Digital marketing konsulent - vi lægger en strategi, der virker

Hos PK Medier er vi specialister indenfor optimering af online tilstedeværelse. Med vores store erfaring og ekspertise hjælper vi dig og din virksomhed med at opnå de ønsker, I har. Du vil blive tilknyttet en digital marketing konsulent, der i samarbejde med jer lægger en strategi, der virker.

Af 
digital marketing konsulent

Vi hjælper dig med at få kunder igennem diverse online kanaler, og vores ekspertise gør det muligt at nå i mål uanset hvilke resultater, du ønsker.

Vi er eksperter i at lægge en strategi, der skaber vækst

Vi er et digital marketing bureau, der er nørder indenfor optimering af online tilstedeværelse. Vi arbejder både med opgaver hvad angår organisk SEO, Google Ads og Facebook Ads, således at du kan tiltrække kunder og skabe vækst på diverse kanaler.

Når du benytter os som bureau, vil du blive tilknyttet en personlig digital marketing konsulent. Denne konsulent vil i samarbejde med dig og din kollegaer lægge en strategi, der gør det muligt at komme i mål med jeres ønsker online.

Vi har stor erfaring og har arbejdet med mange typer virksomheder, hvorfor vi kan hjælpe dig uanset hvilke udfordringer, du står overfor. En digital marketing konsulent er i stand til at forstå jeres udfordringer, og vil i samarbejde med jer lægge en strategi, der virker.

Skal vi være din digitale marketing konsulent?

Ingen løbende bindingsperiode
Fuld gennemsigtighed

Garanti for første side på Google (se mere)

seo bureau i KøbenhavnPK Medier seo bureau

Se referencer

Online marketing - hvad kan vi?

Vi har en bred vifte af online erfaring, og vi griber alle udfordringer an med stor interesse og ekspertise. Vi kan blandt andet hjælpe dig med en strategi indenfor organisk søgemaskineoptimering, der går ud på at få din hjemmeside frem på Google.

Vi er nogle af de dygtigste indenfor organisk SEO, og hver eneste dag bliver vi klogere på, hvordan vi bedst muligt kan lægge en SEO strategi, der kan fremme jeres plads på Google.

Ydermere er vi specialister indenfor online markedsføring hvad angår tekst annoncer, Google Ads, display annoncering, Youtube og Google shopping. Fællesnævneren er, at du vil blive tilknyttet en digital marketing konsulent, som i samarbejde med dig og din virksomhed lægger en strategi, der virker.

YouTube video

Vi er et online performance bureau

PK Medier er et online performance bureau, hvorfor du vil være garanteret at få noget for pengene, når du blive tilknyttet en digital marketing konsulent. Det betyder nemlig, at du først betaler den aftalte pris, når vi når i mål med de resultater, der indgår i den planlagte strategi.

På denne måde er du altså sikret resultater, når du samarbejder med en digital marketing konsulent fra PK medier. Vores konsulenter ønsker at lære dig og din virksomhed at kende igennem personlige møder, således at vi sammen kan lægge en strategi, der stemmer overens med jeres værdier.

Bred vifte af erfaring

Vi arbejder med mange forskellige typer kunder, der tillægger os en bred vifte af erfaring indenfor online markedsføring. Med en digital marketing konsulent fra PK Medier vil du nå i mål med dine ønskede resultater uanset hvilke udfordringer, du står overfor.

Processen fungerer således, at du vil blive inviteret til et møde med en digital marketing konsulent, der vil drøfte sine tanker og budget på baggrund af den udfordring, du har stillet. Budgettet vil naturligvis være varierende alt efter hvilken type opgave, du ønsker hjælp til.

Du vil være tilknyttet en fleksibel og personlig digital marketing konsulent, der lægger en online strategi i samarbejde med dig. Under hele samarbejdet vil du have tæt kontakt med konsulenten, der vil inddrage dig i udviklingen.

Hvis du synes, der lyder interessant, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag til en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte dine problematikker og en strategi til hvordan, vi kan hjælpe dig i mål med dine ønskede resultater online.

Angivelse af kilder

menu-circlecross-circle