Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Batteri til robotstøvsuger - Find til bl.a. Roomba & Severin

Uanset om du har købt en ny eller gammel robotstøvsuger er det essentielt med et ordentligt batteri. Derfor hjælper vi dig til at finde dit kommende batteri til en robotstøvsuger indenfor det brand du nu end har. Der findes mange steder, hvor du kan finde disse til både Severin, Roomba, Electrolux, Miele, Vileda og alle de andre brands.
Af 
Opdateret d. 21. november 2022
forsidebillede

Du kan både gå ind på din producentshjemmeside og læse mere om de nødvendige reservedele, i form af bl.a. et batteri. Men du kan også gå på eksterne sider og finde det. Du kan ofte spare lidt penge, hvis du finder det andensteds.

Det er vigtigt med de helt rigtige ting til din robot støvsuger, så den virker helt upåklageligt, som den skal. Det kan være afgørende at have et godt batteri til sin robotstøvsuger, da det påvirker effektiviteten. Du kan med fordel holde øje med om den kører langsommere og langsommere, for hvis ja? Skift batteriet på den.

Vær opmærksom på at typerne for denne reservedel varierer en hel masse, og du kan ofte ikke bruge en universal model, men du skal købe det præcise til præcis den model og hvis ikke så i hvert fald producent.

Hvad er priserne som ofte på disse reservedele?

Hvis du skal ud og investere i denne lille reservedel koster det alt fra 250-1.000. Det afhænger selvfølgelig også af hvilken model robotstøvsuger, hvilket brand og hvor du har købt den. Du kan derfor ikke regne med en bestemt pris, hvad dette angår. 

De fleste er at finde i midterintervallet på omkring de 400-600 kr. 

Er du i tvivl om, hvilken type du skal købe, henviser vi dig til producenten eller afsenderen på dit produkt. Du får som udgangspunkt også altid medsendt det korrekte batteri til din robotstøvsuger, når du køber - her kan du evt. Tjekke koden på det, hvis du skal sikre dig samme model til det nye.

Spar lidt penge på de produkter, der evt. Har fri fragt - hvis du bestiller en robot støvsuger online. Der er til tider penge at hente her, hvilket også kan være en ide, hvis du mangler andre reservedele, du lige kan tage med i kurven. 

Hvilke andre reservedele end batteri til robotstøvsuger køber man?

Står du ikke og mangler et batteri til robotstøvsuger, eller er du blevet opmærksom på at din lille rengøringsmaskine mangler noget - så kan du også købe andre former for reservedele i alt fra ekstra eller nye HEPA filtre, klude til mopper, strømforsyning, nye børster eller hvad du end støder på.

Du kan derudover også købe nye ladestationer, eller ekstra sensore, som er med til at indkrandse dit område, hvor din robot støvsuger skal gøre rent, hvilket kan være smart at overveje, for at undgå unødvendig spildtid for maskinen.

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Optælling af stemmer: 0

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

Ikke træt endnu? Læs videre herunder
cogclockmenu-circlecross-circle