Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Catering i Aalborg - Bedste bud på mad leveret til døren

Skal du holde julefrokost, firmafest eller et andet arrangement i Aalborg? Så har du formentligt brug for et overblik over, hvilke virksomheder der leverer den bedste catering til din dør. Vi guider dig her.
Af 
Opdateret d. 12. august 2022
catering Aalborg

Det kan være en stor hjælp at bestille maden udefra, når du skal holde et arrangement, og derfor har vi sat os for at finde de bedste muligheder til dig, så du ikke behøver bekymre dig om madlavningen til dine gæster.

Vi guider dig til catering i Aalborg

Har du brug for hjælp til madlavningen? Vi guider dig her til de bedste muligheder for catering i Aalborg, og på den måde kan du få lækre retter leveret til døren. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og dine gæster vil ikke gå sultne hjem.

Her finder du den bedste catering i Aalborg

Meyers mad ud af huset

Er du til vellavede salater, eksperimenterende råvarer og generelt rigtig god mad? Så er Meyers mad ud af huset blandt de bedste i Aalborg. Dette catering firma i Ålborg serverer menuer af enhver art og størrelse. Fra 3-retters menuer til veltillavede buffeter, der endda kan bestilles vegetariske.

Holder du reception eller måske en uformel fest, hvor der hverken er faste pladser - eller pladser til alle, så kan du også bestille deres lækre ‘delemad’ eller receptionsmenu.

Med andre ord er Meyers et yderst godt valg, hvis du er på udkig efter en god løsning til catering i Aalborg. De har desuden udvidet til, også at serverer til andre byer i nærheden.

Meyers mad ud af huset

Mad med mest

Mad med mest serverer lækker catering i Aalborg og omegn til enhver begivenhed. Her byder de på menuer af forskellig karakter og type. Til receptioner og andre uformelle arrangementer, kan du med fordel bestille deres Sharing food menu, der passer perfekt til selskaber som disse.

Skal du holde fest og har du inviteret flere gæster til middag? Så er Mad med mests selskabsmenu det oplagte valg, når du bestiller catering i Aalborg.

Dette catering firma i Aalborg og deres mad ud af huset imødekommer de fleste behov og ønsker. Drømmer du eksempelvis om natmad til de sene nattetimer, så tilbyder de også dette i deres catering i Aalborg.

Når du bestiller catering i Aalborg og mad ud af huset fra Mad med mest, skal du være opmærksom på, at der minimum skal leveres til 20 kuverter. Har du travlt med planlægning og klargøring, så virksomheden også gerne for levering i Ålborg.

Besøg Mad med mest

Skydepavillonen

Skydepavillonen i Ålborg er blandt de bedste bud, hvis du er på udkig efter catering i Aalborg. Her kan du bestille mad ud af huset - uanset dit arrangement.

De tilbyder en række forskellige menuer, ligesom at du også har mulighed for selv at sammensætte din menu, så den passer til dig og din smag.

Skydepavillonen i Ålborg er kendt for deres noget mere klassiske anretninger og det skinner også igennem i deres mad ud af huset i Aalborg.

Besøg Skydepavillonen

Smageriet

Drømmer du om at servere en uformel buffet for dine gæster til din kommende fest i Ålborg, så er Smageriet et yderst godt bud på en af de bedste catering firmaer i Aalborg.

Der er mange fordele ved at vælge en buffet. Du får ikke alene et bredt udvalg af forskellige retter, som med sikkerhed vil falde i god smag hos dine gæster. Du kan også nemt supplere op med specielle retter, der passer til netop dit arrangement.

Smageriet og deres mad ud af huset i Aalborg tilbyder en række forskellige buffeter og mad, der serveres på store fade. Imens mange er glade for den klassiske buffet-servering, foretrækker andre, at maden serveres direkte på bordene. Dette er naturligvis også en mulighed.

Besøg Smageriet

Mange fordele ved catering i Aalborg

Bestiller du catering i Aalborg slipper du for det store stykke arbejde, der ligger i at afholde et arrangement. Uanset om det er en hyggelig og intim fødselsdag eller en reception for op til flere mennesker, kan det derfor være at foretække af bestille mad ud af huset.

Du slipper nemlig for de mange timers forberedelse, der ligger i at skulle forberede mad til festen. Og det er altså mange timer, der kan tages fra i regnskabet, der både tæller indkøb, forberedelser, prep af råvarer og selve madlavningen, når du bestiller catering i Aalborg.

Alle forberedelserne er én ting, noget andet er alt dét der kommer efter festen - nemlig oprydning og rengøring. Bestiller du mad ud af huset i Ålborg skal du ofte ikke tænke på rengøring af fade og service.

Derimod skal du bare sørger for at fadene er tømt - og så står dit catering firma i Aalborg selv for at afhente og rengøre det service, der er blevet brugt til dit arrangement. Det bliver med andre ord en anelse lettere at holde festen - når du bestiller maden ude i byen.

Bugner med gode muligheder

Som det også er fremgået findes der masser af muligheder i den jyske by, der bugner af gode madoplevelser - også til arrangementer. Måske har du eller nogle af dine gæster særlige ønsker og krav om madlavningen. Det er der heldigvis gode råd for. For som det kan ses ovenfor er det mange gode bud på restauranter og madsteder, der serverer alt lige fra vegetarisk til glutenfrit mad ud af huset.

Se også vores store guide omkring catering på siden.

Søger du mad til dit arrangement?

Søger du den bedste catering København? Læs mere her.

Skal du holde en fest med mad til? Så se på følgende muligheder i disse byer: Sønderborg, Roskilde, Aarhus, Aalborg, Sønderborg, Nordsjælland og Sjælland her.

Har du behov for brunch catering til din fest? Så læs vores guide her på siden.

Læs omkring catering buffet lige her på siden.

Bestil enten gourmet catering eller tapas catering efter du har læst vores guides på området.

Vælg det rigtige cateringfirma som kan give dig den korrekt hjælp til din fest.

Angivelse af kilder og test

  1. Frederiksberg Smørrebrød - se kilde her.
  2. Hooked - se kilde her.
  3. Mad & Kaffe - se kilde her.
  4. OLIOLI - se kilde her.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 3

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle