skal den være funktionel og optimeret for kunden at finde rundt i. En god hjemmeside tiltaler dine kunder i højere grad og holder dem på din side, hvilket potentielt skaber konverteringer. Hos PK Medier kan vi lave sådan en hjemmeside til din virksomhed.

Kontakt os i dag

Er du interesseret i, at lære mere om vores virksomhed og hvad vi som digitalt bureau kan tilbyde dig og din virksomhed? Så kan du på vores hjemmeside læse mere om vores forskellige services, og blive skarp på digital markedsføring ved hjælp af vores blog, der løbende bliver opdateret med ny viden. 

Kontakt vores team af specialister allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle