Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Bosch Tassimo - Lækker og stilren kapsel kaffemaskine

Denne Tassimo kapsel kaffemaskine fra Bosch er en yderst brugervenlig maskine med et et enkelt tryk, kan du brygge dine yndlings kaffedrikke. Du kan samtidig personligt indstille din kaffedrik samt justere dens intensitet, temperatur og volumen.
Af 
Opdateret d. 6. september 2022
Bosch Tassimo - Lækker og stilren kapsel kaffemaskine

Det er en maskine med en god størrelse, som gør, at den sagtens kan stå fremme på køkkenbordet. Samtidig er den udstyret med en stor vandbeholder med en kapacitet på 1,3 liter, så du ikke behøver at fylde vand på ofte.

Maskinen indeholder Tassimo Intellibrew teknologi, som sikrer, at du hver gang får kaffe af høj kvalitet. Enheden vil nemlig læse stregkoden på kapslen og automatisk justere bryggetiden, temperaturen og størrelsen på kaffen. Med dens one-touch betjening er maskinen meget nem at anvende, da du kun behøver at trykke på én knap for at få maskinen til at brygge din yndlings kaffe.

Hvis du ønsker en kapsel kaffemaskine, som er nem at vedligeholde og rengøre, er denne fra Bosch også et godt valg for dig. Den er nemlig udstyret med et automatisk rengørings- og afkalkningsprogram, som renser maskinen for dig. En regelmæssig afkalkning vil forlænge maskinens levetid, det kan derfor være en fordel at maskinen allerede har dette installeret, så du ikke behøver at tænke på at få det gjort.

Kaffe til enhver smag

Med denne Bosch kapsel kaffemaskine kan du som nævnt brygge lige den kaffe, du ønsker dig. Den justerbar kopholder gør, at du selv kan vælge hvilken slags kop du ønsker dig - lige fra et espresso shot til en stor latte.

Det eneste negative er, at maskinen ikke indeholder en mælkeskummer. Hvis man gerne vil have dette med, bør man derfor købe en, som man kan have stående ved siden af.

Med kapsler fra Tassimo kan du vælge mellem 73 forskellige slags alt efter hvilken intensitet, smag eller størrelse du ønsker, at din kaffe skal have. Udover kaffe kan du også få kapsler med kakao smag eller som te. Hvis du er glad for kaffe med smag af vanilje eller karamel, er det også muligt at finde kapsler med dette.

Dette er altså en maskine som fås til en god pris, og som har flere gode funktioner, samt god mulighed for at finde en yndlings kaffe blandt det store udvalg af kaffekapsler fra Tassimo.

Læs også: kapsel kaffemaskine.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 6

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle