Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

BodyLab proteinpulver tilbud - Stort udvalg med og uden smag

Er du på jagt efter det ultimative kosttilskud, som kan give dig et ekstra skud protein til enten din træning, måltider eller anden daglig kost. Bodylab proteinpulver er en god kilde til at få ekstra i kosten på en nem og lækker måde, især hvis du elsker dem med smag som vanilje.
Af 
Bodylab proteinpulver
Du kan både benytte det i din smoothiebowl, som en shake i morgenmaden eller en helt fjerde måde. Med vanilje proteinpulver kan du tilføje lidt ekstra god smag til din neutrale yougurt samt ekstra protein, eller tilføje det til mælk eller shake, så den smager ekstra sødt.

På markedet for dette findes der både veganske varianter, økologiske såvel som normalt traditionelle valle proteinpulver, mange producenter i alt fra BodyLab Whey produkter og til Nutramino. Vi har samlet et par anbefalinger, som du kan få gavn af, hvis du er på jagt efter gode produkter.

Vores anbefalinger af Bodylab proteinpulver

WHEY 100 - Vores anbefaling af Bodylab proteinpulver

Bodylab proteinpulver

Fordele

 • God smag af vanilje
 • Højt proteinindhold
 • Lavet på valleproteinkoncentrat

Højdepunkter

 • Smager som milkshake når blandet med mælk
 • Stor mængde for prisen
 • Udvundet af frisk mælk fra køer

Hvorfor vælge BodyLab proteinpulver WHEY100 Vanilla?

Deres Whey produktserie, som er valle protein, har blandt andet også vanilje proteinpulver som en af deres smagsvarianter. Dette produkt, uanset om det er med chokolade smag, bær, neutral eller vanilje, så har det en del gode aminosyrer i sig. Deres produkter er altid økologiske og har et stort indhold af BCAA.

De har udover denne smagsvariant i proteinpulver også sær smage som Oreo og hvid chokolade. Du kan derfor få præcis den smag, du ønsker. Whey indebærer at det er skabt på valle.

Læs også vores guide om bedste proteinpulver her.

Bodylab Vegan Blend Vanilla

vanilje-vegan-bodylab-proteinpulver

Bedste priser på Bodylab vegan blend

Fordele

 • Indeholde alle aminosyrer
 • Bedste smag af vanilje
 • Højt proteinindhold

Højdepunkter

 • Lavet på ærte-, ris- og havreprotein
 • Ny forhøjet mængde protein pr 100g
 • Ingen tilsat sukker

Hvorfor vælge BodyLab Vegan Blend Vanilla?

Vi vil gerne igen fremhæve BodyLab, da du er så heldig at de også har lavet et vegansk produkt, hvor du kan få vanilje proteinpulver. Denne serie fra BodyLab hedder ikke Whey men Vegan. Det er en ægte testvinder, dette produkt. Det får de fleste steder super gode anmeldelser og forbrugere er rigtig glade for det.

Du kan ligesom deres Whey serie i denne serie også få både vanilje og chokolade. Du kan derfor bruge det i shakes for at give lidt ekstra smag. Det er lavet på bourbon vanilje fra Madagascar.

Clear Whey Ice Tea Peach

bedste bodylab proteinpulver

Bedste priser på Clear Whey Ice Tea Peach

Fordele:

 • Indeholder op til 86% protein
 • God og sød smag af frisk iste
 • 0% sukker og 0% fedt

Højdepunkter

 • Let og frisk proteindrik
 • Høj mængde protein pr 100 gram
 • Klar protein, der med fordel kan blandes med vand

Hvorfor vælge Clear Whey Ice Tea Peach?

Som noget nyt og revolutionerende, kan man nu få protein, der smager fuldstændig som en forfriskende tår iste. Det er især den gode smag, som denne vinder en del point på og i test anmeldelse hos os. Den kan nemlig nydes og ikke blot drikkes, og på grund af sin lette og forfriskende clear whey bund, vil den ikke føles tung og kvalmende. 

Du kan med fordel bruge dette gode og smagfulde Bodylab proteinpulver, hvis du ønsker at undgå både sukker og fedt, da det intet indeholder af de to. Det er tilsat sødestof, som giver den søde, virkelighedstro smag af fersken iste, og derfor er der ingen brug for sukker. Fedtet er blevet fjernet for at give mulighed for en fedtfattig proteinløsning.

Find dette gode produkt på tilbud på brandets egen side, eller følg med her, hvor vi følger med i de seneste tilbud på produktet.

WHEY 100 Ultimate Chocolate Protein Powder

whey 100 ultimate chocolate protein powder

Bedste priser på Whey 100 Ultimate Chocolate

Fordele:

 • Bedste chokoladesmag på markedet

 • 100% rent udenatureret valleproteinkoncentrat og -isolat

 • Højt indhold af forgrenede aminosyrer (BCAA)

Højdepunkter

 • God og gennemtrængende smag

 • Kan blandes med både mælk, vand og i mad, såsom skyr og havregryn

 • Indeholder hverken aspartame eller AZO-farvestoffer.

Hvorfor vælge Clear Whey Ice Tea Peach?

Dette Bodylab proteinpulver har den fordel, at det smager fuldstændig ligesom et glas Mathilde Kakaomælk, og derfor kan man hurtigt snyde sig selv til at tro, at man er på en uartig bane, når man i virkeligheden gør noget godt ved sig selv. Ultimate Chocolate har nemlig et højt indhold af protein, der bidrager til naturlig muskelopbygning.

Du kan med fordel vælge at bruge dette Bodylab proteinpulver, hvis du ønsker at give smag til eksempelvis smoothies, havregrød, skyr, shakes eller andet, når du skal have et måltid eller mellemmåltid, da det har en god og sød smag, som komplimenteres af både eksperter og brugere.

Det er ikke sjældent, at man kan finde en rabatkode til dette gode proteinpulver, da Bodylab ofte holder kampagner og udsalg. Du finder også i samme kategori deres gode og velsmagende vanilje proteinpulver, som har fået en anmeldelse ovenfor i vores test.

Bodylab Casein Protein

bodylab casein protein

Bedste priser på Bodylab Casein Protein

Fordele:

 • Langsomt optageligt protein

 • Udvundet af frisk mælk fra danske kvæg

 • Består af 80% micellar kasein og 20% valleprotein

Højdepunkter

 • Udvundet af skummetmælk, hvilket giver et lavt fedtindhold

 • Utroligt velsmagende

 • God og smagfuld chokoladesmag

Hvorfor vælge Bodylab Casein Protein?

Slow Release Protein Formula fra Bodylab Nutrition er et langsomt optageligt proteinprodukt, som er udvundet af skummetmælk, der giver et lavt fedtindhold, som er godt for dig, der ønsker at leve et fedtfattigt liv, men samtidig ønsker at få den rette mængde protein.

Proteinet i Bodylab Casein Protein er udnatureret mælkeproteinkoncentrat, der indeholde både micellar kasein (som ikke skal forveksles med acid kasein eller kasseinater), samt valleprotein fra frisk mælk. Her er fordelingen 80% micellar kasein og 20% valleprotein.

Prisen kan godt være lidt til den peberede side, men med en rabatkode eller under udsalg, er det helt sikkert pengene værd, at vælge dette gode bedst i test kasein proteinpulver.

LinusProNutrition Pure WHEY 100 Vanilla

Hvorfor vælge LinusProNutrition Pure WHEY 100 Vanilla?

Der findes mange gode grunde til at vælge netop dette produkt fra LinusPro. Ikke nok med, at du får en stor pose på 1 kg, så får du også et rigtig godt produkt, som giver dig en god oplevelse, når du skal have vaniljeproteinpulver.

LinusPro engagerer sig i at være nogle af de bedste spillere på markedet, og det kan mærkes på den høje kvalitet, som vi finder i Pure WHEY 100 Vanilla, der både viser den gode smag, som de formår at producerer, samt det gode og kvalitetssikrede produkt, der kan opløses i både vand, mælk og andre væsker - drikkes som shake, blandes i dej til pandekager eller i grøden om morgenen.

Nutramino Proteinpulver

Endnu en anbefaling, som er et hit blandt forbrugere og test anmeldere er denne fra Nutramino, som er lavet på valle protein. De har ligesom BodyLab proteinpulver også varianter som dækker dine behov for vanilje proteinpulver.

Lav de lækreste opskrifter med proteinpulveret 

Der er mange måder hvorpå, at man kan vælge at indtage det populære whey vanilje proteinpulver fra BodyLab, Nutramino eller et andet brand. Den klassiske måde er ved at blande pulveret op med vand eller mælk og drikke. 

Ved at blande din whey proteinpulver fra BodyLab eller Nutramino op med vand kan du hurtigt drikke pulveret, og få en masse protein på kort tid, uden at blive for mæt. Dette er en meget attraktiv måde at indtage protein på, fordi du både kan få en stor mængde protein på meget kort tid, og samtidig slipper for at blive meget mæt. 

Du kan også vælge at lave alverdens lækre retter og opskrifter med dit whey vanilje proteinpulver fra BodyLab, Nutramino eller et andet brand. Da der er tale om pulver med smag af vanilje, vil det være mest oplagt at lave lækre desserter med pulveret, da det vil give en sød smag. 

Vanilje proteinpulver til morgenmaden

Hvis du ønsker et integrere ekstra protein i din morgenmad, kan du med fordel tilføje din whey vanilje fra BodyLab proteinpulver eller Nutramino i din havregrød om morgenen. På denne måde vil du tillægge din morgenmad en fantastisk vaniljesmag, og samtidig vil du tilføje en stor mænge protein i din mad. 

Du kan også lave lækre mellemmåltider med din proteinpulveret fra BodyLab eller Nutramino. Der findes fantastiske opskrifter på kager, proteinpandekager og andre former for snacks, som du nemt og hurtigt kan lave med pulveret. Hvis du ikke har prøvet at lave pandekager med dit vaniljepulver, så bør du helt klart prøve det! Det er en af de mest populære måder at snacks med whey vanilje proteinpulver på, som du helt klart bør prøve. 

Med andre ord er der altså mange måder hvorpå, du kan lave lækre retter med din whey vanilje proteinpuver fra BodyLab eller Nutramino. Det fungerer nemlig i mange tilfælde som en erstatning til mel, hvorfor det kan bruges i næsten alle slags kager og andet bagværk.

vanilje-proteinpulver-vaniljestaenger

Hvorfor overhovedet tage proteinpulver?

Der kan være mange grunde til, at man tager proteinpulver, og i dette tilfælde: vanilje.

Først og fremmest, er det en god måde at få protein nok på, især hvis man træner en del, hvor musklerne nedbrydes. Her kan protein i form at kosttilskud være en god måde at komme på benene igen på, og så er det desuden med til at genopbygge de ødelagte muskler, som de bliver ved hård fysisk træning - såsom ved styrketræning og ved elite- og ekstremsport.

Foruden dette, så har kroppen også brug for kulhydrater til at tage af, når du dyrker sport. Dette kan både være crossfit, vægtløftning, udholdenshedssport og styrkeløft. Den nemme både at få både den rette mængde protein og kulhydrat på, er ved at bruge proteinpulver, da det er designet til netop dette formål, og dermed også til at give kroppen de rette næringsstoffer.

Hvornår skal man bruge vanilje proteinpulver

For almindelige mennesker, der ikke er elitesportsudøvere eller lignende, er det nok og rigeligt, blot at anvende protein som kosttilskud efter endt træning. Nogle kan også finde på at drikke en proteinshake før træning, og dette har også en god effekt. Dog giver det bedre mening, at man drikker den efterfølgende, da det vil være her, at ens muskler og krop har brug for det.

Det betyder dog ikke, at du mister den værdi, som vanilje Bodylab proteinpulver giver, hvis du drikker det før. Her vil det bare lagres i kroppen, til det skal bruges kort efter. Nogle oplever også, at det giver mere energi til træningen, hvis det indtages før.

Dog optager kroppen allerbedst proteinet og kulhydraterne, hvis det indtages efter træning. Her hungrer kroppen nemlig langt mere efter det, og har mere brug for det. Og så er det jo lækkert at kunne få sig en lækker, velsmagende godbid efter træningen, som det jo hurtigt kan føles som om, når det smager at flydende vanilje is.

Angivelse af kilder og tests

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 2

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle