Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Deepl Translate - Brug den til at oversætte dine tekster

Deepl Translate er den bedste hjemmeside til at oversætte dine tekster. Den har knækket koden til gode oversættelser fra det ene sprog til det andet, og kan bruges på forskellige devices.
Af 
prisoptimering

Denne translator hjemmeside bruges til oversæt af tekster til stortset alle sprog i verden. Hjemmesiden er en fantastisk side, der kan oversætte alverdens tekster, vendinger, ordsprog mm. Fra det ene sprog til det andet. Mange virksomheder benytter Deepl translate i dagligdagen, da de fleste mener, at den fungerer bedre en Google translator.

Deepl Translate til ethvert sprog 

Det særligt smarte ved Deepl translate er, at den kommer med forslag til, hvilke ordvalg og vendinger du ellers kunne have brugt, hver gang du oversætter en tekst. Dette er en super smart måde hvorpå, du kan blive endnu dygtigere til at skrive tekster på et andet sprog end dit eget. 

Ydermere kan du på denne translator hjemmeside indsætte dokumenter, hvor hjemmesiden kan oversætte hele dokumentet på én gang. Dette er en unik funktion, som kun Deepl translate hjemmesiden har, som gør det endnu nemmere at oversætte dine tekster på. Hvis du f.eks. Har skrevet en ansøgning, opgave eller andet, som du ønsker at oversætte fra dansk til engelsk, kan du vælge at indsætte hele dokumentet på én gang. 

Ønsker du at vide mere om Google play? Så læs mere her

Translator til mobilen

Hvis du skal oversætte noget hurtigt og nemt fra telefonen, kan du med fordel downloade Deepl Translate til din mobiltelefon. På denne måde er det endnu nemmere oversætte ord, uden du behøver at åbne safai hver eneste gang.

Du kan også få din translator app til at læse din oversættelse højt, hvis du er i tvivl om, hvordan man udtaler ordene. Dog bør du være opmærksom på, at det ikke i alle tilfælde er sikkert, at app’en udtaler ordene 100% korrekt. 

YouTube video

Angivelse af kilder

  1. translatepress.com
  2. iglobe.ca

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle