BMW leasing - Lease drømmebilen til privat eller erhverv

Ønsker du at blive klogere på BMW erhvervsleasing eller BMW leasing privat? Læs med her, hvor vi gennemgår fordelene ved leasing, samt, hvorfor du skal vælge BMW leasing. 
 
Generelt nysgerrig? De populære modeller, vi ser for tiden fra de store bilmærker er blandt andet BMW 118i, Mercedes EQS, Mercedes GLC og Audi elbiler.


Hvis du godt kunne tænke dig at køre rundt i en lækker og brugervenlig bil, så er BMW en oplagt model, og hvis du samtidig godt kunne tænke dig at skifte bil jævnligt, eller ønsker at prøve flere forskellige modeller, så er leasing oplagt. Med privat eller erhvervsleasing, så du er altid kørende i de nyeste modeller med den nyeste teknologi og sikkerhed.

Læs endnu mere om leasing af brugt bil, leasing tilbud eller elbil leasing. 

Med BMW leasing er du godt kørende

Hvis du overvejer leasing af bil, så er der rigtig mange muligheder, hvis du vælger BMW. Du kan både lease en lille bil, hvis du bor eller arbejder i byen, og ønsker god plads til at parkere. Du kan vælge en større stationcar, hvor der er plads til hele familien, eller en helt tredje type, der matcher dig og din behov i hverdagen. 

Udover type af bil, så kan du også vælge BMW leasing af elbil eller hybridbil, hvis dette er at foretrække. Leasing er den nemme og hurtige vej til drømmebilen. Lær mere om bilproducenten BMW.

Privatleasing eller erhvervsleasing af BMW

Der findes mange former for leasing, og hvis man er ny i leasingverdenen, så kan det hurtigt virke uoverskueligt, men overordnet så er det nemt at skelne mellem leasing til privat eller erhvervsleasing. 

BMW erhvervsleasing
Hvis du kører en del i dit arbejde, så kan leasing til erhverv være en fordel for dig. Det er også altid fedt at kunne køre i en lækker bil, når man skal ud til kunder, møder eller noget helt tredje. Så hvis du er på udkig efter BMW leasing til erhverv, så tag fat i en leasingspecialist, der altid er klar til at hjælpe. 

BMW privatleasing
Med BMW leasing til privat, kan du vælge mellem to former for leasing, der hver har sine fordele alt efter, hvilket behov du har. 

Flexleasing, der også kaldes for finansiel leasing, er gode til biler med en høj registreringsafgift, som du betaler en procentdel af, hver måned. Her indestår du selv for restværdier og omkostninger, der er forbundet med at køre i bilen, hvilket også betyder at den månedlige udgift er lavere end ved operationel leasing. Er du i tvivl om leasing er billigere end køb?

Operationel leasing kan også kaldes for ‘all inclusive’ BMW leasing. Her er udgifter til værkstedsbesøg, servicesyn osv. inkluderet i aftalen, og du står ikke selv inde for restværdien af bilen. Når din aftale udløber, afleverer du blot bilen tilbage, og du kan køre derfra med en ny aftale i en ny bil.

bmw leasing billig

Hvorfor skal du vælge at lease frem for at købe?

Der kan være mange gode grunde til at du skal lease frem for at købe en bil. Det gælder ligefra økonomiske årsager som til fleksibilitet og frihed og mere uhåndgribelige faktorer.

  • Økonomisk fordelagtigt: Du står ikke med værditabet af en købt og ejet bil ved salget.
  • Frihed: Du har med BMW leasing selv mulighed for at vide, hvornår du ønsker at fortsætte din aftale, og hvornår du ikke ønsker. Det kan give dig frihed til at opsige din aftale i et halvt år, hvor du ikke skal betale.
  • Fleksibilitet: Du kan nemmere ændre din aftale, hvis du bestemmer med din virksomhed at en erhvervsleasing ville give mening for jer

Det er blot et par udvalgte forskelle i forbindelse med fordele, hvor derudover en sidste fordel, som er værd at nævne, er den store udbetaling, som du ikke skal sidde med, når du leaser frem for at købe. BMW leasing privat er der billigere, hvilket også gælder erhvervsleasing.

Du kan blandt andet læse mere om fordele her.

Flexleasing BMW

Hvad betyder flexleasing egentlig, og hvilke fordele er der ved denne type. Dette er en måde hvorpå du får adgang til en bil med en mindre kapitalbinding - da du leaser bilen uden registreringsafgift. Det gør både at du kan undgå den store udbetaling, men derudover også en lavere månedlig ydelse på din BMW leasing privat.

Derudover er det værd at nævne, at du herunder også kan tegne sæsonleasing, som giver din leasing erhverv eller privat en større fleksibilitet, hvor du kun afbetaler for en sæson (hele året), og benytter bilen i denne sæson.

Se også VW leasing, Tesla leasing, Mercedes EQB leasing, Mercedes EQC leasing og Skoda leasing.

FAQ 

Er BMW leasing billigere end køb?

Generelt, så er leasing billigere end køb, hvis der er tale om en dyr bil, med en højere registreringsafgift. I den lange bane, så er køb billigst, men hvis du ønsker at køre i en topmoderne og sikker bil hele tiden, så kan leasing bedst betale sig. Det er også nemmere at skifte bil, hvis du vælger leasing frem for køb. 

Kan det betale sig at lease BMW?

Ja. Hvis du ikke har pengene til at købe en bil, eller ikke vil tage et lån, så kan leasing bedst betale sig. Her skal du bare have penge til en udbetaling, og derefter betaler du et fast beløb hver måned. 

Hvilken BMW kan jeg privatlease?

Der er næsten ingen grænser for, hvilken BMW du kan lease. De fleste steder kan du, hvis de ikke har den model, du drømmer om, ønske en bestemt bil, og så kan de bestille den hjem til dig. BMW leasing er altså en nem og hurtig vej til drømmebilen. 

Hvilken leasingaftale kan jeg vælge?

Hvis du vælger BMW leasing, så kan du vælge mellem mange forskellige aftaler, så du får den, der matcher dine behov bedst. Snak med et leasingfirma om dine behov og ønsker, så I sammen kan finde en aftale, der passer dig.

Angivelse af kilder og test

  1. caranddriver.com kommer med råd til leasing af brugte biler
  2. carwow.com

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle