Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Catering buffet - Se de bedste udvalg her

Er du på jagt efter den bedste catering buffet i København eller andre steder i landet? Hos PK Medier har vi fundet det bedste udvalg til dig, så du ikke behøver gøre arbejdet selv.
Af 
Opdateret d. 10. august 2022
catering buffet

Er du vild med mad anrettet på fade, som dine gæster nemt kan udvælge favoritter fra? Så læs med herunder, og blik klogere på, hvor du skal bestille retterne til dit næste arrangement, så gæsterne går hjem glade og mætte.

Vores anbefalinger af catering buffet

catering i København

Mad & Kaffe - Smørrebrød

Luksus frokost catering
Sæsonbestemte smørrebrød i verdensklasse
Vegetar catering
bedste catering i København 2022

OLIOLI

Levering til døren
Kolde måltider
Sunde og farverigt gourmet
god catering i København

Hooked

Bedste catering til fisk og skaldyr
Foodtruck med luksus catering
Bredt udvalg af retter
bedste catering i København

Frederiksberg Smørrebrød

Luksus catering til små og store selskaber
Frisksmurt smørrebrød
Fast levering til døren

Den bedste catering buffet

En stor fordel ved at bestille en catering buffet er, at du får en uformel og hyggelig stemning, hvor dine gæster kan udvælge lige netop den mad, som de foretrækker. På den måde vil ingen gå sultne hjem fra dit arrangement.

En buffet er altid en sikker vinder, hvis dine gæster har forskellige præferencer til deres mad eller hvis du ønsker at tilbyde en masse forskellige retter og snacks til dit arrangement. Det kan være at nogen er vegetarer, hvor andre elsker kød, så her kan man frit vælge mellem alle de lækre retter der bliver serveret.

Det kan være at du står og skal afholde et større eller mindre arrangement i forbindelse med en begivenhed. Det kan være alt fra en fødselsdag, en reception, til et bryllup eller konfirmation. Der er mange forskellige restauranter, der tilbyder buffet ud af huset, så vi guider dig her til at vælge nogle, som er vores favoritter.

I denne artikel

Den bedste catering buffet byder på mange muligheder for gæsterne, og her er det værd at gøre op med dig selv, hvilken mad du ønsker, at dine gæster skal have mulighed for at nyde. En buffet kan købes med mange forskellige former for mad, og det er altså op til dig som vært at beslutte hvilken form for mad, der vil passe bedst til netop dit arrangement. Én ting er dog sikkert - en buffet vil du ikke gå galt i byen med. Der er ofte mange valgmuligheder på en buffet, og dermed er det perfekt, hvis du afholder et arrangement for mange mennesker, for dermed kan du glæde de fleste.

Vores anbefalinger til den bedste catering buffet

catering i København med OLIOLI

Derfor bør du bestille din næste catering buffet fra OLIOLI

Hos OLIOLI er du garanteret et grønt måltid, som du selv sammensætter i lækre og delikate poké bowls. Poké bowls er oprindeligt en hawaiiansk ret ofte bestående af rå fisk, sushiris og forskellige slags grønt. Med en bowl fra OLOLI får du et farverigt måltid, som byder på forskellige ingredienser, som er næsomt kydret og smagt til med en blanding af asiatiske og skandinaviske detaljer.

Du kan vælge i mellem forskellige slags catering løsninger, som varierer i kuvertpris. Hvis du er på udkig efter en catering buffet, kan du med en kuvertpris fra 80 kr. skabe en fantastisk buffet, som kan glæde hele dit selskab.

En klar fordel ved OLIOLI er nemlig, at du kan vælge mellem mange forskellige slags kød,  grøntsager og dressinger, som dine gæster så helt selv kan blande og sammensætte som de har lyst. Du er derfor garenteret, er der vil være noget for enhver smag uanset præferencer, allergener og ønsker.

Til dit næste arrangement efter fest vil catering fra OLIOLI, kunne give dig den bedste buffet. De leverer nemlig en lækker catering buffet til dit arrangement på minimum 20 kuverter.

Bestillingen skal derudover ske senest en dag i forvejen, det kan derfor sagtens lade sig gøre at få en god catering buffet, selvom du er sent ude.

Kontakt dem for at høre mere om mulighederne for at få en lækker catering buffet leveret af OLIOLI. De vil med fordel kunne guide dig til den rette løsning for dig, så du får den helt rette buffet. Din bestilling kan nemlig skræddersyes til dine behov og ønsker.

Din catering buffet vil blive leveret til døren, så du ikke skal bekymre dig om at have maden klar til tiden.

Fordele:

 • Levering til døren
 • Stor diversitet
 • Sunde og farverig buffet
catering buffet med Hooked

Hooked - Bedste buffet til fisk og skaldyr

Hvis du ikke allerede kender til Hooked, er det en uformel og hyggelig restaurant som ligger flere steder i København. De er blandt andet kendt for at servere lækker fisk og skaldyr af høj kvalitet og til gode priser. 

