AdWords firma - Se hvordan din virksomhed kan vokse

Et AdWords firma er specialiseret inden for brugen af Google Ads, og hvordan det kan bruges til at markedsføre virksomheden. Hos PK Medier har mange års erfaring inden for området, og ved hvad der skal til, for at få din virksomhed til at vokse.

Digital marketing bureau
seo bureau

PK Medier ligger i top resultaterne, og det samme gør vores kunder, som resultat af vores 90 dages framework.

bedste seo bureau i Danmark

Samarbejde baseret på resultater, ingen binding

bedste seo bureau i Danmark
Nr. 1 på "SEO" og +200 søgeord
bedste seo bureau i Danmark

Garanti for topplaceringer inden for 90 dage

Hvad kan vi gøre for dig?

Om det er hjælp til Google Ads eller SEO er vi eksperter inden for området. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde vores hjælp til.

seo bureau

Projektbasis

Vi tilbyder rådgivning til specifikke og konkrete projekter med løbende betaling efter dine behov. Vi sætter ind, hvor du har brug for det.

seo bureau

Sparringspartner

Mangler du en fleksibel sparringspartner, men selv ønsker at eksekvere? Du udfører implementeringen af alle initiativer selv, mens vi fungerer som ekstern rådgiver og sparringspartner.

seo bureau

Den komplette løsning

Din opmærksomhed går til virksomheden, hvor vi har det fulde ansvar for analyse, implementering og opfølgning. Disse aftaler er løbende månedlige opgaver uden binding.

+300 cases

SEO bureau cases

Din marketing rejse i 2024

Få hjælp til, hvordan du kan vækste din forretning gennem et AdWords firma og SEO. PK Medier har mange anbefalinger inde på Trustpilot, og bred erfaring inden for digital marketing.

SEO bureau 2024
Billedet ovenover viser søgeresultatet af "SEO" på Google d. 13.11.23 på desktop søgning. Resultatet kan variere.
trustpilot seo bureau

Vi ligger selv i toppen, og kan også få dig til det

Vores team sider klar til at hjælpe dig og din virksomhed!

seo bureau

Vi er sikre på, vi er de rette

Hvad kan vi gøre for dig?

Om det er hjælp til rådgivning, sparring eller eksekveringen står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os og hør, hvordan vi kan guide jer til Google Ads.

Mød Helle

SEO & PPC SPECIALIST

Helle står til dagligt for ledelsen af det kommunikative team samt kunderelationer.

SEO bureau PK Medier

Mød Mads

SEO SPECIALIST

Mads har stor erfaring med teknisk SEO og sidder til dagligt med kodning og alt tilhørende.

SEO bureau PK Medier

Mød Jesper

CLIENT MANAGER

Jesper fungerer som client manager og sidder med kundekontakt og online markedsføring.

SEO bureau PK Medier
Tal med en specialist
SEO bureau København

Strategi for content

Søgeordstrategiske overvejelser for din virksomhed & tekstforfatning på udvalgte søgeord.
SEO bureau København

Linkbuilding

Analyse af eksisterende linkprofil & eksekvering af linkbuilding - internt & eksternt.
SEO bureau København

Teknisk analyse

Teknisk optimering af din webside eller anbefalinger til mulige forbedringer.
SEO bureau København

Afrapportering

Rapportering af SEO resultater, samt komplet effekt-rapportering på din webside.

Danmarks bedste søgemaskineoptimering-specialister

Vi er specialiseret i at øge din virksomheds synlighed på nettet og skabe en større omsætning. Dettes gøres gennem søgemaskineoptimering, hvor vi er eksperter inden for området.

Få en gratis SEO analyse af jeres website

Indtast din hjemmeside herunder, og vi kommer med oplæg på dine muligheder, som kan sikre dig topplaceringerne.
  • Garanti for resultater inden for 90 dage
  • Ingen binding under samarbejdet

Hvorfor bruge et AdWords firma?

Mange kunder bruger Google som søgemaskine når de skal shoppe, hvad end det er tøj, elektronik eller køkkenredskaber. Det er der et kæmpe stort potentiale i, som virksomheder med webshops kan drage stor fordel af. Hvis din webshop bliver inkorporeret i Google Ads kan du få mest muligt ud af dine annoncekroner.

Det kan dog være ret indviklet at sætte sig ind i og forstå hvordan man får mest muligt ud af sit marketing budget, men det er her et AdWords firma kommer ind i billedet. 

Hvad kan et AdWords firma?

Vi, hos PK Medier, kan hjælpe din virksomhed med annoncering ved at skræddersy løsninger til lige netop dine behov. Det kan være alt fra display annoncering, tekstannoncer, Google shopping eller Youtube annoncering. 

Ved at være tilknyttet et AdWords firma er din virksomhed i trygge hænder gennem hele processen. Vi kan i samarbejde fastlægge målsætninger og strategier for din virksomhed, som vi gennem en tæt dialog kan styre og optimere for at opnå målsætningerne og en høj performance. 

Når man annoncerer med Google Ads investerer man i sin virksomhed, men det er ikke nok at investere penge. Man skal også sørge for at sætte tid af til ofte at holde øje med virksomhedens Google Ads konto, for at holde styr på om der er noget, der skal justeres. Det er for at sikre et tilfredsstillende udbytte af sine annoncer. 

Det kan som antydet være tidskrævende og komplekst at have gang i Google Ads og det kan derfor være endnu en fordel ved at hyre et AdWords firma til at holde styr på virksomhedens annoncer.

Forskellige former for Google Ads

Som før nævnt tilbyder et AdWords firma at hjælpe virksomheder med forskellige former for Google ads, alt efter hvilken eller hvilke muligheder, der er den bedste løsning for den pågældende virksomhed eller case. Vi vil nu gennemgå de forskellige løsninger, som vores AdWords firma tilbyder, så du kan få et bedre indblik i dine muligheder.

  • Display annoncering: visuelle medier
  • Tekstannoncering: søgeresultater
  • Google shopping: en række produkter til sammenligning

PK Medier som dit AdWords firma

Hos PK Medier kan vi hjælpe dig med alt omkring Google Ads, og markedsføring på Google. Vores samarbejde er bygget på de resultater, vi skaber, og vi tilbyder derfor ingen binding og resultater inden for 90 dage.

Google annoncering er blevet et vigtigt redskab til at forbedre din virksomheds online tilstedeværelse og øge trafikken på på din side. I dag foregår næsten alt marketing digitalt, hvilket betyder at der er meget at tabe ved ikke at følge med digitaliseringen.

Heldigvis er vi, hos PK Medier, eksperter i netop dette, og står klar som AdWords firma til at hjælpe dig. Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

SEO Strategi | Bliv klog på netop din SEO strategi

Hvad tilbyder vi?

Hos PK Medier indebærer en SEO pakke en masse forskellige ting, som vil hjælpe med at øge trafikken på din side. Vi starter med en analyse af din hjemmesides nuværende position, og ser hvilke ord, din hjemmeside rangerer på. Dette giver os et billede af, hvor vi skal sætte ind med vores arbejde og øge din positionering.

Herefter kan vi indgå en dialog med jer om, hvor vi synes der skal ske forandringer, og hvor vi præsenterer vores strategi for samarbejdet.

Vi kan herefter gå i gang med vores SEO-teknikker, som søgeordsanalyse, linkbuilding og teknisk SEO, hvor vi handler på området og bruger vores ekspertise til at sørge for, at Google bliver bedre til at læse din hjemmeside. Her bruger vi forskellige teknikker, som vi ved skaber gode resultater på Google, og inddrager dig selvfølgelig i alle vores beslutninger.

Generelt er det vigtigt for os, at du oplever tillid og tryghed ved at bruge vores SEO-pakke, og vi indgår løbende i dialog med dig under hele samarbejdet.

Læs også om os som Google Ads bureau her.

FAQ

Hvad er et AdWords firma?
Et AdWords firma bruger Google Ads til at markedsføre din virksomhed og sørge for, at den når ud til flere kunder.
Hvorfor bruge et AdWords firma?
Et AdWrords firma som PK Medier kan øge trafikken på din side, som kan resultere i mere salg.
Hvad koster et AdWords firma?
Prisen på et AdWords firma kan variere i forhold til omfanget af projektet og bureauets erfaring.
Behøver man at bruge Google Ads?
Hvis du vil øge trafikken på din hjemmeside, er der andre måder end Google Ads. Heriblandt er SEO en teknik, som også kan øge trafikken og resultere i mere salg.
chevron-downmenu-circlecross-circle