Vi opnår kommision via links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Batteri til robotstøvsuger i 2024 - Find det bedste her

Et batteri til robotstøvsuger er essentielt for, at din støvsuger fungerer. Derfor hjælper vi dig til at finde dit kommende batteri til en robotstøvsuger i 2024 indenfor det brand du nu end har. Der findes mange steder, hvor du kan finde disse til både Severin, Roomba, Electrolux, Miele, Vileda og alle de andre brands.
Af 
forsidebillede

Du kan både gå ind på din producentshjemmeside og læse mere om de nødvendige reservedele, i form af bl.a. et batteri. Men du kan også gå på eksterne sider og finde det. Du kan ofte spare lidt penge, hvis du finder det andensteds.

Det er vigtigt med de helt rigtige ting til din robot støvsuger, så den virker helt upåklageligt, som den skal. Det kan være afgørende at have et godt batteri til sin robotstøvsuger, da det påvirker effektiviteten. Du kan med fordel holde øje med om den kører langsommere og langsommere, for hvis ja? Skift batteriet på den.

Vær opmærksom på at typerne for denne reservedel varierer en hel masse, og du kan ofte ikke bruge en universal model, men du skal købe det præcise til præcis den model og hvis ikke så i hvert fald producent.

Hvad er priserne som ofte på disse reservedele?

Hvis du skal ud og investere i denne lille reservedel koster det alt fra 250-1.000. Det afhænger selvfølgelig også af hvilken model robotstøvsuger, hvilket brand og hvor du har købt den. Du kan derfor ikke regne med en bestemt pris, hvad dette angår. 

De fleste er at finde i midterintervallet på omkring de 400-600 kr. 

Er du i tvivl om, hvilken type du skal købe, henviser vi dig til producenten eller afsenderen på dit produkt. Du får som udgangspunkt også altid medsendt det korrekte batteri til din robotstøvsuger, når du køber - her kan du evt. Tjekke koden på det, hvis du skal sikre dig samme model til det nye.

Spar lidt penge på de produkter, der evt. Har fri fragt - hvis du bestiller en robot støvsuger online. Der er til tider penge at hente her, hvilket også kan være en ide, hvis du mangler andre reservedele, du lige kan tage med i kurven. 

Hvilke andre reservedele end batteri til robotstøvsuger køber man?

Står du ikke og mangler et batteri til robotstøvsuger, eller er du blevet opmærksom på at din lille rengøringsmaskine mangler noget - så kan du også købe andre former for reservedele i alt fra ekstra eller nye HEPA filtre, klude til mopper, strømforsyning, nye børster eller hvad du end støder på.

Du kan derudover også købe nye ladestationer, eller ekstra sensore, som er med til at indkrandse dit område, hvor din robot støvsuger skal gøre rent, hvilket kan være smart at overveje, for at undgå unødvendig spildtid for maskinen.

Der findes også et hav af forskelligt tilbehør, som man kan købe til at opgradere sin maskine eller forny de gamle dele. Det kan bl.a. være nye børstesæt, børsterensere eller filtre. 

Hvis du endnu ikke har købt en robotstøvsuger eller gerne vil opgradere din gamle til en ny, så har vi samlet en guide over de bedste på markedet i 2022.

Hvor længe holder et batteri?

Levetiden på et batteri til robotstøvsuger afhænger af forskellige faktorer. Hvis du ønsker at det skal holde i længst mulig tid, så er det vigtigt, at du husker og prioriterer at fjerne snavs omkring batteriet. Når der ikke er fyldt med snavs, vil det ikke bruge ligeså meget energi og strøm på at støvsuge. 

Der følger ofte en vejledning med, som forklarer dig, hvordan du bedst muligt vedligeholder dit produkt. Der følger også sommetider et værktøj med til rengøring, så du nemt kan rengøre det. Der samler sig ofte hår og snavs, som kan beskadige produktet, hvis ikke man får det gjort rent jævnligt. 

Uanset hvor god man er til at rengøre og vedligeholde sine produkter, vil der altid komme et tidspunkt, hvor det er tid til at købe et nyt. Intet holder for evigt, og det vil også kunne mærkes på effektiviteten, hvis det er ved at nå vejs ende.

Et Roomba batteri i en opgraderet version har en lang levetid, og leverer dobbelt så mange rengøringscylusser, som tidligere versioner. Det kan derfor være en bedre investering i både tid og penge, at erhverve sig et irobot batteri med længere levetid. 

Det afhænger selvfølgelig af, hvilken robotstøvsuger du har, og om batteritet er kompatibelt med den. Det er vigtigt at undersøge inden du køber et, så du er sikker på at få det bedste udbytte af dit køb.

Andre muligheder

Det er ikke alle robotstøvsugere, der kører på batteri. Så hvis du gerne vil undgå at din støvsuger løber tør for strøm, og du ikke lige har fået købt et reservebatteri, så er der andre løsninger til dig. 

Der findes nemlig modeller, der bliver ladet op ved en ladestation. Det er en station, hvor robotstøvsugeren holder til, når den ikke er i gang med at gøre rent. Hvis man vælger en model med en ladestation, skal man være forberedt på, at den helst skal stå fremme altid, så robotten frit kan køre ud og ind. Det er ofte de lidt mere avancerede og premium modeller, der har denne løsning.

YouTube video

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

cogclockmenu-circlecross-circle