Content Director

Har du min. 1 års erfaring inden for foto- og videoproduktion? Vil du arbejde i et kreativt miljø, hvor du er i konstant udvikling, bliver udfordret og får tildelt stort ansvar?

Brænder du for kreative projekter?

Hos PK Medier vil vi udfordre vores online visuelle kommunikation – både for os selv og vores kunder. Vi vil producere visuelt indhold, der rent faktisk skiller sig ud og som selvfølgelig skaber markante resultater for vores kunder. Kort fortalt ønsker vi at udfordre hverdagens ”plejer”, arbejde kreativt og skabe fantastisk visuel kommunikation. Vi søger en Content Director, med fingeren på pulsen og evnen til at skabe nytænkende visuelt materiale – er det dig?

SOME

Hvad leder vi efter?

Som Content Director bliver du en nøglespiller hos PK Medier med ansvar for ledelse af kreative projekter fra indledende dialog med kunder til ideudvikling og produktion. Du bliver en del af vores Creative/Content team og dine arbejdsopgaver vil spænde fra daglige foto- og videoskydninger til større kreative produktioner (kampagnefilm mv.). 

Du vil være hovedansvarlig for det visuelle materiale og udtryk, som PK Medier i sin helhed benytter og producerer på vegne af husets kunder – nationale som internationale.

Dine primære arbejdsopgaver:

Som Content Director er de fleste dage ikke ens. Nogle dage vil du bruge på kontoret foran din Mac Pro til pre- og postproduktion af diverse foto- og videoprojekter. Her vil du især arbejde med visuelt content til sociale medier, men også produktioner til større kampagner på web, YouTube samt i biografer og til TV.

Når du ikke er på kontoret, vil du ofte være ude på produktioner og shoots. Dette vil typisk foregå alene, men til de større produktioner vil du samarbejde med flere af dine kollegaer. Sammen med vores projektkoordinatorer booker du statister og modeller, laver storyboard, finder locations etc. Bagefter arbejder du med vores motion designer, så det hele ser fantastisk ud.

Der vil være møder ude af huset med kunder, hvor du vil være involveret i opstarten af nye projekter samt pitche koncepter og ideer til kunderne. 

Dine faglige kvalifikationer:

Vi tilbyder:

Send din ansøgning til Direktør Peter Klitkou på [email protected].  Vedhæft en pdf med udvalgte opgaver. Eller indsæt et link til din portfolio. Du er også velkommen til at sende en mail hvis du har spørgsmål.

Udstyr

RED RANGER

DJI inspire 2

Kun det bedste er godt nok til vores kunder, det gælder også når det kommer til udstyr. Vi filmer derfor al video med vores RED Ranger, der sikrer fuld fleksibilitet og materiale i 5K. 

De kreative hjerner

Mød teamet

Vi er et team af talentfulde profiler, der arbejder tæt sammen på kryds og tværs. Hos PK Medier tror vi på, at vidensdeling og sparring fører til kompetence-udvikling samtidig med, at kvaliteten bliver forbedret. 

Tonen er kammeratlig og uformel, der er fart på og stor entusiasme omkring vores arbejde. Vi vægter arbejdsglæde og kollegakarma højt.

Vores referencer

Vores referencer

Gå på opdagelse i vores visuelle produktioner.

Visuelt indhold

Er du nysgerrig? Tag et kig på nogle af vores tidligere produktioner og få et indblik i, hvad vi leverer til vores kunder.

Vi bruger cookies

Vi bruger cookies på siden for at forbedre din brugeroplevelse af hjemmesiden. Det sker ved at indsamle data om brugen af hjemmesiden, så vi kan tilpasse og optimere hjemmesiden.