Client Manager

Fuldtid
Har du erfaring indenfor online marketing, og brænder du samtidig for at opbygge og vedligeholde stærke relationer til kunder såvel som kollegaer, og har du dit helt eget pipeline management tool i hovedet?

- Så er det måske dig, vi leder efter. 
job - projektkoordinator

Slået op

15. november 2023

Frist

Vi ansætter løbende

Erfaring

+1 år

Lokation

Amager, København

Om stillingen

Hos PK Medier bliver du en del af et stærkt fællesskab bestående af ca. 10-15 kolleger, der brænder for online markedsføring. Som Client Manager vil du være ansvarlig for bureauets kunderelationer. Dit primære fokus vil derfor være at opbygge nye relationer og samtidig vedligeholde de nuværende.

En almindelig arbejdsdag vil gå med relationspleje, afholdelse af møder og øvrige projekter i samarbejde med marketing- og salgsteamet for at skabe en sammenhængende strategi. Derudover vil opbygning af nye relationer være en vigtig del af det daglige.

Du beskriver derfor dig selv som: proaktiv, ansvarsfuld, en god menneskekender og dygtig til relationsarbejde, skarp strategisk og elsker et godt dynamisk arbejdsmiljø.

Hvad kommer du til at lave?

Udarbejdelse af digitale strategier for nye og nuværende samarbejdspartnere
Formidle PK Mediers værdier og services ved pitches og kundebesøg
Ansvarlig for den gode dialog med samarbejdspartnere 
Projekter på tværs af de forskellige teams
Opbygning af nye relationer og opsøgende kontakt
Håndtering indkomne leads på digitale projekter
Overblik over en vækstende kundeportefølje
Sikre vækst og salg på forskellige platforme

Hvad forventer vi af dig?

Det er en fordel, hvis du har en relevant videregående uddannelse, inden for markedsføring, handel eller salg - ikke et krav - blot du har sælgerblod i årerne 
At du har gode kommunikations- og forhandlingsevner
Erfaring fra markedsføring og salg er en fordel, men ikke et krav
Du trives i teams og er ikke bleg for at hjælpe, hvor der er behov – eller bede om hjælp, hvis du behøver det.
Formår at arbejde struktureret selv med mange bolde i luften
At du kan projektstyre egen tid og har et indre pipeline management tool
Du elsker tanken om at være med på en vækstrejse, hvor teamet løbende vil vokse sig større - sammen med vores ambitioner

Vi tilbyder

Fast grundløn efter kvalifikationer samt en attraktiv provisionsmodel uden loft
Vidensdeling og kurser 
At du bliver en del af et ungt, kreativt og ambitiøst team 
En stejl læringskurve, hvor du kommer til at udvikle dig
En ansvarsfuld stilling, hvor relationspleje og salg går hånd i hånd

Ansøgning og kontakt

Vi holder løbende samtaler. Har du spørgsmål til stillingen eller os som arbejdsplads, er du velkommen til at skrive til os. 

Send din ansøgning og CV til peter@pkmedier.dk eller klik nedenfor. Angiv gerne "Client Manager" i emnefelt.

Peter Klitkou, stifter

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgning

En del af PK Medier

Udover at blive en del af et team, hvor du både får dine egne ansvarsområder indenfor dine arbejdsområder og opgaver, der skal løses i samarbejde med teamet, så er bliver du også en del af hele vores bureau.

I alt består vi af ca. 15 kolleger, der brænder for online markedsføring og du kommer til at arbejde sammen med alle – på tværs af faglighed og primæropgaver.

Siloer er ikke noget, vi går ind for hos PK Medier, og det er derfor vigtigt for os, at du vil være med til at understøtte vores samspil og gode kollegaskab.

Vi er flyttet i nye store lokaler på Amager, hvor vi har plads til at vokse.

Vores team

Hele vores team er veluddannede og derfor er vores arbejde også altid i orden. Du bliver en del af et team, der er nogle af de dygtigste inden for området og vil lære fra sig – og som vil lære af dig!

Det giver både dig og os de bedste forudsætninger for at udvikle os og blive blandt de bedste inden for online markedsføring. Vi sætter arbejdsglæde og kollegakarma højt, og din personlige og faglige udvikling vil være i fokus. Vil du være med?

job - projektkoordinator
Mads-Emilbilledevæg
billedevægPK medier Espen Brett
billedevæg
billedevægHelle

Det får du hos PK Medier

Computer

Altid det bedste udstyr

Vi kan godt være lidt nørdede, når det kommer til udstyr. Derfor har vi altid state of the art udstyr – det gælder alt fra vores kameraudstyr til vores kaffemaskine.

Smiley_ikon

Sociale aktiviteter

Godt kollegaskab er vigtigt for os og vi går meget op i at tage ud og spise sammen en gang i mellem og drikke en fredagsøl inden vi går på weekend.
Pære_ikon

Kreative løsninger

Der er både fysisk og metaforisk højt til loftet hos PK Medier og vi ved, at for at skille os ud, skal vi skabe rum til at tænke kreativt og skabe løsninger ud fra data, kreativitet og sparring.
Kaffe_ikon

Suveræn kaffe

Vi har en espressomaskine, så du kan prøve kræfter med latte art eller bare lave en espresso, hvis du vil kunne smage kvaliteten af bønnerne fra Copenhagen Coffee Lab.
Bog_ikon

Vidensdeling & kurser

Vi er ikke fan af siloer og vi er helt overbeviste om, at vi opnår de bedste resultater ved at arbejde sammen på tværs af faglighed og arbejdsområder. Vil du gerne blive endnu bedre? Lad os finde den bedste løsning!
Frokost_ikon

Frokostordning

Vi sørger for frokosten, så du slipper for lunkne madpakker og så du får et sundt og mættende måltid. Vi ved, at uden mad og drikker duer helten ikke og vi kan også byde på sodavand og endda en øl eller gin & tonic ved fyraften.

Referencer fra store og små virksomheder

menu-circlecross-circle