Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Catering i Århus - Find den bedste mad til din fest

Mangler du maden til din fest i Århus? Vi giver dig her vores bedste bud på lækker tapas og andet catering, der kan leveres direkte til din dør inden festlighederne går i gang.
Af 
Opdateret d. 17. august 2022
catering Aalborg

Er du træt af at stå bøjet over gryderne i hverdagen? Så er det formentligt endnu mere uoverskueligt at kaste sig ud i at kokkerere til mange mennesker på én gang. Vi har derfor sat os for at hjælpe dig lidt på vej, så nemt kan bestille maden udefra.

Vi guider dig til catering i Århus

Har du brug for hjælp til madlavningen? Vi guider dig her til de bedste muligheder for catering i Århus og omegn, og på den måde kan du få lækre retter leveret til døren. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og dine gæster vil ikke gå sultne hjem.

Her finder du den bedste catering i Århus

Meyers mad ud af huset

Er du til velsammensatte salater, eksperimenterende råvarer og generelt rigtig god mad? Så er Meyers mad ud af huset uden tvivl blandt de bedste i Århus. Dette catering firma i Århus serverer menuer af enhver art og størrelse. Fra 3-retters menuer til veltillavede buffeter, der endda kan bestilles vegetariske.

Holder du reception eller måske en uformel fest, hvor der hverken er faste pladser - eller pladser til alle, så kan du også bestille deres lækre ‘delemad’ eller receptionsmenu.

Med andre ord er Meyers et yderst godt valg, hvis du er på udkig efter en god løsning til catering i Århus. De har desuden udvidet til, også at serverer til andre byer i nærheden, så lad dig ikke begrænse af placeringen af din fest.

Meyers mad ud af huset

Kokken & Jomfruen

Kokken & Jomfruen serverer lækker catering i bl.a. Århus til enhver anledning. Her byder de på menuer og buffeter af forskellig karakter og type. 

Skal du holde fest og har du inviteret flere gæster til middag? Så er Kokken & Jomfruens selskabsmenu det oplagte valg, når du bestiller catering i Århus.

 

Besøg Kokken & Jomfruen

Catering i Århus - noget for enhver smag

Hvis du ønsker at give dine gæster en lækker smagsoplevelse, hvorfor så ikke overveje at bestille catering i Århus. På den måde slipper du for besværet, og du kan hurtigt få kvalitetsmad leveret til døren.

Som det fremgår er der mange gode grunde til at bestille catering i Aarhus. For ikke alene slipper du for at stå med hovedet nede i kødgryderne på din store dag, du slipper også for alt det praktiske, der er i forbindelse med at servere mad til et stort arrangement. Det gælder alt lige fra indkøb og tilberedning til oprydning. Bestiller du mad ud af huset kan du i stedet nyde dit selskab og fokusere på det der er vigtigst - nemlig dine gæster. Det er ikke hver dag man afholder et arrangement, hvor alle ens venner og familie er samlet, så når det endelig sker, hvorfor så ikke gøre det ordentlig? Det er du sikret med mad ud af huset.

Hvad er catering?

Catering i Århus er en ganiel løsning til dig og dit selskab. Der fungerer således, at du bestiller mad ud af huset fra din yndlingssrestaurant i Arrhus, som klarer madlavningen for dig. På denne måde vil du med catering selv have muligheden for at vælge din yndlingsrestaurant i Århus og det verdenskøkken, du foretrækker.

Når du bestiller mad ud af huset til dit arrangement i Aarhus, kan du med fordel starte med at undersøge, hvilke restauranter der levere ceterering i Århus. Herefter kan du frit vælge hvilke restaurant du mener, der passer bedst til dig og dit selskabs behov.

Det er forskelligt, hvordan de forskellige catering firmaer i Aarhus ønsker, at du bestiller mad ud af huset. I nogle tilfælde skal du udfylde en formular med en kort beskrivele af dine ønsker, hvorefter restaurant i Århus vil kontakte dig og give dig et tilbud. I andre tilflde vil catering firmaerne forestrække, at du selv år ind og bestiller maden.

Alt andet lige vil det i langt de fleste tilfælde være en super nem proces at bestille mad ud af huset I Aarhus, hvor firmaerne altid vil være en stor del af processen.

De bedste ting ved catering i Århus

Der er mange gode grunde til at vælge mad ud af huset til dit arranement i Aarhus. Først og fremmest er den største fordel selvsagt, at du ikke behøves at stå for madlavningen med i stedte kan overlade det til et catering firma i Århus med stor erfaring.

Ydermere har firmaer med mad ud af huset stor erfaring og ekspetise. Du skal f.eks. Blot oplyse, hvor mange mennesker der skal laves mad til, hvorefter firmaet på baggrund af erfaring vurdere præcis, hvor meget mad der skal laved. På denne måde vil du med mad ud af huset aldrig opleve, at der ikke er mad nok.

Firmaer med catering i Århus har desuden en masse forskellige retter, som vil være sværere og mere tidskrævende for privatpersoner at lave. Med mad ud af huset har firmaerne ansat dygtige kokke til at tilberede og anrette lækre retter, så du og resten af dit arrangement får den bedste madoplevelse.

Mad ud af huset til enhver anledning

Uanset hvilket arrangement du afholder i Aarhus, er catering en fantastisk løsning. De fleste virksomheder med mad ud af huste i Århus leverer bare catering til små såvel som store arranementer.

Hviken type du vælger afhænger også af, hvor stort et service behov, du foretrækker. Nogle virksomheder i Aarhus står udelukkende får madlavningen, hvorefter du selv skal sørge for anretningen og servering.

Andre catering firmaer i Århus kan varetage hele processen. Her vil firmaet både lave maden, anrette det, levere det og servere det for dine gæster. Denne type mad ud af huset er naturlig en dyrere løsning, men kan i mange tilfælde være en rigtig god ide.

Hvis du f.eks. Ønsker catering til en konference i Aarhus, så kan du med fordel vælge en mad ud af huset løsning, hvor virksomheden klarer det hele for dig. På denne måde undgår du at skulle bruge for meget tid på maden.

Læs også dette

Find din catering København til din fest her.

Læs også om brunch catering til dit barns konfirmation eller en anden festlighed her.

Læs vores guide omkring Roskilde, KoldingHolbæk, Silkeborg, Amager, Aalborg, Sønderborg, Nordsjælland og Sjælland her.

Vil I have buffet til jeres arrangement? Så læs vores guide omkring catering buffet.

Bestil gourmet catering eller tapas catering efter du har læst denne guide.

Er du på udkig efter catering Frederiksberg? Så skal du læse vores guides. 

Vælg det rigtige cateringfirma for dig og din begivenhed. 

Angivelse af kilder og test

  1. Frederiksberg Smørrebrød - se kilde her.
  2. Hooked - se kilde her.
  3. Mad & Kaffe - se kilde her.
  4. OLIOLI - se kilde her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle