Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Catering i Roskilde - Billigste mad ud af huset

Holder du et arrangement i Roskilde eller omegn? Vi giver dig her et overblik over de lækreste steder, hvor du kan bestille catering til en julefrokost, brylluppet eller firmafesten. Det her er mad, der gør glad!
Af 
Opdateret d. 11. august 2022
catering Roskilde
Indholdsfortegnelse Vis

Bordkort, gaver, gæsteliste, invitationer, mad og drikke. Der er rigeligt at holde styr på, når et stort arrangement skal afholdes. Det er derfor en god idé at sætte sig ind i, hvor de gode retter kan bestilles, så du slipper for en masse besvær.

Vores anbefalinger af catering i Roskilde

catering roskilde gaudium

Gaudium

Stort udvalg
Nordisk buffet
Høj kvalitet
roskilde catering

Freunde Catering

Små og store arrangementer
Kan lave bryllupskager
Tager udgangspunkt i sæsonens råvarer
catering i København

Mad & Kaffe - Smørrebrød

Luksus frokost
Sæsonbestemte smørrebrød i verdensklasse
Vegetar udvalg
bedste catering i København 2022

OLIOLI

Levering til døren
Kolde måltider
Sunde og farverigt gourmet
god catering i København

Hooked

Bedste catering til fisk og skaldyr
Foodtruck med luksus retter
Bredt udvalg af retter
bedste catering i København

Frederiksberg Smørrebrød

Til små og store selskaber
Frisksmurt smørrebrød
Fast levering til døren
Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Bestil god catering i Roskilde

Er du også træt af at lave mad hver eneste dag? Så har du formentligt ikke lyst til at kaste dig ud i menuer til mange mennesker på én gang. Bestil catering i Roskilde, og slip for en masse besvær, når du skal afholde en julefrokost eller andet arrangement.

Der kan være mange muligheder, når man forsøger at finde det bedste catering lokalt i Roskilde. Der findes flere catering firmaer - store som små. Og det er ret forskelligt, hvad det enkelte firma tilbyder af mad ud af huset.

Vores anbefalinger

Gaudium

Gaudium har et stort udvalg af forskellige retter. Så det kommer helt an på hvad dine behov er, og så skal de nok blive dækket. Skal du holde en stor firmafest? Eller et lidt mindre privat arrangement? Så står de klar.

De har en lækker Nordisk buffet, som kan anbefalet, og som går hånd i hånd med mange af de forskellige arrangementer som skal afholdes med mad.

Gaudium leverer altid en høj kvalitet, og skuffer ikke deres kunder med maden. 

Freunde catering

Freunde Catering tilbyder catering til både store og små arrangementer.

De kan lave bryllupskager, så hvis du skal til at planlægge et bryllup, så kan du bruge dem til forret, hovedret, desserten og natmaden. Det er let når alt er samlet et sted.

Freunde Catering tager udgangspunkt i sæsonens råvarer, så du får det bedste af det bedste.

De bedste catering steder i Roskilde 2022

Skal du holde fødselsdag, bryllup, barnedåb eller måske et firmaarrangement og ønsker mad ud af huset København? Så bør du overveje at bestille mad udefra. Dette er en oplagt mulighed for dig, der ønsker at have fokus på dine gæster hele festen igennem, og ved at bestille mad udefra behøver du ikke bekymre dig om andet end at nyde festen og maden - helt uden besvær og mange dages forberedelser i køkkenet. Nogle cateringvirksomheder leverer mad til gode priser og indimellem på tilbud, og det er derfor helt klart en overvejelse værd at få maden leveret direkte til døren.

tapas catering

Få alt fra snaskede burgers til gourmet mad. Der er catering til enhver form for arrangement og dine behov.

Derfor kan det være smart med en stor fyldt brunchtallerken, der indeholder lidt af hvert eller en buffet, hvor hver gæst selv kan gå op til madbordet og tage, præcis hvad de ønsker.

Udover brunch, er det også rigtig populært at bestille mad ud af huset til frokost- eller aftenarrangementer. Her kunne det være lækkert at vælge noget grill mad. Det kunne være diverse kødudskæringer, der har været en tur på en grill, blandede salater, kartofler i flere afskygninger og hjemmebagt brød med smør. 

Du kan helt sikkert også finde et catering firma i Roskilde, der har mad ud af huset, som kan tilpasses til mindre selskaber og receptioner, hvor udvalget ikke nødvendigvis skal være så stort, eller hvor du kan få flere små anretninger, der passer til lejligheden. 

Tapas er også helt klart et oplagt valg, hvis der holdes et studentergilde, en reception eller et åbenthu arrangement. Og så findes der en masse virksomheder, der tilbyder tapas som catering i Roskilde. 

Catering kan variere i kvalitet og i, hvor store mængder et catering firma leverer. Derfor kan denne guide give dig mulighed for at vurdere, hvilken virksomhed i Roskilde, du skal bestille mad ud af huset fra. 

Du vil forhåbentligt finde en rigtig god virksomhed i Roskilde, der leverer super lækker mad, som du fremover vil bruge til andre anledninger. Mulighederne er mange, men det er i hvert fald sikker, at du vil endnu mere tid at at værne og hygge om dine gæster med lidt hjælp udefra, så du ikke selv skal stå for maden.

Angivelse af kilder og test

  1. Frederiksberg Smørrebrød - se kilde her.
  2. Hooked - se kilde her.
  3. Mad & Kaffe - se kilde her.
  4. OLIOLI - se kilde her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle