Audi elbil - Kør elektrisk med leasing til privat og erhverv

Bliv klogere på Audi elbil leasing her, og hvad du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at lease til privat eller erhverv 2023.

Find den rigtige løsning til din Audi elbil leasing

Hvis du er på udkig efter at lease, så kan det nogle gange godt være svært at finde rundt i det mange former for leasing, der findes, hvis man ikke har leaset før. Her giver vi dig et overblik over de forskellige leasingformer.

Der findes mange former for leasing, og du kan både lease til privat og erhverv. Derudover så kan du også splitlease, sæsonlease eller korttidslease, hvis det er noget, du har behov for. 

Læs også Volvo elbil leasing, BMW elbil leasing eller elbil leasing. 

Privatleasing af Audi elbil

Når du vælger Audi elbil leasing til privat, så skal du tage stilling til, hvilken leasingaftale, du godt kunne tænke dig. Der er overordnet to løsninger, der begge har sine fordele og ulemper. Det er op til dig at vurdere, hvilken aftale, der vil matche dig og dine behov bedst, men du kan selvfølgelig også rådføre dig med leasingfirmaet. 

De to former for leasing er operationel leasing og finansiel leasing, der også kaldes for flexleasing. 

Audi elbil operationel leasing
Denne aftale kan man også kalde for ‘all inclusive’. Her betaler man en fast månedlig ydelse, og i det beløb indgår ofte både forsikring, værkstedsbesøg, service og andre uforudsete økonomiske udgifter. Når aftalen slutter, så står du ikke selv for at skille dig af med bilen - det gør leasingfirmaet. 

Audi elbil flexleasing
Hvis du drømmer om en meget dyr bil, der har en høj registreringsafgift, så er flexleasing en god løsning. I stedet for at betale den fulde afgift, så betaler du en procentdel af den hver måned. Her er omkostningerne, der er forbundet med at køre i bilen, ikke inkluderet, og derfor vil den månedlige udgift ofte være billigere end ved operationel leasing. 

Læs også leasing tilbud og leasing af brugt bil. 

 

FAQ - Elbil leasing

Hvorfor skal jeg vælge Audi elbil leasing?
Med Audi elbil leasing får du lov til at køre i en bil, der er topmoderne og sikker, samt godt for miljøet. Ved leasing får du lov til at skifte bil oftere, end hvis du skulle købe bil.

Hvad er fordelene ved leasing?
Når du leaser, så har du større sikkerhed og frihed, ved ikke at være ejer af bilen, og dermed ansvarlig for værditabet ved endt leasingaftale. Mange synes også det er rart, at leasingfirmaet står for diverse økonomiske udgifter.

Hvad koster Audi elbil leasing?
Det er meget forskelligt, hvad prisen på Audi elbil leasing er. Det kommer helt an på, hvilken model, du ønsker at køre i, samt hvilken leasingaftale du vælger, og dine egne kørevaner.

Hvorfor skal jeg vælge en Audi elbil frem for en benzinbil?
Elbilerne er ved at blive det foretrukne køretøj på vejene, og der er da også en grund til, at det bliver forbudt at sælge benzinbiler i 2035. En elbil er også meget billigere i drift end en benzinbil.

Angivelse af kilder og test

  1. caranddriver.com kommer med råd til leasing af brugte biler
  2. Topgear.com har udvalgt året 20 bedste elbiler

Hvor brugbart var dette indlæg?

Klik på en stjerne for at bedømme den!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Optælling af stemmer: 4

Ingen stemmer indtil videre! Vær den første til at bedømme dette indlæg.

menu-circlecross-circle