Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Digital markedsføring kursus - Vækst gennem online marketing

De fleste virksomheder i dag har sat mange penge af i det samlede budget til markedsføring, og det kan som ofte betale sig, da omverdnen ofte ikke finder dig uden du selv gør opmærksom på dig. Vil du derfor også gerne vækste online, så kan du med et digital markedsføring kursus komme i mål.

Af 
Positionering

Marketing, og markedsføring er ofte ikke noget man blot kaster sig ud i fra den ene dag til den anden. Derfor kan det være en god idé at få faglig hjælp gennem kurser - digitalt eller fysisk - alt efter dine behov.

Hos PK Medier kan du få et SEO kursus, som går i dybden med dine muligheder indenfor organisk vækst gennem digital markedsføring. Med den rette søgemaskineoptimering kan du blive nummer 1 i søgeresultaterne på Google.

Brug dine marketingskroner rigtigt

Det kan først og fremmest være svært at vide, hvordan du skal prioritere dine marketingskroner, når du sidder med budgettet, og skal allokere timer, penge og kræfter. Med et kursus i digital markedsføring kan du lære, hvordan du prioritere netop dette, og hvor du kan gøre størst effekt. 

Hos PK Medier kan vi både hjælpe dig med at lægge den rette plan for dine eller jeres marketing, hvornår I skal bruge penge, og hvornår i ikke skal. Derudover kan vi hjælpe med at eksekvere på handlingerne og sætte jer ind i de strategiske overvejelser. 

Ønsker du/I at blive klogere på digital markedsføring har vi også et online kursus forløb i SEO, som kan gavne jeres online tilstedeværelse organisk. 

Det smarte ved en online og digitalt kursusforløb er, at du køber adgang én gang, og du kan derefter tilgå det når du vil, og hvor du vil.

Se vores cases
kursus i kom

Hvad indeholder et kursus i digital markedsføring ofte?

De fleste forløb med digital markedsføring har flere forskellige områder de plejer at berøre. Det er alt fra de betalte indsatser som Google Ads, Facebook annoncering, annoncering på andre sociale medier om TikTok, Instagram, Pinterest, Youtube og mange flere. 

Det næste store område er naturligt det organiske trafik til ens hjemmeside, hvilket hovedsageligt indebærer SEO, søgemaskineoptimering. Derudover er der en del forløb som også kommer omkring brugen af influencer marketing, og gevinsten af denne indsats.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle