Vores artikler er skrevet fra research og analyse af tests. Vi kan tjene en kommission, når der købes via et link. Læs mere >

Braun lille kaffemaskine - Anbefalet i bedst i test

Braun er et brand som i mange år har været kendt for deres kaffemaskiner som i dag ses i mange danskeres hjem. 
Af 
Opdateret d. 6. juli 2022
forside billde braun

Vi har i guiden valgt at tage udgangspunkt i deres KF7020 model, som er den perfekte kaffemaskine, som kan rumme 1,5 liter kaffe, hvilket svarer til cirka 12 kopper. Flere af modellerne fra Braun har det som kaldes AromaCarafe, som er specielt designet til at holde længere på kaffens varme og aromaer.

Metodologi
Vores guides og artikel tager udgangspunkt i sammenfatning af anbefalinger, anmeldelser og kundeanbefalinger og ikke produkter, vi selv har testet. Læs mere
Vi holder os opdateret på nye versioner, og der kan være forbehold for prisændringer grundet tilbud, rabatter og kampagner.
Vores artikler er skrevet på baggrund af research og analyser af anmeldelser og test. Der er sponsoreret indhold på siden. Læs mere

Hvis du kun ønsker at lave en mindre mængde kaffe med din Braun lille kaffemaskine, er der en speciel indstilling til 1-4 kopper, som kan give kaffen samme gode smag, som hvis det var lavet til en fuld kande.

Denne Braun lille kaffemaskine har ingen indbygget kaffemølle, du kan dog vælge mellem tre forskellige styrker på kaffen. Maskinen har desuden en smart 24-timerstimer, som gør at du kan have friskbrygget kaffe klar, til når du står op.  

Denne Braun kaffemaskine har fået rigtig gode anmeldelser af forskellige forbrugerråd såsom Råd & Rön og i forbrugerrået TÆNK, hvor den blev kåret som testvinder i 2018. 

Her bliver den vurderet højt for at holde kaffen varm i lang tid. Den er derduover meget nem at anvende, eksempelvis når man skal fylde vand og kaffe på og når man skal håndtere filterholderen.  

Det eneste minus ved denne Braun lille kaffemaskine, er ifølge forbrugertests, at energiforbruget godt kan være en smule højt. 

Overordnet set får kaffens smag meget gode bedømmelser, hvor fyldigheden og syren dog kun får middelhøje karakterer. Bryggetiden har i testen også trukket den samlede vurdering af kaffemaskinen lidt ned. 

Det er overordnet set en rigtig god kaffemaskine, som er perfekt til det lille hjem eller til campingvognen. På grund af designet fylder den ikke særlig meget, og er samtidig meget nem at anvende. Kvaliteten af kaffemaskinen er meget høj og har en pris, som er til at være med på. 

Læs vores fulde guide til den bedste lille kaffemaskine her

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle