Opdateret 12. november 2021 af Peter Klitkou

Bedste take-away system for restauranter

Hos PK medier anbefaler vi vores restaurant kunder at bruge Mealo som deres take-away system. Læs med her for at finde ud af, hvad du bør overveje, inden du vælger et take-away system, samt hvem Mealo er, og hvad de kan gøre for netop din restaurant. 

Bedste take away system for restauranter

Hvad skal du overveje, når du vælger et take-away system

Et online take-away system vil for det første gøre det muligt for dine kunder at bestille produkter direkte via en online platform. Dette vil give dig og din virksomhed mulighed for at spare en masse tid. Hvad er så vigtigt at have in mente, når du skal vælge et take-away system? 

For det første, er det vigtigt at take-away systemet ikke arbejder med kommision, dette gør, at du som virksomhed er selvejer, og pengene derfor ikke bliver brugt på skjulte omkostninger. 

Det er samtidig vigtigt, at du har mulighed for at tracke dine kunders adfærd, når de bestiller mad hos jer. Dette vil give jer et indblik i, hvad der kan forbedres og optimeres for derved at skabe en større vækst. 

Til sidst er det vigtigt, at platformen har kapacitetstyring, så I har mulighed for at hæve og sænke kapaciteten alt efter vareniveau og travlhed. Dette sikrer et optimalt flow af tilfredse kunder, som får maden til aftalt tid.

Hvem er Mealo?

Mealo er et nyopstartet take-away system, der opererer med at centralisere virksomheder og deres ordrer, så de kan fokusere på det essentielle ved at drive en restaurant - nemlig maden. 

Mealo er fokuseret på at gøre det så nemt for restauranterne som overhovedet muligt. Ved at lade Mealo stå for softwaresystemerne, kan restauranterne i stedet koncentrere sig om at drive den daglige drift og levere god mad og service til deres kunder. 

Mealo har især stor erfaring med take-away systemer, daglige operationssystemer og POC kassesystemer. Ved at vælge Mealo får du derfor alle systemerne samlet under ét tag og gør derved arbejdet nemmere for dig og dine medarbejdere. 

Hvad gør Mealo special?

En fordel ved at vælge Mealo og deres software teknologi er, at de arbejder ud fra 0% kommission. Ingen kommission gør at din virksomhed i stedet vil bruge pengene på at udvikle og forbedre restauranten. 

Når man har en virksomhed, hvor driften tit skal foregå i et hurtigt tempo, er der ikke noget værre end, når der opstår fejl eller uforudsete hændelser, der går ud over omsætningen. Hos Mealo sikrer de dig 100% driftsikkerhed, så du derfor vil undgå nedbrud midt i en travl service, hvor ingen har tiden til at tage sig af diverse softwaresystemer. 

Dit arbejde vil derfor fremover foregå gnidningsfrit med fuld fokus på vækst og omsætning. 

Du betaler en fast pris om måneden på 499 DKK for Mealos services, så du ikke behøver at indregne diverse uforudsete omkostninger løbende. 

Et take-away system der holder

Mealo er som sagt et take-away system med fuld kontrol, og som samtidig er effektiviseret ved hjælp af kapacitetsstyring.

Du vil derfor få en platform, hvor alt kan bestilles fra, og som fungerer optimalt på alle devices. På den måde vil du have en direkte kontakt til dine kunder og derfor undgå eventuelle misforståelser. 

Hos PK medier, ved vi, hvor vigtigt det er for vores kunder at være unikke og have en stærk brand genkendelighed. Med Mealo kan du derfor foretage custom design på din online platform, så det matcher din virksomheds brand, DNA og farver.

På den måde vil du kunne skræddersy et take-away system, der er tilpasset dit behov. 

Book en demo

Hvis det lyder som noget dig og din virksomhed kunne være interesseret i, kan du her booke en demo, så du som virksomhed kan få en smagsprøve af, hvad Mealo kan gøre for dig.

Ved at booke en demo, vil du få kontakt til en af Mealos kompetente specialister, som kan hjælpe med viden og spørgsmål i forhold til dine behov. 

Hos PK Medier går vi op i, at vores kunder har en daglig drift, der er overskuelig, nem, effektiv og fejlfri. Med Mealo vil dette kunne lade sig gøre.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
arrow-right