Alt deres fisk og skaldyr er friskfanget på bæredygtig vis, så du med god samvittighed kan få dit ugentlige indtag af fisk. Med en catering buffet fra Hooked kan du uden bekymringer læne dig tilbage og nyde festen med dine gæster, og lade dem stå for alt arbejdet.

Du kan vælge imellem forskellige slags pakker alt efter hvor mange, du ønsker mad til og hvor stort udvalget skal være. Hookeds mest populære form for catering er i deres smarte foodtruck, hvor de kan køre ud til alle slags arrangementer og fra der servere deres mest populære retter til alle de sultne gæster. 

Hvis du er på udkig efter en catering buffet, kan dette også lade sig gøre med Hooked. Hvis du søger en buffet til din næste reception, har de en receptionspakke, hvor du vil få flere små retter serveret på bakker lige til at tage fra. 

Den ekstra delikate pakke er ligeledes en mulighed, som er perfekt til buffet. Her vil du få de bedste retter fra Hooked og alt godt fra havet, nemlig tartar, rejer og lobster rolls samt vinegar fries og lækker dessert til. Dette vil være den perfekte mulighed til din næste fest, hvor du gerne vil servere lidt ekstra godt for dine gæster. 

Få et tilbud og hør om dine muligheder for catering buffet til dit næste arrangement. Husk på at de har et service fee på 3500 kr. eks moms, natmadstillæg på 1200 kr. eks moms samt søndags/helligdagstillæg på 1200 kr. eks moms. Hvis du bor længere væk end 25 km fra deres restauranter, er der desuden kørselstillæg på 10 kr. eks moms pr. kørt km. 

Fordele:

 • Levering til døren
 • Bredt udvalg af retter
 • Mulighed for foodtruck 

Læs om vores guides til catering her

Uanset hvor du befinder dig, kan du booke catering. Læs mere i vores guide omkring de forskellige områder i Danmark her:

catering buffet hos madklubben

Madklubben - Velkendt kvalitet leveret til døren

En sikker vinder når det kommer til lækker kvalitetsmad er Madklubben. Det er ingen undtagelse når det gælder deres buffet catering. De leverer maden i flotte fade, som netop er klar til at blive stillet frem på bordet til dine gæster uden du skal til at tilberede maden.

Du kan med god samvittighed og ro i sindet læne dig tilbage og være til stede med dine gæster, når det er Madklubben der står for din buffet. Alt du skal gøre er at udvælge en menu, der passer til dit selskab og arrangement og lade dem gøre resten.

Madklubben leverer den lækreste catering buffet til København, Aarhus og Esbjerg, så hvis dit arrangement skal afholdes i en af de nævnte byer eller områder, så tøv ikke med at tjekke deres service ud.

De forskellige menuer er skabt ud fra sæsonens råvarer, så de passer perfekt uanset hvornår på året anledningen byder sig. Deres catering tilbydes uanset om det er et stort eller mindre arrangement, og de tager også hensyn, hvis der er nogle specielle behov der skal opfyldes.

Du skal blot udfylde en formular, hvor efter de kommer med et skræddersyet forslag til dig og dit event. Det er mad som du måske allerede kender fra deres yderst populære restauranter i København, Aarhus og Esbjerg. Du er altid sikret den bedste kvalitet af råvarer som deres leverandører står for.

Fordele:

 • Kvalitetsmad
 • Levering til døren
 • Forskellige menuer
catering buffet i København med Gorm's

GORM’S catering - Bredt udvalg af menuer og levering

Hos Gorm’s er der et alsidigt udvalg af menuer til dit arrangement. Der er b.la. en antipasti buffet, som er perfekt til et stående event såsom en reception eller et arrangement hvor der blot skal sørges for nogle lækre snacks til gæsterne. De tilbyder selvfølgelig også deres berømte pizzaer til catering samt en masse andet.

Der er både mulighed for at hente din mad hos en af Gorms restauranter eller få det leveret lige til døren, så du ikke skal tænke over andet end at bestille maden.

De tilbyder også en grill buffet catering med en masse lækkert kød, salater og grøntsager der er perfekte til en grillaften. Uanset hvilket event du skal holde, så er gorms en sikker vinder og står klar med et upåklageligt måltid mad til dig og dine gæster.

Søger du mad til din næste fest?

Find de bedste muligheder for catering her i vores guides.

Er du ikke i eller omkring København? Så har vi lavet en guide til dig her - med følgende byer: Sønderborg, Roskilde, Aarhus, Aalborg, Sønderborg, Nordsjælland og Sjælland.

Skal du holde brunch catering? Så undersøg mulighederne i vores guide.

Er du mere til buffet? Så findes der også catering buffet muligheder, som du kan bruge.

Vil du have gourmet catering? Eller er du mere til tapas catering? Så læs vores guide omkring dette.

Det kan være svært at vælge det rette cateringfirma. Derfor har vi lavet denne guide som du kan følge.

Angivelse af kilder og test

 1. Frederiksberg Smørrebrød - se kilde her. 
 2. Hooked - se kilde her. 
 3. Mad & Kaffe - se kilde her.
 4. OLIOLI - se kilde her.
 5. The Culture Trip - se kilde her.
 6. Eater - se kilde her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle