Opdateret 6. juli 2022 af Peter Klitkou

DanDomain og webmail | Find det rette domæne

Få styr på dit domæne og din webmail gennem DanDomain. Hvad er DanDomain, og hvordan får jeg adgang til et domæne, en hjemmeside og en webmail herigennem? Vi hjælper dig igennem dine spørgsmål og sætter dig ind i, hvad DanDomain kan.

gantt kort

Find det helt rette domæne hos DanDomain

Din online tilstedeværelse er afhængig af dit navn og din identitet. Dit udvalgte navn er grundstene i din identitet og udvælgelsen af domænet er derfor også vigtigt. 

Det første du gør i opstarten af en virksomhed er derfor at finde et navn, hvorefter du skal købe webmail og hjemmeside (hvis dette er nødvendigt for din forretning). 

Der stilles ofte høje krav til dig som virksomhed i din synlighed online, og det første er, hvordan du udtrykker dig gennem dit navn og din mediesynergi. Du kan skabe den første synergi ved at have samme webmail som resten af dit domæne (herunder din hjemmeside).

Et eksempel er at din nye mail hedder “lars@virksomhedsnavn.dk”, som stemmer overens med din hjemmeside og dit firmanavn. Det skaber synergi i din online tilstedeværelse. Det kan DanDomain hjælpe dig med.

Du er nødsaget til at købe eller have et domæne, hvis du ønsker at oprette en hjemmeside, blog eller webshop. Du skal være opmærksom på, at du er begrænset i udvælgelsen af dit domæne, da du ikke kan tage eksisterende domæner. 

DanDomain har samlet alle domænenavne i en database, så du kan slå dit ønskede domænenavn op og se, om netop dette er taget.

Hvad kan DanDomain?

DanDomain er en af de førende domæneudbyder og har beskæftiget sig med domænesalg siden 1999.

DanDomain er mest kendt for at være det sted, hvor du køber dit domæne, men de kan meget mere end det. De står først og fremmest klar med kompetent support, hvis noget skulle gå galt med dit domæne.

De kan tilbyde oprettelse af webshop, hvor du nemt og hurtigt får skræddersyet præcis den shop, der passer dig.

Derudover kan de stå for din webhosting, så din webmail og hjemmeside er sikret i deres server. Et webhotel giver dig fuld kontrol over din data, og giver dig mulighed, for gendanne filer, mails og andre data, hvis nødvendigt.

Med et domæne kan du sikre din webmail, så alle mails, der oprettes i din virksomhed, kan have samme endelse, hvilket bidrager til din samlede online identitet og din branding.

Hvad hvis mit drømme domænenavn er taget i DanDomain?

Står du i den situation, at dit nye virksomhedsnavn er taget, eller er der en virksomhed, som har et navn mindende om dit, kan du med fordel forsøge at vende og dreje muligheder med navnet.

Ønsker du eksempelvis at oprette et domæne i DanDomain, såsom “kaffebar”, og dette er taget, kan du tilføje “kbh” eller andre vinkler til navnet. Du kan da være heldig at “kaffebarkbh” ikke er taget. Det handler om at være kreativ.

Du er altid velkommen til at kontakte os, PK Medier, som SEO bureau, og få hjælp til at opkøbe det helt rette domæne og få en flot ny hjemmeside og skabe synergi i din online identitet med en webmail.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
menu-circlecross-circle