Digital Marketing Specialist

Fuldtid
Brænder du for online markedsføring? Vil du være med på vores vækstrejse, hvor du er i konstant udvikling og får mulighed for at udvikle dine kompetencer? Så er du måske vores nye Digital Marketing Specialist. 
Digital Marketing Specialist

Slået op

1 marts 2022

Frist

Vi ansætter løbende

Erfaring

+1 år

Lokation

Amager, København

Om stillingen som Digital Marketing Specialist

Hos PK Medier bliver du en del af et stærkt fællesskab bestående af ca. 15 kolleger, der brænder for online markedsføring. På marketingsteamet er det altoverskyggende fokus at hjælpe kunderne med at generere omsætning via online annoncering på tværs af kanalerne. Du vil komme til at arbejde med både LinkedIn, Facebook- og Instagram annoncering såvel som Google Ads. 

Som Digital Marketing Specialist bliver du selvkørende og får spændende opgaver, hvor kunderne varierer både i størrelse og branche. 

Hvad kommer du til at lave som Digital Marketing Specialist?

Udarbejdelse af markedsføringsstrategier for større og mindre kunder. Du får end-to-end ansvar og ejerskab over dine projekter
Eksekvering af strategier inkl. etablering, optimering og evaluering af kampagner, samt evt. optimering af strategiretning, når du vurderer, at det er relevant
Målgruppeanalyser på baggrund af data fra Facebook Business Manager, Google Analytics og andre datadrevne marketingværktøjer
Deltagelse i status- og strategimøder
Løbende  overvågning og optimering på diverse platforme, herunder performance rapportering
Opsætning af annoncering på både Facebook, Instagram, Google Ads & LinkedIn

Hvad forventer vi af dig?

Du har en relevant videregående uddannelse, inden for markedsføring, handel, salg, kommunikation eller lignende
Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet på bureau tidligere
Har minimum 1 års erfaring med enten Facebook, Instagram, Google- og LinkedInannoncering (fordel hvis du har arbejdet med alle platforme)
Du trives i teams, og er ikke bleg for at hjælpe, hvor der er behov – eller bede om hjælp, hvis du behøver det
Har erfaring med dataanalyse i Google Analytics samt opsætning af basal tracking i Google Tag Manager
Formår at arbejde struktureret selv med mange bolde i luften
Du elsker tanken om at være med på en vækstrejse, hvor marketingsteamet løbende vil vokse sig større

Ansøgning og kontakt

Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen som Digital Marketing Specialist, er du velkommen til at skrive til os. 

Send din ansøgning til kontakt@pkmedier.dk eller klik nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgning

En del af PK Medier

Udover at blive en del af et team, hvor du både får dine egne ansvarsområder indenfor dine arbejdsområder og opgaver, der skal løses i samarbejde med teamet, så bliver du også en del af hele vores bureau.

I alt består vi af ca. 15 kolleger, der brænder for online markedsføring og du kommer til at arbejde sammen med alle – på tværs af faglighed og primæropgaver.

Siloer er ikke noget, vi går ind for hos PK Medier og det er derfor vigtigt for os, at du vil være med til at understøtte vores samspil og gode kollegaskab.

Vi er netop flyttet i nye store lokaler på Amager, hvor vi har plads til at vokse.

Vores team

Hele vores team er veluddannede og derfor er vores arbejde også altid i orden. Du bliver en del af et team, der er nogle af de dygtigste inden for området og vil lære fra sig – og som vil lære af dig!

Det giver både dig og os de bedste forudsætninger for at udvikle os og blive blandt de bedste inden for online markedsføring. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus. Vil du være med?

Mads-Emilbilledevæg
PK medier Peter og NatasjaPK medier Espen Brett
billedevægbilledevæg
natasja, juliane, hannahbilledevæg
Hellebilledevæg

Det får du hos PK Medier

Computer

Altid det bedste udstyr

Vi kan godt være lidt nørdede, når det kommer til udstyr. Derfor har vi altid state of the art udstyr – det gælder alt fra vores kameraudstyr til vores kaffemaskine.

Smiley_ikon

Sociale aktiviteter

Godt kollegaskab er vigtigt for os og vi går meget op i at tage ud og spise sammen en gang i mellem og drikke en fredagsøl inden vi går på weekend.
Pære_ikon

Kreative løsninger

Der er både fysisk og metaforisk højt til loftet hos PK Medier og vi ved, at for at skille os ud, skal vi skabe rum til at tænke kreativt og skabe løsninger ud fra data, kreativitet og sparring.
Kaffe_ikon

Suveræn kaffe

Vi har en espressomaskine, så du kan prøve kræfter med latte art eller bare lave en espresso, hvis du vil kunne smage kvaliteten af bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab.
Bog_ikon

Vidensdeling & kurser

Vi er ikke fan af siloer og vi er helt overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen på tværs af faglighed og arbejdsområder. Vil du gerne blive endnu bedre? Lad os finde den bedste løsning!
Frokost_ikon

Frokostordning

Vi sørger for frokosten, så du slipper for lunkne madpakker og så du får et sundt og mættende måltid. Vi ved, at uden mad og drikker duer helten ikke og vi kan også byde på sodavand og endda en øl eller gin & tonic ved fyraften.

Referencer fra store og små virksomheder