Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Catering i Nordsjælland - Bestil gourmet ud af huset

Enhver fest bliver bare lige dét sjovere med god mad - for uden mad og drikke duer helten ikke. Vi guider dig her til den bedste catering i Nordsjælland, så du trygt kan bestille gourmet mad og slippe bekymringerne om madlavningen.
Af 
Opdateret d. 12. august 2022
bedste catering i København

Det er altid en fordel som vært at bestille maden udefra, for så har du i det mindste én bekymring mindre, og det er selvfølgelig fordelagtigt, når der er mange ting at holde styr på til ethvert arrangement. Her hos ProduktEksperten giver vi dig inspiration, så du ikke selv behøver researche.

Vores anbefalinger af catering i Nordsjælland

bedste catering i København 2022

OLIOLI

Levering til døren
Kolde måltider
Sunde og farverigt gourmet
god catering i København

Hooked

Bedste catering til fisk og skaldyr
Foodtruck med luksus retter
Bredt udvalg af retter
catering i København

Mad & Kaffe - Smørrebrød

Luksus frokost
Sæsonbestemte smørrebrød i verdensklasse
Vegetar udvalg
bedste catering i København

Frederiksberg Smørrebrød

Til små og store selskaber
Frisksmurt smørrebrød
Fast levering til døren

Vores guide til catering i Nordsjælland

Bor du i Nordsjælland eller omegn, så bør du læse med her, for vi har nemlig samlet et overblik over nogle af de bedste catering steder, så du kan slippe madlavningen for en stund og koncentrere dig om gæsterne.

I denne artikel

Skal du holde reception eller fødselsdag for familie, så bestil catering fra Nordsjælland. På den måde kan du glæde dig til at få lækre retter serveret til dit dørtrin, og du behøver dermed ikke stå bøjet over gryderne mange dage forinden din fest.

Gæsterne vil gå mætte og glade hjem, og det er hvad enhver vært ønsker. De fleste cateringvirksomheder har rigtig mange lækre serveringen til fordelagtige og gode priser, og dermed er det en god idé at kaste et blik på, hvad der er af muligheder, når du skal holde dit næste arrangement.

Vores anbefalinger til den bedste catering i Nordsjælland

catering Nordsjælland

OLIOLI - Bedste grønne catering

Derfor bør du bestille din næste catering i Nordsjælland fra OLIOLI

Hvis du ikke kender til OLIOLI er de en restaurant som ligger flere steder i København og i Nordsjælland, hvor de har restaurant i Hellerup. Her kan du få spændende og lære poké bowls som stammer fra det hawaiianske køkken. Poké Bowls er ofte bestående af råfisk, en bund af sushiris og grøntsager. Poké betyder nemlig at snitte og referer til de frisk skårne grøntsager og få fisk i tern. Udover fisk kan du også få and, oksekød og meget andet.

OLIOLI er kendetegnet for deres fantastiske smage som tager inspiration fra det skandinaviske og asiatiske køkken. Dette ses blandt andet i deres valg af saucer og dressinger som giver noget ekstra lækkert til din bowl.

Uanset om du befinder dig i København eller Nordsjælland har du mulighed for at få OLIOLI som catering. Alt efter hvor mange personer i er eller hvor meget forskelligt mad du ønsker, findes der forskellige muligheder for catering. Hvis du kontakter OLIOLI vil du skræddersy din catering alt efter anledningen og antallet af gæster, så du for den perfekte løsning.

Hvis du mangler catering til arrangementer i Nordsjælland såsom PR-events og receptioner, har du mulighed for at få catering i form af moni bowls, perfekt til at spise stående og gående. Deres poké bowls fås også i standart størrelser eller som buffet. Dette vil være en god løsning til barnedåd, studentergilder eller konfirmationer.

Fælles for alle catering løsningerne er at de skal bestille til minimum 20 kuverter og at bestillingen senest skal ske en dag i forvejen. Alt maden bliver desuden leveret lige ved døren, så du blot kan slappe af og vente på at maden kommer uden at skulle knokle lang tid i køkkenet.

Fordele:

  • Levering til døren
  • Mange muligheder
  • Sund og farverig buffet

Hooked - Bedste catering af fisk og skaldyr

Derfor bør du bestille din næste catering i Nordsjælland fra Hooked

Med catering fra Hooked i Nordsjælland  kan du få alle deres velkendte retter med fisk og skaldyr leveret lige til døren. Med denne catering mulighed kan du blot læne dig tilbage og nyde festen med dine gæster. Alt du skal gøre, er at sørge for, at der er plads og strøm til deres foodtruck.

Du kan vælge i mellem flere forskellige slags pakker alt efter type af arrangement, og hvor mange forskellige retter du kunne ønske dig. Deres mindste catering pakker indeholder deres mest populære Fish & Chips eller Lobster Rolls & Vinegar fries. Deres lidt større pakker vil indeholde et større udvalg af retter, som blandt andet inkluderer croquetter, sprøde rejer og salat.

Med deres smarte, blå foodtruck kan du få severet lækker friskfanget fisk direkte fra din have eller foran dit selskabslokale. De kommer ud til alle slags events lige fra frimafester til bryllupper og meget andet. Deres store foodtruck egner sig til fester på 60+, hvorimod deres tuktuk egner sig bedst til mindre events og receptioner, og kan med fordel køres ind i baggårde eller andre lidt mindre placeringer.

Hvis du er mangler catering til din reception i Nordsjælland, kan du i receptions pakken få flere lækre, små retter, perfekt til at tage i hånden og spise stående. I den ekstra delikate pakke får du alt godt fra havet, samt lækker dessert til.

Muligheder for catering i Nordsjælland er derfor mange. Når du kontakter dem, kan du vælge den pakke, du synes passer bedst til dit event, hvorefter de vil kunne sørge for at bestillingen, er tilpasset lige netop dine ønsker.

Hooked har restaunter flere steder i København og leverer deres catering lige til døren i Nordsjælland. Vær dog opmærksom på, at de tager et kørselstillæg på 10 kr pr kørt km, hvis du vil have din mad leveret mere end 25 km fra deres restauranter.

Fordele: 

  • Levering til døren
  • Bredt udvalg af retter
  • Mulighed for foodtruck

Søger du mad til dit arrangement?

Find den bedste catering København eller catering Frederiksberg her.

Læs om catering mulighederne til følgende byer her: Sønderborg, Roskilde, Aarhus, Aalborg, Sønderborg, Nordsjælland og Sjælland.

Brunch catering kan du få, hvis du skal holde en fest til brunch.

Læs omkring catering buffet lige her på siden.

Bestil enten gourmet catering eller tapas catering efter du har læst vores guides på området.

At vælge det rigtige cateringfirma kan være svært. Derfor har vi skrevet en guide, som kan hjælpe dig med at finde det rette firma.

Angivelse af kilder og test

  1. Frederiksberg Smørrebrød - se kilde her.
  2. Hooked - se kilde her.
  3. Mad & Kaffe - se kilde her.
  4. OLIOLI - se kilde her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 4 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle