Opdateret 6. juli 2022 af Peter Klitkou

Bedste take away system for restauranter

Hos PK medier anbefaler vi vores restaurant kunder at bruge Mealo som deres take away system. Læs med her for at finde ud af, hvad du bør overveje, inden du vælger et take away system, samt hvem Mealo er, og hvad de kan gøre for netop din restaurant. 

Det bedste take away system af Mealo

Ingen kommission
Ingen bindingsperiode
Fast lav månedlig pris
Mads - din take away nørdPeter SEO firma mobil PK medier

Hvad skal du overveje, når du vælger et take away system

Et online take away system vil for det første gøre det muligt for dine kunder at bestille produkter direkte via en online platform. Dette vil give dig og din virksomhed mulighed for at spare en masse tid. Hvad er så vigtigt at have in mente, når du skal vælge et take away system? 

For det første, er det vigtigt at take away systemet ikke arbejder med kommision, dette gør, at du som virksomhed er selvejer, og pengene derfor ikke bliver brugt på skjulte omkostninger. 

Det er samtidig vigtigt, at du har mulighed for at tracke dine kunders adfærd, når de bestiller mad hos jer. Dette vil give jer et indblik i, hvad der kan forbedres og optimeres for derved at skabe en større vækst. 

Til sidst er det vigtigt, at platformen har kapacitetstyring, så I har mulighed for at hæve og sænke kapaciteten alt efter vareniveau og travlhed. Dette sikrer et optimalt flow af tilfredse kunder, som får maden til aftalt tid.

På billedet herunder, kan du få en forsmag på hvordan det kan se ud, når det er implementeret på en hjemmeside.

Eksempel på take away systemet Mealo

Hvem er Mealo?

Mealo er et nyopstartet take away system, der opererer med at centralisere virksomheder og deres ordrer, så de kan fokusere på det essentielle ved at drive en restaurant - nemlig maden. 

Mealo er fokuseret på at gøre det så nemt for restauranterne som overhovedet muligt. Ved at lade Mealo stå for softwaresystemerne, kan restauranterne i stedet koncentrere sig om at drive den daglige drift og levere god mad og service til deres kunder. 

Mealo har især stor erfaring med take away systemer, daglige operationssystemer og POC kassesystemer. Ved at vælge Mealo får du derfor alle systemerne samlet under ét tag og gør derved arbejdet nemmere for dig og dine medarbejdere. 

Hvad gør Mealo special?

En fordel ved at vælge Mealo og deres software teknologi er, at de arbejder ud fra 0% kommission. Ingen kommission gør at din virksomhed i stedet vil bruge pengene på at udvikle og forbedre restauranten. 

Når man har en virksomhed, hvor driften tit skal foregå i et hurtigt tempo, er der ikke noget værre end, når der opstår fejl eller uforudsete hændelser, der går ud over omsætningen. Hos Mealo sikrer de dig 100% driftsikkerhed, så du derfor vil undgå nedbrud midt i en travl service, hvor ingen har tiden til at tage sig af diverse softwaresystemer. 

Dit arbejde vil derfor fremover foregå gnidningsfrit med fuld fokus på vækst og omsætning. 

Du betaler en fast pris om måneden på 499 DKK for Mealos services, så du ikke behøver at indregne diverse uforudsete omkostninger løbende. 

Men hvad kan et take away system?

Du får både mulighed for fuld kontrol, kapacitetstyring, god og nem kommunikation og betaling, samt at du selv designer dit unikke design.

Den nemme kapacitetsstyring gør at du selv kan ændre menu og driftsmæssige indstillinger fra restauranten via en tablet, og du skal derfor ikke være bange for at Mealo redigerer i disse oplysninger.

Mealo leverer altid responsive design, hvilket vil sige at dit take away system for din restaurant vil være tilgængeligt på alle enheder - om det er telefon, tablet eller computer. Det gør også at siden visuelt og funktionelt er mere appellerende og brugervenlig for dine kunder, hvilket kan øge din trafik på siden.

Den gode kommunikation er vigtig for kunden i brugerrejsen, og deres oplevelse af servicen og dit take away system. Derfor har Mealo stort fokus på at der hurtigt og effektivt kommunikeres til køberen om ordre eller diverse ændringer.

Derudover leverer Mealo nem og hurtig betaling, så kunden ikke skal bruge unødvendig tid på den afsluttende fase i købsrejsen. Der tilbydes både at betale med Dankort, VISA, Mastercard og Mobilepay og nem mulighed for at sende penge retur, hvis det skulle blive nødvendigt.

Et take away system der holder

Mealo er som sagt et take away system med fuld kontrol, og som samtidig er effektiviseret ved hjælp af kapacitetsstyring.

Du vil derfor få en platform, hvor alt kan bestilles fra, og som fungerer optimalt på alle devices. På den måde vil du have en direkte kontakt til dine kunder og derfor undgå eventuelle misforståelser.

Hos PK medier, ved vi, hvor vigtigt det er for vores kunder at være unikke og have en stærk brand genkendelighed. Med Mealo kan du derfor foretage custom design på din online platform, så det matcher din virksomheds brand, DNA og farver.

På den måde vil du kunne skræddersy et take away system, der er tilpasset dit behov.

Vi kan hos PK Medier også hjælpe dig med at skærpe dit brand design og din visuelle identitet, så dine take away systemer ligeledes stemmer overens med denne overordnede identitet. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at møde dine potentielle kunder med en samlet identitet, så de får en god brugeroplevelse.

Du kan også læse mere om det at forstå din målgruppe, så du kan udforme og fastsætte din visuelle identitet ud fra din målgruppe.

Ved at bruge et take away system fra Mealo undgår du, som tidligere skrevet, også tekniske udfordringer undervejs i din service og kan fokusere på at skabe den bedste oplevelse for dine gæster i restauranten. Den bedste brugeroplevelse sker også ved et gennemført og velfungerende site, som Mealo med sin store erfaring kan sørger for.

Det bedste take away system for restauranter

Book en demo

Hvis det lyder som noget dig og din virksomhed kunne være interesseret i, kan du her booke en demo, så du som virksomhed kan få en smagsprøve af, hvad Mealo kan gøre for dig.

Ved at booke en demo, vil du få kontakt til en af Mealos kompetente specialister, som kan hjælpe med viden og spørgsmål i forhold til dine behov.

Hos PK Medier går vi op i, at vores kunder har en daglig drift, der er overskuelig, nem, effektiv og fejlfri. Med Mealo vil dette kunne lade sig gøre, og vi anbefaler derfor på det varmeste at alle vores kunder benytter dem til deres take away systemer på restauranter.

Take away system FAQ

Hvilke take away systemer kan jeg bruge for restauranter?
Der er mange muligheder for take away systemer for restauranter, men du skal udvælge den, hvori der ikke går udgifter til kommissionsaftaler, så du kan lægge din økonomi i at udvikle forretningen. Her finder du bl.a. Mealo, som din udbyder.
Hvordan virker et take away system?
Et take away system bæres af en bestemt software, som taler sammen med alt dit hardware (skærme, computere osv.) og viser dig og dine kunder deres ordre. Du kan selv ændre i alle driftsrelaterede indstillinger såsom menu gennem en tablet i restauranten og benytter din udbyder som assistance ved udfordringer. Systemet klarer dine bestillinger og giver dig overblik.
Hvem kan hjælpe mig med et take away system?
Hos PK Medier anbefaler vi Mealo som det bedste take away system for restauranter i København. De har mange års erfaring og leverer sikkert, funktionelt og veludviklet design til dig og din restaurant. Mealo kan både hjælpe med take away systemet og et operations system til at drive hele restauranten.
Hvad koster et take away system for restauranter?
Hos Mealo koster det 499 kr. om måneden, og der er ingen skjulte gebyrer, og alle funktioner indgår i den løsning du køber. Du kan hos Mealo booke en demo og derefter få første måned gratis.
Ikke træt endnu? Læs videre herunder
chevron-downarrow-rightmenu-circlecross-circle