Vi kan opnå kommision gennem disse links. Artiklen er derfor en annonce. Læs mere >

Bambus sengetøj - Find blødt sengebetræk i 100% bambus

Er du på udkig efter nyt sengebetræk? Så synes vi, at du skal kigge mod bambus sengetøj i 100% bambus. Der er rigtig mange fordele ved sengetøj i bambus, så læs med og find et godt tilbud på sengebetræk i 140x200, 140x220 og mange flere størrelser. 
Af 

Find et godt tilbud på bambus sengetøj

Hvis du leder efter noget nye og blødt at sove i, så skal du vælge bambus sengetøj. Der er rigtig mange fordele ved dette tekstil, og så kan du få glæde af det i ekstra mange år, hvis du passer godt på det, og sørger for, at vaske det helt korrekt. 

Du kan finde sengelinned i alle størrelser fra baby- og juniordyner til 140x200, 140x220 og 200x200. Det kan betale sig at vælge sengetøj i bambus, da du både vil få en bedre og mere komfortabel nattesøvn, og det er en investering, der er værd at lave. Man kan ofte være heldig at finde bambus sengetøj på tilbud eller i udsalg, så det er det værd at undersøge det godt, så man kan spare nogle penge, uden at gå på kompromis med ens søvnkvalitet. 

Wonder Living 

Wonder Living

Bedste priser på bambus sengetøj

Fordelene ved bambus sengetøj

Vi bruger en 1/3 af vores liv i sengen, så det er ikke for sjov, at man siger, at søvn er vigtigt for ens helbred. Det er i sengen at vi restituere, så vi kan blive klar til en ny dag, så det er en god investering at købe bambus sengetøj, der har en række af fordele frem for eksempelvis sengetøj i bomuld. Her vil vi nu gennemgå de største, og vigtigste fordele, der er ved at vælge bambus sengetøj på tilbud. 

Luksuriøs komfort
Sengetøj i 100% bambus føles silkeblødt på kroppen, og klæber sig ikke til huden om natten, hvis det er varmt. Bambus som tekstil er nemlig stærkt absorberende og sørger for at transportere fugten væk fra kroppen lynhurtigt. Det gør den 2-3 gange hurtigere end ved bomuld. 

God til alle, året rundt
På grund af dets hurtigt absorberende egenskaber, så er det, det bedste sengetøj hele året rundt. Når det er varmt køler det, og når det er koldt varmer det. Så hvis du kan finde et godt tilbud eller sengebetrækket på udsalg, er det en god investering, da du kan bruge det året rundt. 

 

Nordic Weaving

Nordic Weaving

Bedste tilbud på bambus sengetøj

Bambus sengetøj i forskellige kvaliteter 

Sengetøj kan generelt fåes i mange forskellige farver, størrelser og ikke mindst kvaliteter. Der findes både bambus sengetøj, bomulds sengetøj, silke sengetøj og meget mere. Inden for bambus sengetøj findes der også mange forskellige kvaliteter, og størrelser. 

Du kan blandt andet finde dit første eller sågar næste sæt bambus sengetøj hos forskellige forhandler såsom Bambuni, Wonder Living eller Nordic Weaving. Derudover kan du også få flere forskellige størrelser, for eksempel bambus sengetøj 140x220 og bambus 200x200. 

For at få mere indsigt i præcis hvilket bambus sengetøj der er det rigtige for dig, kan du læse denne anbefaling over forskellige mærker på bambus sengetøj.

 

Er bambus sengetøj bedre end bomulds sengetøj?

Er du også i tvivl om bambus sengetøj reelt er bedre end bomulds sengetøj, så giver vi dig her muligheden for at blive en anelse klogere. 

Dette er selvfølgelig smag og behag, om man synes det ene er bedre end det andet. Men flere og flere begynder at foretrækker bambus sengetøj, grundet det blandt andet er: 

  • Miljøvenligt
  • Temperaturregulerende
  • Allergivenligt
  • Svedabsorberende 

Dit næste sengetøj som er lavet af bambus, vil opfylde ovenstående fordele, og dette er lige meget om du vælger bambus sengetøj 140x200 eller bambus sengetøj 200x200 

 

Bambus sengetøj

Er du også i tvivl om du kan finde bambus sengetøj Ikea? 

Leder du efter Bambus sengetøj ikea, så bliver du desværre skuffet, eftersom at de ikke har dyne og hovedpudebetræk i materialet bambus, men du kan derimod finde dit bambus sengesæt hos forskellige mærker som blandt andet Rex eller Skagen. 

Du kan få sengetøj 200x200 i Ikea, også kan du selvfølgelig få almindelig bomulds sengetøj i alverdens farver og mønstrer i Ikea. 

 

Har du også ledt efter bambus sengetøj Jysk?

Ligesom at du i Ikea ikke kan finde noget sengetøj der er produceret i bambus, er det heller ikke muligt at finde bambus sengetøj Jysk. Men derimod har du mulighed for at finde en bred vifte at bomuldssengetøj, i alverdens forskellige størrelser. 

Mangler du det helt rigtige sengetøj bambus, så kan vi hos PK Medier hvertfald anbefale at benytte sig af Bambuni. 

Har du derimod brug for en sengefabrikken rabatkode, nu hvor du er igang med at optimere dit soveværelse, så kan vi også hjælpe dig med hvordan du får det. 

 

Mangler du bambus sengetøj 140x220?

Bambus sengetøj kan fåes i mange forskellige farver, størrelser og ikke mindst kvaliteter. Leder du efter bambus sengetøj 140x220 eller bambus sengetøj 200x200, så har du mulighed for at finde lige nøjagtig den størrelse du har brug for, om det er til din enkelt dyne eller dobbeltdyne, så er udvalget bredt. 

 

Hos Bambuni kan du få meget mere end bare bambus sengetøj i forskellige størrelser, de sælger nemlig også bambus t-shirts til mænd eller bambus tyngdedyner, som du også har mulighed for at læse mere om via denne tyngdedyne guide

 

Hos PK Medier kan du også læse og lære meget mere om, eksempelvis Minerva modellen, Algoritmer eller lære endnu mere om KPI'er. 

FAQ 

Hvorfor er bambus sengetøj godt året rundt?
Bambus som tekstil har rigtig mange gode egenskaber, blandt andet er det rigtig godt til at absorbere fugt og transportere det væk når det er varmt, og til at varme når det er koldt.

Hvordan vasker jeg mit bambus sengetøj?
Sengetøj i bambus er i sig selv antibakterielt, så du kan nøjes med at vaske det på 30-40 grader. På denne måde skåner du både din sengebetræk men også miljøet.

Hvad koster bambus sengetøj?
Det er forskelligt, hvad sengelinned i 100% bambus koster, men det er næsten altid muligt at finde et godt tilbud. Det er lidt dyrere end bomuld, da de også er bedre kvalitet, men du kan regne med alt fra 250-600 kr.

Er bambus sengetøj godt for allergi?
Ja! Bambus er antibakterielt, og husstøvmider har sværere ved at sætte sig i det, så hvis du har allergi, er sengetøj i bambus et oplagt valg. Det er også skånsomt mod hud, der er ekstra sensitiv eller har eksem.

Angivelse af kilder og test

  1. Læs mere om fordelene ved Bambus sengetøj hos aslreviews.com
  2. Læs mere om, hvordan det kan forbedre din søvnkvalitet hos puffy.com

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle