Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Delonghi Magnifica S - God og effektiv espressomaskine

Delonghi har i mange år lavet nogle rigtig gode kaffemaskiner og herunder espressomaskiner, hvoraf deres Magnifica S Ecam 21.117 b er en rigtig fin maskine til en utrolig rimelig pris. Det er en kaffemaskine som kan brygge to kopper kaffe samtidig.
Af 
Opdateret d. 22. september 2022
delonghi magifica s
Med den rette kaffemaskine kan du lave de helt rigtige aromatiske kaffer derhjemme. Der findes dog et hav af muligheder for brands og tilhørende modeller og serier på netop dette marked. Det kan derfor være svært at finde den rette, og her har du en af de lidt billigere modeller.

Hvorfor skal jeg netop vælge denne model?

Med en Delonghi Magnifica S Ecam 21.117 b skal du ikke gå på kompromis med dine kaffeoplevelser i hjemmet. Du kan tilbyde en dejlig varm kop kaffe fra en maskine, som både kan lave cappucino, latte og almindelig espressoshots. Du vil ikke fortryde din investering. 

Derudover er netop denne Delonghi Magnifica S Ecam 21.117 b model billig, og står ofte til under 3.000 kr., som er enormt billigt for en god espressomaskine. Den har en indbygget mælkeskummer, som skummer din mælk til både latte, cappucino m.m.

Med en Delonghi Manifica S vil du aldrig skulle gå på kompromis med kvaliteten. Nyd en kop kaffe lige efter dine ønsker med denne model. 

delonghi magnifica s

Hvorfor vælge en Delonghi Magnifica S Ecam 21.117 b?

Udover den indlysende billige pris på denne model, så brygger den også en rigtig fin kop kaffe, og kan lave 2 ad gangen. Den har en indbygget kaffekværn, som gør at din kaffe bliver lavet på friskmalet bønner. Den har et bryggetryk på 15 bar.

Den har et dejligt elegant udseende, som passer ind i de fleste hjem, og du skal ikke holde øje med at huske og slukke den, da den har en autosluk funktion. Derudover har denne Delonghi Magnifica S Ecam 21.117.b espressomaskine på 9 kg. 1450 watt at trække på til brygningen af din kop kaffe.

Angivelse af kilder og test

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle