Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Catering på Sjælland - De bedste til bryllup og konfirmation

Er det tid til fejringen af et barnedåb eller en konfirmation? Måske søger du mad til bryllup Sjælland? Så er der en oplagt mulighed for at bestille god catering Sjælland til din fest her. Vi giver dig her et overblik over, hvilke firmaer du kan bestille fra.
Af 
Opdateret d. 13. januar 2023
catering Sjælland

Har du brug for at lægge bekymringerne om madlavningen væk til en barnedåb, konfirmation eller måske et bryllup? Så er det helt oplagt at bestille maden udefra, så du hverken behøver tænke over anretninger, ingredienser og store portioner af forskellige retter. Der er mange muligheder, når det kommer til valg af firma, og vi guider dig gerne på vej.

Top anbefalede catering i København

Få catering hos Frederiksberg smørrebrød på SjællandCatering på Sjælland
Catering på SjællandCatering på Sjælland

Frederiksberg Smørrebrød

Gratis levering ved + 50 stk ​
Fra 65 kr. pr. stk smørrebrød ​
Fra 145 kr pr. Kuvert ​
Noget for enhver smag - mulighed for glutenfrit mm.
Besøg Frederiksberg Smørrebrød
Bedst til prisen 

IKI SUSHI

Gratis levering fra 20 mennesker indenfor 5km
Fra 29 kr. levering
Fra 160 kr pr. Kuvert ​
Spændende udvalg
Besøg Iki Sushi
Sushi catering på Sjællandcatering fra Iki Sushi på Sjælland
catering fra Iki Sushi på Sjællandcatering fra Iki Sushi på Sjælland

Find den bedste catering på Sjælland til dit event - fx bryllup

Ønsker du at kunne slappe af under din fest på Sjælland, så anbefaler vi her hos os, at du bestiller catering, så du slipper for en masse besvær. Der er en masse dygtige kokke på Sjælland, som kan hjælpe dig med madlavningen, og du får her et overblik.

Bedste catering Sjælland 2022

Frederiksberg Smørrebrød - Velsmurt smørrebrød

catering på Sjælland hos Frederiksberg SmørrebrødBesøg Frederiksberg Smørrebrød

Inviterer du til frokost, er frisksmurt smørrebrød en kærkommen favorit blandt mange. Frederiksberg Smørrebrød serverer catering på Sjælland - og herunder velsmurt smørrebrød lavet på de bedste råvarer.

Deres catering på Sjælland er baseret på de klassiske smørrebrødsfavoritter - men tilberedt med et lille twist. Du kan altså glæde dig til velkendte smage kombineret med nytænkende overraskelser, når du bestiller catering fra den populære restaurant, der er placeret på Frederiksberg, Sjælland.

Ønsker du mad ud af huset til dit bryllup fra Frederiksberg Smørrebrød kan du sende en forespørgsel, hvorefter I sammen finder den løsning, der passer bedst til dit arrangement.

De bringer ud til frokost ordninger til store og små virksomheder og til private arrangementer - såsom en konfirmation, en fødselsdag eller et andet event.

Priserne på maden fra Frederiksberg Smørrebrød kan variere fra 65,- til 95,- pr. smørrebrød eller salat.

Fordele ved Frederiksberg Smørrebrød

Levering direkte til døren
Passer perfekt til små og store selskaber
Frisksmurt smørrebrød
Fast pris på levering

Madklubben - bedste catering på Sjælland

Besøg Madklubben

Madklubben har for længst slået deres navn fast, når det kommer til at servere veltillavet mad til priser, hvor alle kan være med. Også når det gælder catering på Sjælland - især for mad til bryllup Sjælland - brillerer de med nogle af de bedste muligheder på markedet.

Madklubben kalder deres catering på Sjælland for Madklubben Derhjemme - og her får du alt, du har brug for, når den runde fødselsdag skal fejres eller teenageren derhjemme skal konfirmeres.

Nyd eksempelvis deres tag-selv-bord fra restaurant konceptet, Foodclub, hvor du og dine gæster kan tage for jer af alverdens lækkerier med kød, grøntsager og meget mere. Prisen for mad ud af huset ligger desuden i et leje, hvor de fleste kan være med, hvorfor denne mulighed for catering på Sjælland vurderes til at være blandt de bedste.

Gaudium - eksklusiv catering på Sjælland

Besøg Gaudium

Gaudium er eksklusiv catering på Sjælland, når det er bedst. Her får du et bredt udvalg af forskellige menuer og buffeter, der kan tilpasses, så de er skræddersyet nøjagtigt dit arrangement.

Om du skal holde fest, fødselsdag eller konfirmation er du altså her sikret mad ud af huset, der er fuld af god smag og kvalitet. Prøv eksempelvis deres Premium eller Gourmet buffet, der byder på både salat, kartofler og kød.

Priserne starter på under 200 kr. pr. person, hvorfor denne vurderes til at være den bedste løsning til prisen. De har ofte kaffe med i prisen til dessert, men ellers kan du selv sætte gang i god brygning af kaffe på din kaffemaskine derhjemme. 

Hvis du bruger Gaudium, som din gourmet catering, må du også gøre dig selv den tjeneste at have gjort hjemmet fint og rent inden gæsterne kommer. Dette kan du nemt og hurtigt gøre med hjælp fra en robotstøvsuger.

Smageriet - smagfuld mad til gode priser

Besøg Smageriet

Smageriet leverer mad ud af huset - direkte til din hoveddør eller dit bryllup. Du kan med andre ord holde din opmærksomhed på de sidste forberedelser til festen, og imens står Smageriet for alle lækkerierne, der skal servers.

Smageriets catering på Sjælland består af et bredt udvalg af forskellige menuer og buffeter. Det betyder også, at du med sikkerhed kan finde en mulighed, der passer til netop din fest og begivenhed.

Skal du holde stor fest og vælger du deres catering på Sjælland, kan det være oplagt at vælge deres buffet, som giver dine gæster mulighed for at vælge alt det de bedst kan lide blandt kød, salat og kartofler.

Holder du derimod reception er det oplagt, at du serverer Smageriets lækre hapsere. Den perfekte løsning til dig, der ønsker en uformel kom sammen med dem, som du har nær.

Hooked - favoritfisk til din fest

catering med Hooked på SjællandBesøg Hooked

Hvad siger du til at servere fish & chips, lobster rolls og fish tacos til din næste fest? Hvis der lyder et rungende ‘ja tak’ på den anden side af skærmen, så bør du se nærmere på Hookeds mad ud af huset og catering mad til bryllup Sjælland.

Alt efter dit arrangements størrelse kommer de til din fest i deres tuktuk eller foodtruck, hvorefter de langer flere af deres populære retter med fisk over disken på bedste streetfood manér. Mad ud af huset fra Hooked vil med sikkerhed skabe glæde blandt dine gæster. Test det derhjemme, og lad og høre din anmeldelse

Hvem skal stå for det praktisk til din catering på Sjælland?

Skal du holde fest, fødselsdag, forfremmelse eller noget helt fjerde, så kan det anbefales at få nogle til at stå for det praktiske i forbindelse med madlavning, servering og oprydning (hvis ikke du har egen robotstøvsuger). Derfor er det en oplagt idé at bestille mad til bryllup Sjælland, og få nogle, der har prøvet det før til at klare alt det praktiske, så du kan smide bekymringerne og være i nuet med dine gæster.

Med mad ud af huset slipper du ikke kun for selve madlavningen, men også indkøb, tilberedning og oprydning, der ofte kan tage en del flere timer, end man lige går og forventer. Som det fremgår af nærværende artikel findes der mange forskellige muligheder, når det kommer til serveringer til særlige begivenheder, hvorfor du med god sandsynlighed kan finde noget, der passer til netop dit arrangement.

Læs også vores store guide til catering her.

Få mad bragt ud til dit arrangement 

Søger du catering København? Læs vores guide, hvor du finder de bedste muligheder for mad til dit arrangement.

Læs også også følgende byers muligheder for madudbringning: Sønderborg, Roskilde, Aarhus, Aalborg, Sønderborg, og Nordsjælland.

Et godt måltid til morgenbegivenheden kunne være brunch catering, som du kan læse meget mere om i vores guide.

Skal du have catering buffet? Så læs her, før du fortager et køb.

Bestil enten gourmet catering eller tapas catering efter du har set mulighederne i de forskellige byer.

Det kan være svært at vælge det rigtige cateringfirma. Derfor kan du læse mere her i vores guide på siden. Mad til bryllup Sjælland kan du finde mange steder. Desuden kan vi varmt anbefale, at du overvejer at investere i en god kaffemaskine, så dine gæster kan bydes på en god varm kaffe til desserten, mens din robotstøvsuger tager aftenens skidt og støv.

Angivelse af kilder og test

  1. Se mere på Spacehuntr her
  2. Læs også For Copenhagen Lovers her

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle